За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Орбітрек Sportop E770

код товару: U0235518
Ціна за одиницю:
66300 грн
+1128 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Кількість рівнів навантаження 16
Вага маховика 12 кг
Максимальна вага користувача 150 кг
Довжина кроку 66 см
Регулювання глибини кроку так
Вимірювання пульсу так
Програми 12 передвстановлених
Дисплей LCD
Показання дисплея час ,  потужність ,  довжина кроку ,  навантаження ,  пульс ,  оберти/хв ,  калорії ,  дистанція ,  швидкість
Додатково транспортувальні ролики
Розміри 151 х 82 х 167 см
Вага 121 кг

Інші

Виробник Sportop
Модель E770
Артикул E770
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Багатофункціональний тренажер-орбітек являє собою універсальне спортивне обладнання з вбудованими елементами велотренажера, степера і бігової доріжки. Крім усього іншого, цей агрегат дозволяє виконувати спеціальні вправи, що імітують спортивну ходьбу і ходьбу на лижах. Заняття полягають в тому, що користувач переміщує руками рукоятки і крутить ногами педалі.

Комплекс вправ спрямований на розвиток і зміцнення нижніх груп м'язів, м'язів плечового пояса, рук, спини і грудей. Важливим є і той факт, що заняття на тренажері розвантажують хребет і не чинять тиску на голеностоп і колінні суглоби. Орбітрек дозволяє виставляти необхідні параметри для занять, такі як тип і ступінь навантажень, відстань, час, швидкість обертання педалей, витрата калорій та інше. Таким чином, орбитек є досить простим, цікавим і ефективним способом підтримки тіла людини в прекрасній формі, розвитку м'язової маси і заряду позитивними емоціями.

Орбітрек Sportop E770 - еліптичний орбітрек з неперевершеною плавністю руху і регульованою довжиною кроку! Призначений для професійних занять вдома! Може експлуатуватися в невеликих фітнес-клубах з навантаженням на тренажер до 4-х годин на день. Помітний запатентований дизайн орбітреку гармонійно поєднується з високою якістю матеріалів і збірки; Біомеханічно правильна траєкторія руху; Високоякісні, надійні підшипники гарантують плавну, безшумну роботу тренажера; 7" LCD дисплей; 16-ти рівневе регулювання навантаження; Електромагнітна система навантаження забезпечує тихий рух маховика; Сенсорні датчики виміру пульсу розташовані на ергономічних рукоятках; Автоматичне регулювання довжини кроку одним натисненням кнопки від 45 до 66 см – дозволяє швидко вибрати необхідну довжину кроку для тренування; Різні типи тренування: степ, ходьба, біг, біг підтюпцем; Великі ортопедичні педалі з м'якими протиковзкими вставками забезпечують високий комфорт положення ступень під час тренування; Зручні по ергономіці мультипозиційні важелі-рукояті; Дуже стабільна конструкція рами розрахована на велику вагу користувача; Тримач пляшки на передній стійці; Компенсатори нерівності підлоги; Транспортувальні ролики для зручного переміщення в приміщенні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

66300 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!