За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Dell XPS 15 (9500) (N099XPS9500UA_WP)

код товару: U0538058
Ціна за одиницю:
131135 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Dell XPS
Тип ноутбуку БізнесТрансформер

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 3840x2400 (WQUXGA)
Поверхня екрану глянсова
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 10-th generation
Кількість ядер процесора 8

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 2 Тб
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 3 x USB 3.1 Type-CКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro

Живлення

Ємність батареї 6 cell

Фізичні характеристики

Ширина 344.7 мм
Висота 18 мм
Глибина 230 мм
Вага 2.05 кг

Інші

Виробник Dell
Модель XPS 15 (9500)
Артикул N099XPS9500UA_WP
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Приголомшливе якість зображення
  • Модернізований дисплей InfinityEdge. Оцініть зручність розташованої зверху камери і дисплея з співвідношенням формату 16:10 і чудовою Безрамковий панеллю. Тепер доступна модель дозволом Ultra HD + з кількістю пікселів, збільшеним на 921 тис., Для ще більш продуктивної роботи.
  • Неперевершена якість картинки. всіма перевагами відтворення контенту HDR за допомогою технології Dolby Vision, яка забезпечує передачу кольору, раніше недоступну для дисплеїв SDR на ПК. Завдяки Dolby Vision світлі тони можуть стати в 40 разів яскравіше, а слабо освітлені ділянки – в 10 разів темніше. Крім того, приголомшливий дисплей DisplayHDR 400, сертифікований за стандартом VESA, з опціональною панеллю 4K + дозволяє відобразити більше 16 млн квітів з безпрецедентним рівнем глибини і дозволом.
  • Видно найдрібніші деталі. дисплей з роздільною здатністю 4K Ultra HD + (3840 x 2400) забезпечує неймовірну чіткість зображення для будь-яких проектів. Тепер можна без збільшення розглянути кожен елемент зображення на фотографії або на зображенні в веб-браузері.
  • Кольори, які виділяються.ОПЦИОНАЛЬНИЙ Дисплей з роздільною здатністю Ultra HD + і кольоровою гамою ДО 100% ADOBE RGB І 94% DCI-P3 створює насичені кольори, а коефіцієнт КОНТРАСТНОСТІ 1650: 1 дозволяє розгледіти найяскравіші і найтемніші ділянки. Завдяки яскравості 500 ніт картинка зберігає чіткість і реалістичні кольори навіть при яскравому світлі, наприклад при роботі на вулиці.
  • Турбота про ваших очах. з технологією Eyesafe знижує рівень шкідливого синього світіння і зберігає яскраві кольори. Це перша панель, яка ефективно розподіляє енергію джерела світла, вибірково знижуючи рівень шкідливого синього світіння і розсіюючи його по оптичному спектру.
  • Чудове зображення при роботі в приміщенні і на вулиці. покриття з коефіцієнтом відображення 0,65% знижує відблиски при роботі на відкритому повітрі і при яскравому світлі, при цьому поверхня екрана залишається блискучою і зберігається насиченість кольорів.
Підтримка найсміливіших творчих задумів
  • Ноутбук з можливостями на рівні настільного комп'ютера. Ноутбук оснащений процесорами Intel Core десятого покоління з приголомшливою продуктивністю, властивої тільки настільним комп'ютерам, і не поступається їм за рівнем можливостей для творчості. Процесори Intel Core аж до i7 десятого покоління з 8 ядрами і 16 потоками допоможуть вам створювати, редагувати свої твори і ділитися ними з оточуючими швидше, ніж будь-коли раніше. Конструкція ноутбука розрахована на високу продуктивність і мобільність, тому ви можете втілювати в життя будь-які ідеї в будь-якому місці.
  • Більше творчості, менше затримок. Ці ноутбуки пропонують користувачам революційну продуктивність визнаних графічних процесорів GeForce GTX 1650 Ti. Потужний виділений графічний процесор прискорює роботу додатків для творчості, якими ви користуєтеся щодня.
  • Адаптивне керування продуктивністю за допомогою Dell Power Manager. цьому ноутбуці реалізовано адаптивне керування продуктивністю за новітньою технологією Intel Dynamic Tuning. Ноутбук використовує новий адаптивний метод прогнозування для динамічного регулювання продуктивності процесора, що дозволяє оптимізувати робоче навантаження і збільшити швидкодію при необхідності.
  • Швидка пам'ять і ємне сховище даних. завантажується і відновлює роботу за лічені секунди завдяки зберіганню даних на твердотільному накопичувачі ємністю до 2 Тбайт. Пам'ять об'ємом до 64 Гбайт забезпечує блискавичну швидкість роботи навіть самих ресурсоємних додатків у режимі багатозадачності.
  • Адаптер бездротового зв'язку Killer. підтримці передової технології Wi-Fi 6 з теоретичною пропускною здатністю до 2,4 Гбіт/с адаптер Killer AX1650 майже в три рази швидше, ніж пристрої попереднього покоління з підтримкою 80 МГц 2x2 AC. Адаптер призначає відповідні пріоритети потоковому відео, обміну даними та ігровому трафіку в системі, забезпечуючи швидку і безперебійну роботу в Інтернеті.
  • Удосконалена система терморегуляції. двом окремим вентиляторів для відводу великого об'єму повітря, двом теплових трубках і прихованого за допомогою шарніра випускного отвору система терморегуляції забезпечує оптимальну продуктивність пристрою в максимально тонкому форм-факторі.
Мистецтво майстерності
  • Легкий і прохолодний на дотик. опорної панелі – чорне вуглецеве волокно, запозичене з авіаційно-космічної промисловості. Був обраний за свою високу міцність і малу вагу.
  • Чудовий екран. Новітня модель покриття Corning Gorilla Glass 6 відрізняється високою міцністю, а також стійкістю до ударних навантажень і подряпин.
  • Блискучі торці.АНОДИРУВАННЯ Поверхні забезпечує чудову стійкість до подряпин, при цьому краю занурюють в електроліт двічі, щоб додатково захистити їх від пошкодження в процесі багаторазового підключення і відключення периферійних пристроїв. Така Процедура дозволяє надати ноутбуку потрібний відтінок без використання фарби, яка з часом схильна до сколів.
  • Найдрібніші деталі. вирізаються лазером з листа нержавіючої сталі і вкладаються в вирізані верстатом виїмки вручну.
  • Розмір має значення. дисплея, клавіш і тачпада збільшені для зручної та ефективної роботи. Ноутбук XPS оснащений дисплеєм зі збільшеною на 5% діагоналлю, збільшеним на 14% тачпадом і клавіатурою на всю ширину підстави з більшими клавішами.
  • Зручно відкривати. шарнір з запресованої здвоєною пружиною дозволяє максимально збільшити співвідношення площі екрану і корпусу і зменшити рамку дисплея з чотирьох сторін за рахунок використання технології InfinityEdge. Завдяки новій конструкції шарнір простіше відкривається і зберігає стійке положення при використанні сенсорного екрану.
  • Революційна конструкція веб-камери. веб-камера XPS 15 стала не тільки менше (всього 2,25 мм), але і краще. Новий об'єктив з чотирма лінзами забезпечує високу різкість зображення в усіх точках кадру, особливо при тьмяному освітленні, а тимчасове шумозаглушення значно покращує якість відео. Збірка об'єктива здійснюється на високоточному обладнанні, тому кожен міліметр зображення залишається у фокусі.
  • Ніяких компромісів. зменшеній на 8% товщині збереглися базові елементи, такі як роз'єм для навушників і повнорозмірний роз'єм для карт пам'яті SD, щоб ви легко могли перенести зображення з камери на ноутбук прямо в дорозі.
Пориньте в звукову атмосферу
  • Серйозне ставлення до звуку. Чотири динаміка з технологією об'ємного звучання Waves Nx створюють приголомшливий звуковий ландшафт. Створюється враження, що глибина і міць звуку під час прослуховування музики, перегляду фільму і гри суперечать законам фізики. XPS 15 – перший в історії ноутбук з технологією об'ємного звучання Waves Nx для динаміків, налаштованих багаторазовим володарем премії Grammy Award Джеком Джозефом Пуїг.
  • Перевірка мікрофонів. зверху мікрофони забезпечують високу якість звуку під час конференц-дзвінка Skype і при використанні Кортан з технологією далекого поля на відстані до 14 футів від ноутбука.
Завжди готовий до роботи
  • Миттєве увімкнення. Завдяки вбудованому в кришку датчика ноутбук завантажується за лічені мілісекунди після відкриття кришки, незалежно від того, в якому режимі електроживлення знаходилося до цього пристрій.
  • Ви і є пароль. вашому розпорядженні два надійних індивідуальних способу входу в систему. Завдяки ІК-камері з функцією Windows Hello ви можете розблокувати ноутбук XPS за допомогою надійної технології розпізнавання осіб. Сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення, дозволяє увійти в систему одним дотиком.
  • Працюйте або грайте весь день. 15-дюймовий високопродуктивний ноутбук з самим тривалим часом роботи від акумулятора – до 24 год на моделі з роздільною здатністю Full HD + при використанні офісних додатків типу Word або Excel і до 16 год 52 хв при трансляції потокового відео Netflix. Наш ноутбук з панеллю Ultra HD + здатний працювати без підзарядки до 13 год 46 хв при використанні офісних додатків або до 8 год 27 хв при трансляції потокового відео Netflix.

* Технічні характеристики можуть відрізнятися в залежності від регіону/моделі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

131135 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!