За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Обігрівач Термия ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)

код товару: U0207704
Ціна за одиницю:
3774 грн
+187 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Площа обігріву 20 кв. м.
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент закритий
Тип управління механічне
Встановлення настінний
Особливості термостат
Додатково захист від бризок води

Фізичні характеристики

Габарити 1035 x 340 x 110 мм
Вага 6.8 кг
Колір білий

Інші

Виробник Термия
Модель ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)
Артикул ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)
Гарантія, міс 60
Штрихкод 4820002464299
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Настінні каплебризкозахищены електроконвектори «Термія» оснащені високоточною капілярним термостатом. Закритий нагрівальний елемент, подвійна електроізоляція корпусу обігрівачів забезпечує можливість підключення до розетки без заземлюючого контакту, безпека повсякденного використання у ванних, душових кімнатах або в приміщеннях з підвищеною вологістю. Можливість підлогової установки істотно розширює область застосування приладів. Електроконвектори настінні володіють підвищеним рівнем експлуатаційних характеристик, електричної безпеки і захисту від вологи. Передбачена можливість експлуатації у душових і ванних кімнатах або в приміщеннях з підвищеною вологістю.

Відмінною особливістю електроконвекторів «Термія» є інтенсивний обігрів приміщення, обумовлений спеціально розробленою конструкцією приладів, прискорює природну циркуляцію повітря в приміщенні із забезпеченням швидкого прогрівання приміщення по всьому об'єму. Високий ступінь економічності приладів досягнуто завдяки великій площі теплообміну і ефективному природному охолодженню повітряним потоком нагрівального елемента.

Електроконвектори «Термія» мають особливу конструкцію закритих нагрівальних елементів зі спеціальними ламелями з алюмінієвого сплаву, що забезпечують порівняно низьку температуру їх поверхні, тим самим виключаючи витрату кисню повітря, окислювальні процеси і термічний розклад органічного пилу. Електроконвектори можуть оснащуватися одним з двох типів нагрівальних елементів: оребренным або Х-подібним (позначається індексом х в дужках).

Застосування високоточних пристроїв регулювання та контролю температури (термостатування) приміщення, застосування матеріалів з високою тепловіддачею дозволили в електроконвекторах «Термія» виключити непродуктивні втрати тепла і досягти кращих у своєму класі величин витрат тепла 50-60 Вт/м2 (за умови стандартної теплоізоляції приміщення). Електроконвектори оснащені термостатом, що має спеціальний режим роботи Anti Frost, який дозволяє тривалий час підтримувати температуру в приміщенні на рівні +5 - +7 °З, чим виключається його заморожування (промерзання).

Відсутність у приладі (конструкції) рухомих деталей, продуманий дизайн корпусу і спеціальна конструкція нагрівачів дозволили повністю виключити шуми при роботі приладів. Порівняно низька в своєму класі виробів температура лицьової панелі, відсутність гострих кутів на корпусі приладу виключають можливе травмування в процесі експлуатації приладу. Пожежна безпека електроконвекторів гарантована вбудованим захистом від перегріву з автоматичним перезапуском.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3774 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!