За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Обігрівач Saturn ST-OH0447

код товару: U0332024
Ціна за одиницю:
1827 грн
+50 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Площа обігріву 25 кв.м
Потужність 2500 Вт
Тип управління механічне
Функції захисту захист від перегріву
Встановлення підлоговий
Додатково захист від перегріву ,  коліщата / ніжки для переміщення ,  термостат ,  світловий індикатор роботи ,  відсік для зберігання шнура ,  регулювання потужності/температури

Фізичні характеристики

Габарити 505 х 590 х 125 мм
Колір білий

Інші

Виробник Saturn
Модель ST-OH0447
Артикул ST-OH0447
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Обігрівач Saturn ST-OH0447 володіє всіма необхідними параметрами для створення комфортної температури в приміщенні. Масляний радіатор Saturn ST-OH0447 привнесе комфорт і з легкістю обігріє кімнату середніх і великих розмірів. За допомогою коліс і зручної ручки, обігрівач стає набагато мобильней при переміщеннях. Додатково є відсік для зберігання шнура

Стильне зовнішнє оформлення обігрівача Saturn ST-OH0447 дозволяє вважати його вдалим доповненням як офісного, так і домашнього інтер'єру, а потужності приладу досить для швидкого прогрівання повітря в приміщенні до 25 кв.м. Saturn ST-OH0447 має в своєму розпорядженні сім секцій і оснащений трубчастим електронагрівальних елементом. Він може транспортуватися з одного приміщення в інше за допомогою зручно розташованих двох пар коліс і спеціальної ручки.

Радіатор має три температурні режими, регулювання яких здійснюється за допомогою механічного перемикача. Виступаючий відсік біля основи обігрівача призначений для намотування шнура електроживлення. Також прилад оснащений функцією захисту від перегрівання, яка свідчить про достатній рівень безпеки. Модель Saturn ST-OH0447 має компактні габарити, тому її можна розмістити навіть в невеликому приміщенні. Ви оціните просте і зручне управління приладом.

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку. Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Африки.

За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі», «Вища проба», «Улюблена марка». Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1827 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!