За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS ZenBook UX425EA-KI554 (90NB0SM1-M12810)

код товару: U0564047
Ціна за одиницю:
51029 грн
+552 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus Zenbook

Дисплей

Діагональ дисплея 14"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану матова
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 11-th generation
Кількість ядер процесора 4

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 1 ТБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel Iris Xe Graphics

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 x USB 2.01 х Thunderbolt 41 х USB 3.2HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система без операційної системи

Живлення

Ємність батареї 4 cell

Додатково

Фізичні характеристики

Ширина 319 мм
Висота 13.9 мм
Глибина 208 мм
Вага 1.17
Колір сірий

Інші

Виробник ASUS
Модель ZenBook UX425EA-KI554
Артикул 90NB0SM1-M12810
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4711081205845
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Подорожуйте без нічого, подорожуйте з розумом
Компактний, тонкий і надлегкий суцільнометалевий корпус ZenBook 14 робить його ідеальним супутником у подорожі. Крім того, це найтонший у світі 14-дюймовий ноутбук із повним набором портів введення-виведення, включно з HDMI і USB Type-A, тому ви можете насолоджуватися універсальними можливостями під'єднання, хоч де ви перебуватимете.

Нема зарядного пристрою? Немає проблем!
З дивовижним 22-годинним часом автономної роботи ZenBook 14 подорож без зарядного пристрою не становитиме великих труднощів. Коли вам усе ж потрібно поповнити заряд, функція швидкого заряджання може відновити рівень заряду акумулятора до 60% всього за 49 хвилин, отже, ви будете готові до роботи якнайшвидше.

Ваш постійний супутник
З елегантним і легким ZenBook 14 легко виконувати завдання в дорозі. Завдяки невеликому розміру та широким можливостям він стане вашим помічником для продуктивної роботи та натхнення, незалежно від того, чи перебуваєте ви всередині, чи на вулиці, чи працюєте, чи відпочиваєте, чи поодинці, чи разом.

Створено для комфорту та зручності
ZenBook 14 вирізняється новим ергономічним дизайном клавіатури від краю до краю, який збільшує розмір клавіатури для зручнішого набору тексту. І це теж має приголомшливий вигляд!

Петля ErgoLift, виготовлена з високою точністю.
ZenBook 14 обладнаний шарніром ErgoLift, який автоматично підіймає задню частину ноутбука, коли він відкривається, нахиляючи клавіатуру під оптимальним кутом для набору тексту. Ця дія також підіймає шасі для оптимального охолодження й поліпшення якості звуку.

Сертифікована якість звуку
Аудіосистема ZenBook 14 сертифікована фахівцями зі звуку Harman Kardon, щоб забезпечити кришталево чистий звук з ефектом присутності під час спілкування або розваг.

Стійкість, на яку ти можеш покластися
ZenBook 14 був протестований на відповідність вимогам військового стандарту США MIL-STD-810G щодо надійності та довговічності. Випробування полягали в режимі покарання, призначеному для забезпечення виживання в суворих умовах, і охопили випробування на падіння за ввімкненого живлення й роботу на екстремальній висоті та температурі. ZenBook 14 також пройшов стрес-тести ноутбуків ASUS, які набагато перевершують стандарти, встановлені в галузі.

Тонкість і легкість в усьому!
Новий ноутбук ZenBook 14 став ще більш тонким і легким, а значить і ще більш мобільним, при цьому він пропонує повноцінний комплект інтерфейсів, що включає HDMI, Thunderbolt™ 4 (USB-C®), USB-A і microSD. Володіючи високопродуктивною конфігурацією, ZenBook 14 стане ідеальним вибором для всіх, хто постійно перебуває в русі.
Подорожуйте легко!
Компактний, витончений, неймовірно легкий – ZenBook 14 буде ідеальним ноутбуком для поїздок. Виконаний у міцному металевому корпусі, він є найтоншим 14-дюймовим ноутбуком із повноцінним комплектом інтерфейсних роз'ємів,* що включає в себе порти HDMI і USB Type-A.
Немає «зарядки»? Не проблема!
Час автономної роботи нового ZenBook 14 досягає 21 годин, тому брати із собою з дому зарядний пристрій буде, зазвичай, не потрібно. Коли ж настане час відновити заряд акумулятора, функція прискореного заряджання наростить його рівень з 0 до 60% усього за 49 хвилин – і ноутбук знову буде готовий до тривалої роботи!
Мобільний помічник
З елегантним і легким ноутбуком ZenBook 14 UX425EA легко вирішувати будь-які справи. Компактний розмір поєднується в ньому з широкими можливостями, які допоможуть вам проявити весь свій творчий потенціал - будь то в роботі або на відпочинку, вдома або на вулиці, наодинці або в команді.
Яскраве й чітке зображення
Новий ZenBook 14 оснащується яскравим і чітким дисплеєм NanoEdge, який завдяки зникаюче тонкій рамці займає цілих 90% площі кришки. Дисплей доступний у версії з низьким енергоспоживанням (1 Вт), яка покращує час автономної роботи всього пристрою й забезпечує ще більшу максимальну яскравість – 400 кд/м2.
Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Додаток MyASUS пропонує функцію ClearVoice Mic, яка здатна фільтрувати фонові шуми під час звукозапису, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми й виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників. Натисніть кнопку відтворення, щоб випробувати систему інтелектуального шумозаглушення.
Сертифікована якість
Аудіосистема ZenBook 14 гарантує кристально чистий звук під час голосового зв’язку і в мультимедійних програмах. Її якість підтверджується сертифікацією фірми Harman Kardon, відомого розробника передових аудіорішень.
Сучасна конфігурація
Ноутбук ZenBook 14 чудово підходить і для серйозної роботи, і для розваг: завдяки новітньому процесору Intel Core 11-го покоління з графічним ядром Intel Iris Xe він легко впорається з будь-якими завданнями. У його сучасну апаратну конфігурацію також входять швидкісний твердотільний накопичувач, що працює в режимі PCIe x2, і бездротовий модуль Intel Wi-Fi 6.
Якість, на яку можна покластися
Ноутбук ZenBook 14 успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD 810G. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, за екстремальних температур. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 березня 2022
imgimgimgimgimg

Отличный ноутбук! Тихий, легкий и приятный в использовании.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
51029 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!