За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Lenovo V17-IIL (82GX008MRA)

код товару: U0574063
Ціна за одиницю:
15852 грн
+542 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Lenovo V

Дисплей

Діагональ дисплея 17.3"
Роздільна здатність 1600x900 (HD+)
Поверхня екрану матова
Тип матриці TN+film
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 10-th generation
Кількість ядер процесора 2

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті 1
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel UHD Graphics

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 2.02 х USB 3.2HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система DOS

Живлення

Ємність батареї 2 cell

Фізичні характеристики

Ширина 402 мм
Висота 19.9 мм
Глибина 281.3 мм
Вага 2.2 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Lenovo
Модель V17-IIL
Артикул 82GX008MRA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 195348014243
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Lenovo V17 - великий ноутбук для домашнього та офісного використання. Пропонує 17-дюймовий екран, зручну клавіатуру та збалансовану начинку для задач різного рівня складності.

Завдяки великому дисплею високої роздільної здатності Lenovo V17 стане чудовим помічником при підготовці презентацій, роботі з таблицями чи фінансовою звітністю. Цифровий блок клавіатури значно спростить роботу з числами та розрахунками, на що варто звернути увагу студентам, спеціалістам обліку та менеджерам відповідної галузі.

При тому, великий екран стає перевагою при домашньому використанні ноутбука, адже більша площа дисплею більш комфортна для перегляду фільмів, відео чи серіалів.

До ноутбука буде легко підключити всі необхідні аксесуари та накопичувачі, він оснащений веб-камерою та мікрофоном для здійснення онлайн-дзвінків, дистанційного навчання, проведення нарад.

Lenovo V17 - універсальне рішення для широкого спектру задач, який зберіг фірмовий дизайн і отримав зручні інструменти для повсякденної роботи. 

Великий екран для складних бізнес-викликів
Продуктивний та надійний Lenovo V17 IIL стане у пригоді на роботі, удома чи в дорозі. Пристрій дасть можливість залишатися мобільним під час щоденних ділових поїздок чи далеких відряджень. «Начинка» забезпечить плавну роботу потрібних застосунків та відмінну багатозадачність. Lenovo V17 надійно захищений, тож корпоративні секрети легко залишити в таємниці. Ноутбук обладнаний дисплеєм діагоналлю 17,3 дюйма, що забезпечить зручну роботу з документами та презентаціями. Картинка й відео відтворюються в роздільній здатності HD+, з високою контрастністю та яскравістю 250 ніт. Демонструй колегам проєкти на Lenovo V17 Iron Grey та влаштовуй обговорення — викривлення зображення відсутні, навіть якщо дивитися на екран збоку. Покриття з антивідблиском забезпечить комфортне використання ноутбука при яскравому освітленні. Коли потрібно провести презентацію на ще більшому екрані, підключай до лептопа додатковий монітор через порт HDMI.
Підтримає твою багатозадачність
Продуктивність Lenovo V17 забезпечують 4 ГБ оперативної пам’яті та процесор Intel Core i3-1005G1 десятого покоління. Два ядра чипа одночасно обробляють чотири потоки даних, а завдяки підтримці технології Turbo Boost тактова частота автоматично варіюється від базових 1,2 ГГц до 3,4 ГГц під час великих навантажень. Одночасно запускай вимогливі до ресурсів застосунки, залишай відкритими потрібні вкладки браузера чи документи та швидко перемикайся між завданнями. На твердотілому накопичувачі Lenovo V17 місткістю 256 ГБ знайдеться місце для архівів бізнес-документації, сотень фото чи відеороликів. Криптографічний код TPM 2.0 забезпечить шифрування даних, тож отримати до них доступ, не знаючи пароля, майже неможливо. Використовуй вбудований сканер відбитка пальця, щоб налаштувати автентифікацію за біометричними даними та звести до мінімуму вірогідність втрати інформації.
Залишатися на зв’язку
Залишатися на зв’язку всюди, де це можливо, допоможе вбудований адаптер Wi-Fi ax — підключай пристрій до доступної бездротової мережі, працюй або спілкуйся онлайн. Завдяки вебкамері із вбудованим мікрофоном, Lenovo V17 дасть можливість проводити відеозустрічі з колегами чи клієнтами. Про приватність подбає шторка на вебкамері: просто закривай лінзу щоразу після завершення спілкування та не хвилюйся через помилковий запуск відеодзвінка. Цей елегантний ноутбук важить близько 2,2 кг, відрізняється тривалим часом автономної роботи і має набір всіх необхідних портів, які здатні блискавично передавати дані. Lenovo V17 стане вашим найкращим компаньйоном в роботі і розвагах.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15852 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!