За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парова станція Tefal GV7850E0

код товару: U0316675
Ціна за одиницю:
8165 грн
+181 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2400 Вт
Підключення провідне
Максимальний тиск пару 6.9 бар
Об'єм резервуара 1.6 л
Матеріал підошви металокераміка
Паровий удар 450 г/хв
Подача пари 120 г/хв
Колір синійбілий

Інші

Виробник Tefal
Модель GV7850E0
Артикул GV7850E0
Гарантія, міс 24
Штрихкод 3121040065730
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Парова станція TEFAL GV7850

Праска з парогенератором високого тиску Pro Express для максимально швидкого і легкого прасування будь-якого типу тканин. Відрізняється значною паропродуктивністю, яка значно полегшує процес розгладження складок на щільних і пересушені тканинах.

Виробником позиціонується як модель середнього класу з широкими функціональними можливостями. Подачу пари забезпечує потужний насос з максимальним тиском 6,9 бар. Витрата пара в режимі безперервної подачі може досягати 120 г / хв, а для максимально складних ситуацій є паровий удар, що забезпечує потужний потік продуктивністю до 450 г / хв.

Праска з парогенератором Tefal GV 7850 також може ефективно працювати в форматі вертикального відпарювання. Передбачений надійний захист від накипу, що передбачає збір її частинок в спеціальному колекторі. Підошва праски захищена високоміцним самоочисним фірмовим керамічним покриттям Durilium Airglide AutoClean.

Тонкий склокерамічний шар не дряпається при помірному контакті з одежної металевою фурнітурою, має виражені антипригарні властивості і забезпечує максимально легке ковзання по самим різним типам натуральних і штучних тканин. Система автоматичного відключення припиняє нагрів і подачу пара, в разі якщо праска залишається нерухомою протягом 3-4 хвилин.

Компанія Tefal відома і популярна у всьому світі. Багато років праці дозволили компанії вирости в потужного виробника, відомого у всьому світі, в першу чергу завдяки різноманітному посуду, що має антипригарне покриття. Немає рівних компанії Tefal і у випуску таких продуктів, як скороварки, електроприлади для кухні, праски, ваги, прилади, призначені для приготування напоїв та їжі.

Tefal має представництва в 120 країнах світу, продукція фірми Tefal унікальна, вона в стані перетворити процеси догляду за білизною, приготування їжі в комфортні і приємні заняття, полегшує зусилля людини в цих процесах. Дизайн приладів, випущених під знаком цієї торгової марки яскраво індивідуальний, відрізняється стильністю і сучасністю.

Компанія Tefal не спочиває на лаврах - вона весь час знаходиться в пошуку і прагне до нових досягнень, бажаючи, щоб її продукція по максимуму відповідала запитам покупців, приносила користувачам комфорт і задоволення від застосування продуктів Tefal, особливо при використанні їх в процесі приготування їжі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8165 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!