За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS X543UB-DM954 (90NB0IM7-M13440)

код товару: U0351852
Ціна за одиницю:
11138 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ноутбуку Мультимедійний центр

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття

Процесор

Покоління процесора Intel 7-th generation
Кількість ядер процесора 2

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Об'єм HDD 1 ТБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce MX110
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 1 x USB 3.02 x USB 2.0HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Endless OS

Фізичні характеристики

Вага 1.9 кг
Колір сірий

Інші

Виробник ASUS
Модель X543UB-DM954
Артикул 90NB0IM7-M13440
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Laptop X543 - це добротний сучасний ноутбук для широкого спектра задач. Він здатний впоратися з робочими навантаженнями офісного працівника, грати роль мультимедійного центру розваг, виконувати роль навчального помічника для студента або школяра. Ноутбук має гарний дизайн зі збалансованими характеристиками начинки, а тому є універсальним вибором в своєму сегменті.

Зовні ноутбук простий і тому не змушує користувача звикати до нього - пристрій приємне в користуванні і класичне на вигляд. Клавіатура має ергономічну конструкцію з розділеними невисокими клавішами, які дозволять застосовувати навички сліпого набору. На бічних панелях розміщуються різні порти, які дозволять підключати периферійні пристрої (мишки, клавіатури, гарнітури і монітори), а також передавати дані між ноутбуком і картами пам'яті або мобільними гаджетами.

Продуктивність моделі забезпечується досить сучасним набором компонентів - процесором Intel Pentium Silver N5000, 4 ГБ оперативної пам'яті і жорстким диском. Накопичувач дозволить записувати всі необхідні для роботи або навчання дані, зберігати улюблені колекції фільмів, книг і фотографій.

Ноутбук оснащений 15-дюймовим екраном, який підтримує фірмові технології Asus, наприклад ASUS Splendid і ASUS Tru2Life Video. Вони дозволять легко налаштовувати параметри дисплея для забезпечення комфорту очей і яскравої передачі зображення на екрані. Присутній спеціальний режим для читання і тривалої роботи за ноутбуком Eyeком Eye Care, який фільтрує синє світло, що негативно впливає на зір.

Якісний звук при відтворенні відео, перегляді фільмів і прослуховування музики буде забезпечувати аудіотехнологія SonicMaster. До речі, передбачена функція Audio Wizard, яка дозволить вибрати режим для конкретного типу роботи (ігри, фільми, музика, спілкування, запис). Наявність вбудованої веб-камери і мікрофона забезпечить можливістю спілкування з усіма друзями онлайн.

ASUS Laptop X543 виконаний в міцному, але легкому корпусі вагою всього 1,9 кг, тому він не буде обтяжувати свого власника в дорозі, а привабливий дизайн і красива обробка в сірому або сріблястому кольорі перетворюють його в сучасний, стильний аксесуар. Високоякісна вбудована аудіосистема.

У ноутбуках ASUS реалізована ексклюзивна технологія SonicMaster, що представляє собою комплекс апаратних і програмних засобів, які забезпечують безпрецедентне для мобільних комп'ютерів якість звучання вбудованої аудіосистеми. Для гнучкого налаштування відтінків звуку служить утиліта AudioWizard, що пропонує вибрати один з п'яти режимів, кожен з яких ідеально підходить для певного типу додатків (музика, фільми, ігри, звукозапис і відтворення голосу).

Оптимізовані динаміки. Великі динаміки з великими резонансними камерами (19,4 куб. См) забезпечують поліпшену передачу низьких частот при зменшеному рівні шумів. Продумана ергономіка. Ергономічна клавіатура ноутбука ASUS Laptop X543 складається з повнорозмірних клавіш, кожна з яких наділена оптимізованим опором натискання і оптимальною глибиною ходу (1,8 мм), тому руки не втомляться навіть після довгого набору тексту. Система охолодження IceCool. Ключовою особливістю ноутбуків ASUS з технологією IceCool є те, що гарячі компоненти розміщені подалі від рук користувача, тому верхня частина корпусу завжди залишається комфортно прохолодною.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11138 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!