За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук MSI GF63-8RCS (GF638RCS-097XUA)

код товару: U0356312
Ціна за одиницю:
24564 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) MSI GF
Тип ноутбуку Ігровий

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS

Процесор

Покоління процесора Intel 8-th generation

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Об'єм HDD 1 ТБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 3.1 Type-CВихід для навушниківLAN (RJ-45)3 х USB 3.1Вхід для мікрофонуHDMI

Програмне забезпечення

Операційна система DOS

Живлення

Ємність батареї 3 cell

Фізичні характеристики

Вага 1.86 кг
Колір чорний

Інші

Виробник MSI
Модель GF63-8RCS
Артикул GF638RCS-097XUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Тонкий і легкий ігровий ноутбук створений, щоб ви отримували максимум задоволення навіть від самих складних місій. Оснащений процесором Intel 8-го покоління і потужною відеокартою NVIDIA GeForce GTX, він здатний по-справжньому розганятися, коли це необхідно. Мультимедійні розваги стануть ще яскравіше з 15,6-дюймовим Full HD екраном і гнучкою налаштуванням звуку під будь-які сценарії. А ємна батарея подарує справжню свободу від розеток.

Металева поверхня кришки і області навколо клавіатури, унікальна вентиляція в нижній панелі в формі літери X. На 40% поліпшена продуктивність у порівнянні з попереднім поколінням за рахунок додаткових ядер. Новітні відеокарти GTX 1050 Ti / GTX 1050 підвищують частоту кадрів в іграх на 40% в порівнянні зі своїми попередницями.

Отримайте швидкість, достатню для будь-якої гри! Переконайтеся, якими тонкими і продуктивними можуть бути ігрові ноутбуки на базі відеокарт GeForce® Max-Q, побудовані за технологією Max-Q. Завдяки інноваційній технології, вся продуктивність відеокарт GeForce GTX укладена в корпусі найтонших і тихих ноутбуків товщиною до 17 мм.

Зрештою, цей ігровий ноутбук можна просто поставити собі на коліна. Оптимізована система охолодження забезпечує тиху роботу і низьку температуру при високих навантаженнях, що робить даний пристрій ідеальним для будь-якої обстановки. Ексклюзивна функція SHIFT - можливість перемикання між режимами максимальної продуктивності або економії заряду акумулятора.

Поліпшення просторового звуку в іграх і гнучке налаштування параметрів звучання для музики, фільмів і голосового зв'язку. Розроблене в ексклюзивному партнерстві з BlueStacks, додаток MSI App Player наділяє ігрові комп'ютери MSI можливістю запускати мобільні ігри - з чудовою якістю зображення і підтримкою додаткових функцій, наприклад налаштуванням підсвічування клавіатури відповідно до поточної грою.

Тонкий, міцний, ефективний. Кришка з шліфованого алюмінію і області навколо клавіатури додають зовнішності ноутбука солідності і роблять його витривалим. У той час як унікальна вентиляція в формі літери X допомагає поліпшити приплив повітря, щоб ефективно охолоджувати ноутбук під час гри.

Ноутбук укомплектований потужним процесором Intel Core i5 8300H восьмого покоління. Його 4 ядра дають приріст продуктивності на рівні 40% в порівнянні з попереднім поколінням. Доповнюють його 8 Гб оперативної пам'яті DDR4, яка відрізняється прискореної роботою при меншому споживанні енергії. Всі разом це виводить ноутбук на наступний рівень швидкості.

Продуктивна графіка від NVIDIA. Ноутбук розділяє вашу пристрасть до гри і готовий до будь-яких випробувань. Відеокарта GeForce GTX 1050, заснована на архітектурі Pascal, оснащена технологіями NVIDIA, які дозволяють насолоджуватися сучасними іграми і забезпечують відмінну якість картинки навіть в вимогливих іграх. Реалістична картинка. Не пропустіть жодної важливої ​​деталі, завдяки яскравому IPS дисплею з тонкими рамками і роздільною здатністю Full HD (1920x1080). Зображення на ньому чітке і контрастне з будь-якого ракурсу.

Просто фантастичний звук. Відчуйте всю магію об'ємного звуку і спілкуйтеся з товаришами по команді так, немов ви перебуваєте поруч. Програмні технології Nahimic дозволяють точно налаштувати звучання ігрової системи для музики, фільмів або спілкування. Отримайте перевага в грі завдяки функції акустичного радара або додайте гострих відчуттів в свої стрім з опцією Audio Launchpad.

Більше 7 годин автономної роботи. Грайте і працюйте вдома, в кафе або в дорозі. Ємна батарея забезпечує достатньо часу для будь-яких завдань. Гнучка настройка параметрів. Економте свій час і ресурси. Легко перемикайтеся між режимами максимальної продуктивності і економії заряду за допомогою ексклюзивної функції SHIFT.

Корисні додатки для розширення ігрових можливостей. Завдяки додатку MSI App Player, розробленим в ексклюзивному партнерстві з BlueStacks, ви можете із зручністю запускати мобільні ігри на своєму ноутбуці. Насолоджуйтесь геймплеєм, якістю зображення на великому екрані і різними додатковими функціями. Повідомленні або використайте програму DRAGON CENTER 2.0 для контролю та оптимізації ігровий продуктивності ноутбука за допомогою профілів з різними настройками.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

24564 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!