За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук HP Pavilion 15 Gaming 15-ec2025ua (5A261EA)

код товару: U0620819
Ціна за одиницю:
35391 грн
+563 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) HP Pavilion Gaming
Тип ноутбуку Ігровий

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 144Hz

Процесор

Покоління процесора AMD Zen 3 (4-е покоління)
Кількість ядер процесора 6

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 1 х USB 2.0LAN (RJ-45)USB 3.2 Type-C1 х USB 3.2HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система DOS

Живлення

Ємність батареї 3 cell

Додатково

Фізичні характеристики

Ширина 360 мм
Висота 23.5 мм
Глибина 257 мм
Вага 1.98 кг
Колір чорний

Інші

Виробник HP
Модель Pavilion 15 Gaming 15-ec2025ua
Артикул 5A261EA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 196337404854
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Pavilion 15 Gaming - ігровий ноутбук виробництва HP. Поєднує в собі портативність і продуктивність для забезпечення кращого досвіду геймінгу у будь-якому місці. Створений відомою компанією, дизайнери якої наділили ноутбук особливим фірмовим стилем і продуманою начинкою. Кришка виділяється кріпленням, яке створює цікавий фантастичний образ ноутбуку.

Призначений для того, щоб улюблені розваги завжди були під рукою - мобільність є однією із переваг геймерських ноутбуків, за що їх так цінують фанати віртуальних розваг. Оснащений 15-дюймовим Full HD екраном, який охоплює 45% колірного простору NTSC і має яскравість 250 ніт.

Технічні можливості забезпечуються командою компонентів із центральним процесором AMD Ryzen 5 5600H, хорошими запасами оперативної і вбудованої пам’яті. Сховище даних дозволить колекціонувати улюблені ігри, музику, фотографії, відео, фільми та програми.

Високі обчислювальні можливості, плавність і продуктивність - ноутбук готовий до високих навантажень та стане надійною ігровою машинкою для вимогливих гравців. За графіку відповідає відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050, яка підтримує запуск нових ігор класу ААА, використання VR-гарнітур, що означає кардинально нові емоції від віртуальних розваг. Відеокарта плавно відтворить найбільш динамічні сюжети, щоб геймер отримав додаткові переваги над суперниками та максимально продемонстрував свою майстерність.

Підтримується технологія швидкої зарядки HP Fast Charge, яка дозволить блискавично зарядити ноутбук. Виробник стверджує, що акумулятор виключеного пристрою можна зарядити за 0 до 50% всього за 45 хвилин.

Pavilion 15 Gaming - коли "залізо" мотивує виключно на перемогу. 

Повне занурення у гру
HP Pavilion 15 – це ігровий ноутбук зі стильною зовнішністю та потужним начинням. Процесор AMD Ryzen, передова графіка від NVIDIA та широкий функціонал дозволяють грати й виконувати кілька завдань одночасно. Покращена система охолодження подбає, щоб лептоп залишався ефективним навіть під час пікових навантажень. А щоб занурення у світ мультимедіа було повнішим, ноутбук оснастили 15-дюймовим Full HD екраном з найтоншими рамками і чудовою стереосистемою. Тому Pavilion 15 стане дійсно збалансованим рішенням для роботи, творчості та геймінгу.
Працюйте, грайте або відпочивайте за переглядом фільмів на розкішному IPS-екрані з Full HD 1080р роздільною здатністю, зручними кутами огляду, високою яскравістю і хорошим контрастом. Картинка на ньому дуже чітка і детальна, а завдяки високому охопленню колірної гами і швидкому часу відгуку він підходить як для геймерів, так і для тих, хто захоплюється обробкою фото або відео, веде власний блог і т.п.
Створений перевершувати очікування
Отримайте перевагу над суперниками з процесором AMD Ryzen 5. Завдяки 6 ядрам та максимальній частоті у 4,2 ГГц, цей чип зможе забезпечити високу продуктивність, необхідну для геймінгу, роботи з професійними додатками для створення контенту та іншими ресурсоємними завданнями.
Дискретна графіка NVIDIA GeForce RTX 3050 з 4 гігабайтами виділеної відеопам'яті відкриває перед вами масу можливостей. Заснована новій архітектурі вона вирізняється чудовою ефективністю і запросто потягне новітні комп'ютерні ігри на високих налаштуваннях. З нею ви зможете зосередитися на головному, зовсім забувши про лаги та підвисання.
Швидкісний накопичувач
Для досягнення максимальної швидкодії ноутбук отримав SSD накопичувач об'ємом 512 Гб. На відміну від класичних HDD, твердотільний диск блискавично реагує на будь-які команди, прискорюючи роботу операційної системи і додатків. До того ж такий тип носіїв інформації не боїться тряски, а тому більш витривалий в портативних комп'ютерах.
Справжня холоднокровність
HP Pavilion 15 подбає, щоб нічого не заважало вашій грі. Ноутбук отримав два вентилятори, широкі задні отвори, збільшені повітрозабірники і теплову трубку поліпшеної конструкції, що забезпечує йому максимальний потік повітря і більш ефективне охолодження. Тому він працюватиме стабільно навіть під високими навантаженнями.
Цілий день автономної роботи
З ноутбуком HP Pavilion 15 ви не будете прив'язані до одного місця. Оснащений містким акумулятором на 52,5 Втгод, він зможе протриматися далеко від розетки близько 10 години при середньому завантаженні або трохи більше 9 годин у режимі перегляду відео*. А щоб вам не довелося довго чекати повернення до роботи, лептоп отримав підтримку функції швидкої зарядки HP Fast Charge. З нею елемент живлення встигає зарядитися майже на 50% всього за 45 хвилин.
* Час роботи від акумулятора залежить від безлічі факторів, у тому числі від версії ОС, завантажених додатків, функціональних можливостей, режиму використання, функцій бездротового зв'язку і налаштувань керування живленням. Максимальний ресурс акумулятора зменшується по мірі його використання.
Різноманіття інтерфейсів
Хочеш під’єднати ігрову мишу, гарнітуру або інший периферійний пристрій? Немає нічого простішого. В HP Pavilion Gaming 15 передбачено безліч інтерфейсів, серед яких USB Type-C, 3 USB Type-A, HDMI, LAN та комбінований аудіороз'єм для навушників/мікрофона. Крім того, є SD-кардридер для перенесення фотографій з камери.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

14 травня 2022
imgimgimgimgimg

А на скільки Ват тут встановлена відеокарта?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
31 травня 2022

Доброго дня! Енергоспоживання - 130 Вт.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
17 березня 2022
imgimgimgimgimg

Оперативку можна замінити на 32 гб ?

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
17 березня 2022

Доброго дня, Романе! На жаль, максимальний об’єм системної пам’яті — 16 Гб.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
35391 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!