За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Офісний додаток Microsoft Office365 Business Premium 1 User 1 Year Subscription Englis (KLQ-00425)

код товару: U0325862
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продукт Microsoft 365
Версія Office Microsoft 365 Business Premium
Призначення для комерційних організацій
Тип продукту коробкова версія
Платформа MS WindowsMac OS
Тип ліцензії підписка 1 рік
Мова інтерфейсу англійська
У пакет входять програми Microsoft Office Word ,  Microsoft Office Excel ,  Microsoft Office PowerPoint ,  Microsoft Office Outlook ,  Microsoft Office OneNote ,  Microsoft Office Access

Інші

Виробник Microsoft
Модель Office365 Business Premium 1 User 1 Year Subscript
Артикул KLQ-00425
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Офісний додаток Microsoft Office365 Business Premium 1 User 1 Year Subscription Englis (KLQ-00425) - включає в себе все від планів Office 365 Business і Business Essentials.

Клієнти можуть комбінувати будь-які з цих планів разом, щоб задовольнити потреби свого бізнесу, клієнт може придбати до 300 місць (seat) кожного окремого плану. Всі плани Office 365 поставляються з фінансово-підтримуваним угодою про 99.9% безвідмовної роботи сервісу та 24/7 технічною підтримкою за допомогою глобальної мережі експертів, на випадок виникнення критичних, що впливають на роботу погіршень функціонування сервісу ..

Одним з ключових переваг переходу до Office 365 є те, що клієнти можуть розраховувати що Microsoft, буде постійно забезпечувати їх оновленнями і новими можливостями, що позиціонується як частина плану підписки.

Переваги плану Office 365 Business:

Новий Вибір: Office 365 Business план дозволяє легко отримати тільки знайомі, повні додатки Office, по добрій ціні - завжди оновлені та доступні на всіх пристроях, включаючи ПК, Mac, Ipad і смартфон. Включений 1 ТБ хмарного сховища дозволяє легко отримати доступ і редагувати свої важливі файли з будь-якого місця.

Нова Цінність: Business Premium включає в себе послуги для середнього бізнесу. Business Essentials призначений для малого бізнесу з поліпшеними характеристиками і додатковими послугами такими як Yammer і підтримки Active Directory. Збільшений до 300 ліцензій ліміт означає, що більша кількість компаній можеться скористатися можливостями цього плану.

Нова Гнучкість: Так як ваш бізнес зростає, ваша IT потребує змін, ви можете перевести вашу компанію (або тільки окремих користувачів) на Enterprise плани, інший план Business, або навіть додати рішення такі як Project, Visio, Dynamics CRM Online і багато іншого .

Microsoft - одна з найбільших транснаціональних компаній з виробництва пропрієтарного програмного забезпечення для різного роду обчислювальної техніки - персональних комп'ютерів, ігрових приставок, КПК, мобільних телефонів та іншого, розробник найбільш широко поширеної на даний момент в світі програмної платформи - сімейства операційних систем Windows.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!