За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS X512UA (X512UA-EJ094)

код товару: U0346577
Ціна за одиницю:
17199 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття

Процесор

Покоління процесора Intel 8-th generation

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Об'єм HDD 1 ТБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel UHD Graphics 620

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 3.1 Type-C1 х USB 2.01 х USB 3.1HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Endless OS

Живлення

Ємність батареї 2 cell

Фізичні характеристики

Вага 1.7 кг
Колір сірий

Інші

Виробник ASUS
Модель X512UA
Артикул X512UA-EJ094
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук ASUS X512UA-EJ094 (90NB0K83-M03990)

Створений для цифрових розваг. Ноутбуки ASUS серії X можуть похвалитися чудовими мультимедійними можливостями. Ексклюзивна аудіотехнологія SonicMaster, а також фірмові технології ASUS Splendid і ASUS Tru2Life Video, забезпечують безпрецедентне для мобільних комп'ютерів якість звучання і відмінне зображення.

Аудіотехнологія ASUS SonicMaster. Аудіотехнологія SonicMaster забезпечує кристально чистий звук. Крім того, динаміки ноутбука піддаються високоточної налаштування для гарантовано високої якості звучання. Тонка настройка. Для настройки звучання служить функція AudioWizard, що пропонує вибрати один з п'яти варіантів роботи аудіосистеми, кожен з яких ідеально підходить для певного типу додатків (музика, фільми, ігри і т.д.).

Безпрецедентний рівень деталізації. Технологія ASUS TruLife Video оптимізує різкість і контрастність відео на рівні окремих пікселів для більш точної передачі відтінків і поліпшення якості зображення в цілому. Технологія ASUS Eye Care для комфорту ваших очей. Короткі електромагнітні хвилі, відповідні пурпурно-синього краю спектра, мають більшу енергією, тому роблять більш сильний ефект на сітківку ока.

Інтерфейс USB Type-C. Представлений оборотним роз'ємом Type-C, інтерфейс USB 3.1 має пропускну здатність до 5 Гбіт / с, що в 10 разів краще в порівнянні з USB 2.0. Передача по ньому 2-гігабайтного відеофайлу займе менше двох секунд!

Технологія ASUS Splendid. Технологія Splendid дозволяє вибрати один з трьох попередньо встановлених режимів роботи дисплея, кожен з яких оптимізований під певні програми: режим Vivid підходить для перегляду фотографій і фільмів, режим Normal - для звичайної роботи в офісних додатках, а режим Eye Care - для комфортного читання з екрану. Крім того, є режим Manual, в якому параметри передачі кольору можна налаштувати вручну.

Рекомендовано експертами. У ноутбуках ASUS реалізована ексклюзивна технологія SonicMaster, що представляє собою комплекс апаратних і програмних засобів поліпшення звуку, які забезпечують безпрецедентне для мобільних комп'ютерів якість звучання вбудованої аудіосистеми. Гнучка настройка. Для настройки звучання служить утиліта AudioWizard, що пропонує вибрати один з п'яти варіантів роботи вбудованої аудіосистеми, кожен з яких ідеально підходить для певного типу додатків (музика, фільми, ігри, звукозапис і відтворення голосу).

У режимі ASUS Eye Care реалізована фільтрація цієї складової видимого спектру для підвищення комфорту при читанні і зниження шкідливого впливу синього світла на зір. Комфортна робота. Ноутбуки ASUS серії VivoBook X оснащуються ергономічною клавіатурою і високоточним тачпадом, забезпеченим захистом від випадкових дотиків.

Ритм сучасного життя вимагає від комп'ютерної техніки мобільності, автономності та надійності. Ноутбуки Asus відповідають високим стандартам якості і представлені на ринку електроніки в різних варіаціях. Габарити, дизайн, комплектуючі матеріали, продуктивність, діагональ і покриття екрану можуть відрізнятися, але всі моделі ергономічні, портативні і зручні у використанні. Пристрої прекрасно справляються з поставленими завданнями і підходять для роботи з графічними, офісними програмами, фотографіями, для переглядів фільмів і геймерських поєдинків.

Ціни ноутбуків Asus будуть залежати від комплектуючих матеріалів і ступеня продуктивності. Серед великого асортименту гаджетів кожен користувач зможе знайти відповідний для себе екземпляр. Всі вони стильні, практичні, багатофункціональні і з потужною технічною базою. У каталозі нашого інтернет-магазину представлений широкий асортимент товарів даного виробника, тому вибрати і купити ноутбук Asus не складе труднощів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!