За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Обігрівач Xiaomi SmartMi Convector Heater 1 Smart

код товару: U0478337
Ціна за одиницю:
4799 грн
+99 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Площа обігріву 20 кв. м.
Потужність 2200 Вт
Тип управління електронне
Встановлення настільний
Особливості термостатдисплей
Додатково Smart-управління ,  регулювання температури ,  захист від дітей ,  IPX4 ,  Wi-Fi ,  автоматичне відключення при перекиданні ,  захист від перегріву

Фізичні характеристики

Габарити 694 х 448 х 202 мм
Вага 5.8 кг
Колір білий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель SmartMi Convector Heater 1 Smart
Артикул SmartMi Convector Heater 1 Smart
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6970403201387
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Розумний обігрівач SmartMi

Обігрівач повітря SmartMi Convector Heater 1 Smart подбає, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно. Потужності приладу вистачить, щоб швидко обігріти приміщення площею до 20 м.кв. Зручне сенсорне управління, можливість дистанційної комунікації, тонкий сучасний дизайн і подвійний захист забезпечують новий рівень користувальницького комфорту і безпеки.

Обігріває, але не сушить

SmartMi Convector Heater 1 Smart працює за принципом конвекційного нагріву: тепле повітря піднімається вгору, змушуючи холодне повітря опускатися до підлоги. Відбувається різниця в тиску, яка створює м'яку мікроциркуляцію повітряних мас. SmartMi Не пересушує повітря в кімнаті, не створює протягів або потужних потоків. У вашій кімнаті панує приємна затишна атмосфера.

Управління через MiHome

SmartMi Convector Heater 1 Smart підтримує дистанційне керування через мобільний додаток MiHome. Віддалено встановіть температуру в межах від 16 до 32 градусів і включіть обігрівач, і по приходу додому ви опинитеся в заздалегідь нагрітій кімнаті.

Інтелектуальне підтримання температури

Вбудовані в корпус SmartMi Convector Heater 1 Smart датчики з високою точністю контролюють температуру в приміщенні. Як тільки температура досягне заданого вами показника, обігрівач автоматично припинить роботу і включиться після того, як температура в кімнаті знизиться. SmartMi підтримує комфортний мікроклімат і економно витрачає електроенергію.

Потужний нагрів

Нагрівальний елемент із заліза, хрому та алюмінію нагрівається миттєво після включення і відразу починає віддавати тепло. Тепле повітря проходить через решітку спеціальної форми і рівномірно розподіляється по кімнаті. Уже через кілька хвилин після включення ви відчуєте, що в кімнаті стало тепліше.

Захист від вологи

Ступінь захисту IPX4 дозволяє розміщувати обігрівач SmartMi Convector Heater 1 Smart в приміщеннях з підвищеною вологістю. Ви можете безпечно встановлювати конвектор в ванній кімнаті і не переживати, що краплі води потраплять всередину.

Захист від перегріву і падіння

Вбудований датчик температури автоматично відключає живлення конвектора при внутрішній температурі понад 95°С. Окремий датчик перекидання відключає конвектор при нахилі корпусу більш ніж на 45°.

Сенсорний дисплей

Зручний сенсорний дисплей на корпусі повідомляє актуальну інформацію про температуру і вологість повітря в кімнаті. Для зміни температури досить одного дотику. Три режими яскравості дисплея дозволяють чітко бачити показники при будь-якому освітленні в кімнаті.

Мінімум місця - максимум комфорту

Товщина корпусу SmartMi Convector Heater 1 Smart становить усього 9 см. Лаконічний і елегантний дизайн допомагає обігрівачеві органічно вписатися в інтер'єр будь-якої кімнати. Зручні ручки з боків і вага приладу всього 6.4 кг забезпечують комфортне переміщення конвектора по дому.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4799 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!