За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS ZenBook Flip S UX371EA-HL152T (90NB0RZ2-M03430)

код товару: U0486286
Ціна за одиницю:
39599 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus ZenBook Flip
Тип ноутбуку Трансформер

Дисплей

Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 3840x2160 (4К)
Поверхня екрану глянсова
Тип матриці OLED
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 11-th generation
Кількість ядер процесора 4

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта Intel Iris Xe Graphics

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 х Thunderbolt1 х USB 3.2microHDMI

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Живлення

Ємність батареї 4 cell

Додатково

Додатково NumberPad

Фізичні характеристики

Ширина 305 мм
Висота 13.9 мм
Глибина 211 мм
Вага 1.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель ZenBook Flip S UX371EA-HL152T
Артикул 90NB0RZ2-M03430
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4718017919449
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Трансформери - це не тільки класний бойовик американської кіноіндустрії, а ще й ціле сімейство пристроїв 2-в-1. Дана модель ноутбука є яскравим представником пристроїв-трансформерів, привертає увагу фірмовим дизайном Asus і є надзвичайно портативним рішенням. Пристрій пропонує потужну начинку та приємний дизайн, який притягує погляд, навіть найбільш консервативних людей.

ZenBook Flip S - це універсальне рішення для тих, хто шукає продуктивний інструмент для роботи у будь-якому місці. Оснащений процесорами новітнього покоління сімейства Intel Core з графічним ядром Iris Xe і кришкою, яка розкривається на повні 360° градусів.

Забезпечує неперевершені враження від роботи з контентом та відпочинком за переглядом фільму чи відео, адже оснащений UHD екраном розміром 13" дюймів. OLED-панель видає соковиті кольори з глибоким чорним, який відповідає стандарту VESA DisplayHDR True Black 500. Кінематографічний колірний обхват (100% DCI-P3), точна передача кольору (сертифікація Pantone Validated) і відмінна ергономіка (сертифікація TÜV Rheinland) роблять даний дисплей ідеальним і для розважальних програм, і для професійної роботи.

Компактні габарити ноутбука дозволяють працювати з ним у будь-якому місці, адже вага складає всього 1,2 кг, а товщина корпуса -13,9 мм.

Високопортативному ноутбуку необхідно бути витривалим і готовим до навантаженого графіка. ZenBook Flip S оснащений акумулятором ємністю 67 Вт*г і підтримує швидку зарядку, щоб за короткий період відновити енергію для продовження роботи.

Також у ноутбуці передбачена підтримка стандарту WiFi 6 і технологія WiFi Master Premium, яка фільтрує перешкоди від інших бездротових пристроїв, а також автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх доступних.

Для комфортних відеоконференцій ноутбук оснащений технологією шумозаглушення сторонніх звуків під час розмов. Ви будете краще розуміти співрозмовників, а вони вас, навіть якщо потрібно вийти у відеочат в кафе чи з дому, наповненого людьми.

Аудіосистема ноутбука також сподобається високим рівнем якості відтворення музики, адже створена разом зі спеціалістами Harman Kardon. Багаторічний досвід фахівців дозволить вам щоразу із задоволенням переглядати фільми, відео та слухати музику.

ASUS ZenBook Flip S Преміальний OLED-трансформер

- компактні габарити;
- гнучка конструкція;
- OLED-дисплей NanoEdge.

Ідеальне виконання

Нефритово-чорна обробка корпусу з мідно-червоними акцентами і дзеркально полірована декоративна смужка над повнорозмірною клавіатурою - ZenBook Flip S виділяється серед інших моделей своїм витонченим дизайном.

Тонкий і легкий корпус

Витонченість завжди було відмінною рисою ультрабуків ASUS, і модель ZenBook Flip S продовжує цю славну традицію. Щоб зробити пристрій максимально мобільним, інженери знизили його вагу до 1,2 кг і зменшили товщину корпуса до 13,9 мм.

Тонкорамочний OLED-дисплей формату 4К

ZenBook Flip S наділений тонкорамочним HDR-дисплеєм NanoEdge з дозволом до 4K / UHD. Його OLED-панель видає соковиті кольори з глибоким чорним, який відповідає стандарту VESA DisplayHDR True Black 500. Кінематографічний колірний обхват (100% DCI-P3), точна передача кольору (сертифікація Pantone Validated) і відмінна ергономіка (сертифікація TÜV Rheinland) роблять даний дисплей ідеальним і для розважальних програм, і для професійної роботи.

Потужна начинка

У витонченому, невагомому корпусі ZenBook Flip S ховаються потужні компоненти, які дозволять легко впоратися з будь-якими завданнями - і в офісі, і вдома, і в дорозі.

Тривалий час автономної роботи

Акумулятор високої ємності наділяє ZenBook Flip S здатністю працювати цілий день без підзарядки, а підготовка пристрою до нових справ не відніме багато часу: технологія прискореної підзарядки забезпечує зростання рівня заряду акумулятора від 0 до 60% всього за 49 хвилин!

Звук від Harman Kardon

Інженери ASUS працювали в співпраці з фахівцями фірми Harman Kardon, які мають величезний досвід по створенню високоякісних акустичних систем. Пара стереодинамиков створює ефект просторового позиціонування, немов у кінотеатрі, а інтелектуальний підсилювач гарантує чисте звучання, усуваючи спотворення навіть на максимальному рівні гучності.

Ексклюзивна технологія WiFi Master Premium

ZenBook Flip S фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту WiFi 6, яка отримала назву WiFi Master Premium. Воно включає в себе ексклюзивні технології WiFi Stabilizer і WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх доступних.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція ClearVoice Mic, яка здатна фільтрувати фонові шуми при звукозапису, а в режимі Multi-Presenter - ще і вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків.

Комфорт в деталях

Передові камера і тачпад з набором додаткових функцій полегшують взаємодію користувача з ультрабуком, допомагаючи працювати з більшою продуктивністю і комфортом.

Зручне підключення периферії

Ультрабук ZenBook Flip S володіє повноцінним комплектом сучасних інтерфейсів, включаючи повнорозмірний HDMI, два порти Thunderbolt 3 (USB-C) і роз'єм USB 3.2 Gen1 Type-A.    

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

39599 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!