За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation V2 MK5+Camera V2+VR Worlds (0711719808794)

код товару: U0243768
Ціна за одиницю:
14999 грн
+584 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Джерело сигналу ігрова консоль
Сумісність Sony PlayStation 4 ,  Sony PlayStation 5
Вбудовані навушники так
Кут огляду 360°
Інтерфейс підключення до джерела сигналу HDMI USB
Датчики акселерометр ,  гіроскоп
Матеріал пластик
Вага 610 г
Колір чорний ,  білий
Додатково екран 5,7" OLED

Інші

Виробник Sony
Модель PlayStation V2 MK5+Camera V2+VR Worlds
Артикул 0711719808794
Гарантія, міс 12
Штрихкод 711719808794
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

PlayStation VR Worlds (PS4/PS5) - це набір з п'яти ігор: The London Heist, VR Luge, Into the Deep, Scavenger's Odyssey і Danger Ball. Кожен з них-це інший досвід, хоча всі вони використовують одну і ту ж технологію гарнітури Sony VR, чиї можливості вони демонструють.

  • The London Heist. Перша гра в комплекті PlayStation VR Worlds-це Лондонський Грабіж. Це гра FPP, в якій ви граєте за гангстера. Ваше завдання полягає в вкрасти щось і сховатися з місця злочину. По дорозі вам доведеться брати участь в перестрілках і перегонах прямо з бойовика.
  • VR Luge. Ви берете участь у незвичайній своєрідній гонці, що проходить в скелястій Каліфорнії. Гра використовує перспективу від першої особи, і ваше завдання полягає в тому, щоб бити призначений трек так швидко, як ви можете, використовуючи швидкий скейтборд. Вам також потрібно уникати багатьох перешкод, таких як автомобілі-або навіть вантажівки, аварії, з якими ви можете уникнути, просто пірнаючи і йдучи під ними.
  • Into the Deep. Ви граєте за глибоководного вченого, що йде під водою в спеціальній клітці. Через досить обмеженої свободи дій, ви можете вільно озиратися і спостерігати за підводним дикою природою.
  • Scavenger's Odyssey. Це екшн-гра, в якій ви граєте за космічного мисливця за скарбами. Ви проводите весь ігровий процес на борту футуристичного, механічного транспортного засобу, що дозволяє нормально функціонувати в умовах невагомості, а також ходити по стінах і долати великі відстані всього одним стрибком.
  • Danger Ball є новий вид спорту, в якому ви можете відхилити м'яч тільки головою. Це єдина гра в комплекті, яка має мінімалістичний, але все ж барвисті візуальні ефекти. Крім того, Danger Ball фокусується на швидкому, динамічному геймплее.

Радикальне вимір у віртуальній реальності ігор

PlayStation VR - ще один член сім'ї PS4, так що, якою б консоллю PS4/PS5 ви не володіли, ви зможете грати на PS VR. Підключіть гарнітуру до PS4/PS5 і рушайте в іншу реальність.

Перенесіться в гру

Завдяки подвійним об'єктивам і технології тривимірного визначення глибини сцени PlayStation Camera відстежує становище у просторі гарнітури, контролера PlayStation Move і світловий панелі DUALSHOCK 4, дозволяючи вам завжди перебувати в центрі вашої віртуальної всесвіту.

Точне відстеження

PlayStation Camera відстежує дев'ять світлодіодів, розташованих спереду, ззаду і з боків гарнітури PS VR, забезпечуючи високу точність ваших рухів в грі.

Загляньте в майбутнє5,7-дюймовий OLED-екран

Тривимірне гіперреалістичність оточення оживає перед вашими очима завдяки призначеному для користувача OLED-екраном.

Огляд на 360 градусів

Ефект занурення на PS VR з оглядом на 360 градусів дозволить вам стати частиною живого світу з безшовним полем огляду.

120 кадрів в секунду

Плавне візуалізація і надзвичайно низький час затримки допоможе зануритися в захоплюючі ігрові світи.

Об'ємний звук

Відкрийте для себе новий вимір звуку з ультрасучасним об'ємним звучанням, яке дозволить точно встановлювати напрямок і відстань до звуку зверху, знизу і навколо.

Вбудований мікрофон

Спілкуйтеся з друзями в, обговорюйте тактику гри і ще глибше занурюйтесь в віртуальний світ завдяки вбудованому мікрофону на гарнітурі.

«Живіть в грі» в соціальних мережах

Дивіться стрічку з повідомленнями з соціальних мереж і дізнайтеся, яким кумедним і надихаючим ігровим досвідом діляться гравці PS VR в Twitter і Instagram. Надсилайте свої фотографії з хештегом #PSVR і приєднуйтесь до них ...

Грайте в нових світах

Відкрийте для себе спортивні змагання майбутнього в RIGS: Mechanized Combat League, зробите занурення в морські глибини, що кишать акулами, в PlayStation VR Worlds; беріть участь в гонках на суперкарі в DRIVECLUB VR або рушайте в кошмар в Until Dawn: Rush of Blood. Ці та інші ігри у віртуальній реальності сподобаються всім.

Залучайте в те, що відбувається інших гравців

Виводите зображення ваших ігор для PS VR на екран телевізора за допомогою дзеркального режиму дозвольте вашим друзям або родичам бачити те саме, що і ви в віртуальної реальності. Дозвольте вашим друзям приєднатися до вас в іграх в автономному режимі або транслюйте інше зображення для інших гравців на екран телевізора.

Панорамні матеріали для мультимедіа-програвача

Переглядайте панорамні відеоролики і фотографії з допомогою мультимедіа програвача PS4; підключіть USB-накопичувач, на якому зберігаються панорамні матеріали, зроблені за допомогою равнопромежуточной камери, до своєї PS4. Виберіть «Режим VR» в параметрах мультимедіа програвача і опинитеся в центрі ваших фотографій і відеороликів. Власники PS4 Pro також можуть відтворювати відеоролики в дозволі 4K за допомогою гарнітури PS VR, що дозволить їм насолоджуватися неймовірно реалістичними фільмами і відеороликами, наданими сервісами потокового відтворення.

Відтворення фільмів 3D Blu-ray

Насолоджуйтеся своєю колекцією фільмів 3D Blu-ray в приголомшливому стереоскопічному 3D з гарнітурою PS VR. Такі фільми, як «Мисливці за привидами», «Дивний людина-павук» і «Пікселі», оживають перед очима, пропонуючи захоплюючий кінематографічний досвід. Щоб повірити, що це можливо, потрібно спробувати самому.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!