За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Обігрівач Roda RSP-1500

код товару: U0317541
Ціна за одиницю:
1292 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Площа обігріву 17 кв.м
Потужність 1500 Вт
Нагрівальний елемент відкритий
Тип управління механічне
Встановлення підлоговийнастінний
Особливості термостат
Додатково захист від перегріву ,  захист від перекидання ,  IP20

Фізичні характеристики

Габарити 805 х 460 х 115 мм
Вага 4.4 кг
Колір білий

Інші

Виробник Roda
Модель RSP-1500
Артикул RSP-1500
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Обігрівач Roda RSP-1500

Високоякісний конвектор від компанії RODA створить ідеальні температурні умови холодною зимою і в періоди відключення електроенергії. Модель чудово поєднує в собі ретельно продуманий дизайн, відмінні експлуатаційні характеристики і економну витрату електроенергії. Опалювальний прилад гарантує швидкий і ефективний нагрів. Завдяки безшумної роботі модель не потривожить ваш сон і не відверне від виконання повсякденних завдань.

Пристрій працює за принципом конвекції повітря. Холодне повітря проходить через конструкцію обігрівача, нагрівається і надходить в приміщення, проходячи через спеціальні грати. Нагрівач оснащений обмежувачем температури, який спрацьовує при 120 ° С. Така особливість робить використання конвектора повністю безпечним і істотно продовжує термін його експлуатації. Скористайтеся встановленим режимом підтримки мінімальної температури + 8 ° С. Легко і просте механічне управління дозволить вам забути про тривалу налаштування конвектора і відразу ж включати його для обігріву.

RODA RSP-1500 отримав міцний корпус білого кольору. Завдяки універсальному і стриманому дизайну опалювальний прилад відмінно впишеться в будь-який сучасний інтер'єр. Корпус надійно захищений про попадання вологи, тому що виготовлений відповідно до стандарту IP20. Завдяки ергономічності пристрій не займе багато вільного простору в приміщенні. При виготовленні моделі виробник продумав кожну деталь і передбачив можливість кріплення конвектора на стіну за допомогою кронштейна.

Німецька компанія під назвою Roda була заснована інженером Ольбака Хольгер в 1982-му році. Спочатку все підприємство складалося лише з невеликого конструкторського бюро, в якому здійснювалася розробка таких комплектуючих для опалювального обладнання, як газові пальники. Лише через декілька років безліч великих і відомих виробників вже обладнали котли опалення пальниками від Roda.

У 1988-му році підприємством було підписано вигідний контракт з найбільшим німецьким концерном Buderus. Ця співпраця стало для Roda доленосним - котел, оснащений пальником від даної компанії, став справжнім відкриттям для світового ринку. У 1997-му році Roda приступає до випуску опалювального і кліматичного обладнання під власним брендом. У двохтисячних виробник поповнює свій асортимент і обладнанням, призначеним для вентиляції приміщень.

На даний момент асортимент продукції, яка реалізується під торговою маркою Roda, неймовірно широкий і серед іншого складається з твердопаливних, газових і електричних котлів опалення, проточних нагрівачів води, бойлерів, радіаторів з алюмінію, біметалу і стали і вентиляційних пристроїв. Товари під даним брендом в великих обсягах експортуються на європейський і азіатський ринки, а також, в країни СНД.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 січня 2020
imgimgimgimgimg

Більше ніж адекватний варіант для обігріву. Мене влаштовує ціна, зовнішній вигляд, ну тут стандартно виглядає, підтримка, в керуванні все логічно! Придбали для додаткового обігріву, а не як основне джерело тепла. Проблем не маю з ним.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1292 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!