За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS Vivobook S14 S433EQ-AM259 (90NB0RK1-M04000)

код товару: U0554385
Ціна за одиницю:
23736 грн
+631 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus VivoBook

Дисплей

Діагональ дисплея 14"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану матова
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 11-th generation
Кількість ядер процесора 4

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce MX350
Об'єм вбудованої відеопам'яті 2 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Аудіосистема Harman Kardon
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 x USB 2.01 х Thunderbolt 41 х USB 3.2HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система без операційної системи

Живлення

Ємність батареї 3 cell

Додатково

Фізичні характеристики

Ширина 324.8 мм
Висота 15.9 мм
Глибина 213 мм
Вага 1.4 кг
Колір червоний

Інші

Виробник ASUS
Модель Vivobook S14 S433EQ-AM259
Артикул 90NB0RK1-M04000
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4711081205821
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

VivoBook S14 S433EQ — це по-справжньому мобільний пристрій зі сміливим дизайном, який дасть змогу кожному користувачеві виразити свою індивідуальність. Витончений корпус із приємним на дотик текстурованим оздобленням і навіть під кришкою дисплея можна помітити яскраву ноту у формі виділеної жовтим клавіші Enter. VivoBook S14 S433EQ покаже всім, який ти є насправді!

Будь самим собою
Бути собою — означає не боятися відрізнятися від інших. Саме це робить VivoBook S14 S433EQ — вирізняється з-поміж інших ноутбуків своїм металевим корпусом із текстурованою поверхнею й унікальним колірним оформленням. А скошені грані корпусу дають змогу із більшою легкістю відкривати його кришку.

Відбиття тебе
Унікальне колірне оформлення ноутбука VivoBook S14 S433EQ допомагає відбити особистість його власника. Ламай стереотипи ще до того, як відкриєш кришку дисплея!

Пересувайся без нічого!
Ноутбук VivoBook S14 S433EQ вироблений у тонкому корпусі вагою всього 1.4 кг, що робить його ідеальним вибором для мобільних користувачів. Такий пристрій без зусиль поміститься практично в будь-яку сумку або рюкзак. Бери його із собою й покажи всьому світу, що ти собою являєш!

Без рамок — без обмежень!
Компактність ноутбука VivoBook S14 S433EQ пояснюється дисплеєм NanoEdge, який має неймовірно тонку рамку. РК-матриця формату Full-HD, що в ньому використовується, може похвалитися чудовим передаванням кольорів та широкими кутами огляду.

Насолоджуйся швидкістю
VivoBook S14 S433EQ має досить потужну конфігурацію, щоб впоратися й зі звичайними комп'ютерними завданнями, й з обробкою мультимедійного контенту.

З музикою скрізь
Музика — це саундтрек твого життя, і VivoBook S14 зробить його ще яскравішим завдяки вбудованій аудіосистемі із сертифікацією фірми Harman Kardon.

Щоб день був продуктивним
Ноутбук VivoBook S14 оптимізований для продуктивної роботи впродовж усього дня. Функція прискореного підзаряджання піднімає рівень заряду акумулятора з 0 до 60% всього за 49 хвилин, а повнорозмірна клавіатура забезпечує комфорт під час набору тексту.

Привертай увагу!
Новий VivoBook S433 – це по-справжньому мобільний пристрій зі сміливим дизайном, який дозволить кожному користувачеві виразити свою індивідуальність. Витончений корпус з приємним на дотик текстурованим оздобленням, і навіть під кришкою дисплея можна помітити яскраву ноту у вигляді виділеної жовтим клавіші Enter. VivoBook S433 покаже всім, який ти є насправді!
Будь самим собою
Бути собою – означає не боятися відрізнятися від інших. Саме це робить VivoBook S433 – вирізняється з-поміж інших ноутбуків своїм металевим корпусом з текстурованою поверхнею і унікальним колірним оформленням. А скошені грані корпусу дозволяють з більшою легкістю відкривати його кришку.
Насолоджуйся швидкістю
VivoBook S433 має досить потужну конфігурацію, щоб впоратися і зі звичайними комп'ютерними завданнями, і з обробкою мультимедійного контенту. Він може оснащуватися процесором Intel Core 11-го покоління, дискретною відеокартою NVIDIA GeForce MX350 і оперативною пам'яттю об'ємом до 8 ГБ. Для зберігання файлів і швидкого доступу до них є твердотільний накопичувач, що працює в режимі PCIe.
Без рамок – без обмежень!
Компактність ноутбука VivoBook S433 пояснюється дисплеєм NanoEdge, який має неймовірно тонку рамку. Використовувана у ньому РК-матриця формату Full-HD може похизуватися чудовим передаванням кольорів та широкими кутами огляду.
Будь на зв'язку!
Твій офіс буде там, де забажаєш – вдома, в кафе і навіть в аеропорту, адже з цим ноутбуком ти не будеш відчувати себе прив'язаним до свого робочого місця. У ньому використовується сучасний модуль Wi-Fi, завдяки якому завантаження файлів буде швидким, лаги в онлайн-іграх – мінімальними, а якість відеозв'язку – ідеальною.
З музикою всюди
Музика – це саундтрек твого життя, і VivoBook S433 зробить його ще яскравішим завдяки вбудованій аудіосистемі з сертифікацією фірми Harman Kardon.
Пересувайся з легкістю!
Ноутбук VivoBook S433 виконаний у тонкому корпусі вагою всього 1,4 кг, що робить його ідеальним вибором для мобільних користувачів. Такий пристрій без зусиль поміститься практично у будь-яку сумку або рюкзак. Бери його з собою і покажи всьому світу, що ти собою являєш!
Посилене охолодження - вентилятори IceBlades
Кожна модель нової серії VivoBook відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: 8-міліметрової теплової трубки і вентилятора IceBlades. Його 87-лопатева крильчатка виготовлена ​​з рідкокристалічного полімеру. Вона легше і тонше, ніж у звичайних вентиляторів, а самі лопаті мають вигнуту форму, продуману з точки зору аеродинаміки. Результат - посилений потік повітря при меншому рівні шуму. Крім того, вентилятори IceBlades працюють на гідродинамічних підшипниках, які сприяють зниженню вібрації і шуму в порівнянні з підшипниками інших типів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

23736 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!