За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Оптичний приціл Hawke Vantage 2-7x32 AO (Mil Dot) (14111)

код товару: U0403569
Ціна за одиницю:
5190 грн
+232 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип кратності змінна
Максимальна кратність 7x
Мінімальна кратність 2x
Діаметр центральної труби 25.4 мм
Діаметр об'єктива 32 мм
Розмір вихідної зіниці 17.5-5.9 мм
Видалення вихідної зіниці 89 мм
Поле зору на 100 м 15.5-4.7 м
Налаштування від паралакса є (від 9 м)

Прицільна сітка

Тип прицільної сітки Mil-Dot
Підсвічування прицільної марки відсутня
Барабанчики поправок, ціна ділення 0,75 см (1/4 МОА)

Додатково

Додатково водонепроникний корпус ,  ударостійка конструкція ,  захист від запотівання

Фізичні характеристики

Корпус авіаційний алюміній
Довжина 292 мм
Вага 417 г
Колір чорний

Інші

Виробник Hawke
Модель Vantage 2-7x32 AO (Mil Dot)
Артикул 14111
Гарантія, міс 12
Штрихкод 5054492141111
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Нова серія оптичних прицілів Vantage втілила кращі характеристики оптики компанії Hawke: простота використання, надійність конструкції і доступна ціна. Завдяки монолітному алюмінієвому корпусу, ці приціли тепер ще більш стійкі до потужної віддачі і рекомендовані для установки на вогнепальні і пневматичні гвинтівки будь-якого калібру. Оптичні приціли Hawke Vantage з відбудовою паралакса на об'єктиві і сіткою Mil Dot якнайкраще відповідають очікуванням власників потужних пневматичних гвинтівок. Якість збірки прицілу, витривалість і гідна оптика дозволять розкрити весь потенціал пневматики, як високоточної зброї. На водонепроникний, азотонаповнений корпус прицілу методом анодування нанесено стійке матове покриття. Таким чином, приціли Hawke Vantage розраховані на тривалий час служби під навантаженнями навіть у складних погодних та експлуатаційних умовах незалежно від того чи встановлені вони на пневматичному або вогнепальну зброю. Hawke Vantage - новий стандарт якості в своїй ціновій категорії.

Головна характеристика будь-якого прицілу - це якість оптики. Приціли Hawke Vantage IR відносяться до приладів з високою якістю оптики. На всі оптичні поверхні (ахромат, окуляр і обертальна система) нанесено 11 шарів просвітлюючого покриття, яке набагато зменшує втрати світла при відбитті і забезпечує високу роздільну здатність зображення цілі.

Ударостійкий корпус виконаний з легкого і міцного алюмінієвого сплаву. Як зовні, так і всередині методом анодування корпус покритий чорним матовим покриттям, яке не стирається, не дряпається і забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики. Всі рухомі частини корпусу мають профільовану накатку, завдяки чому настройка прицілу навіть в товстих зимових рукавичках не складе проблем.

Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом, щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур.

Налаштування параллакса проводиться широким кільцем на об'єктиві в діапазоні від 9 метрів до нескінченності. Об'єктив підпружинений, що становить механізм компенсації віддачі. Для швидкого наведення різкості на ціль передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

Низькопрофільні барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі оснащені спеціальною берилієвою пружиною, яка перешкоджає "відведенню" прицільної сітки. Барабани мають ціну кліка 0.25 МОА. Вони заховані під невисокими алюмінієвими кришками. Поруч з барабанами введення поправок знаходиться реостат для регулювання яскравості і перемикання кольору підсвічування прицільної марки.

Mil Dot - одна з найбільш універсальних прицільних сіток, всі її компоненти мають строго регламентовані розміри, відстані між усіма елементами також регламентовані. Завдяки цьому не проблема визначити відстань до цілі, прийнявши при цьому правильну поправку на вітер і визначити траєкторію польоту і падіння кулі. Даний Mil Dot вірний при 10-кратному збільшенні. Для інших збільшень лінійні і кутові розміри визначаються методом інтерполяції, або за спеціальними таблицями. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю і тип снаряда дозволить зробити безкоштовний балістичний калькулятор X-ACT.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5190 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!