За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS TUF Gaming FX516PE-HN025 (90NR0641-M002C0)

код товару: U0612695
Ціна за одиницю:
48732 грн
+528 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus TUF Gaming
Тип ноутбуку Ігровий

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану матова
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 144Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 11-th generation
Кількість ядер процесора 6

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD
Стандарт інтерфейсу SSD M.2 PCI Express 3.0
Кількість слотів M.2 2

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 3 х USB 3.21 х Thunderbolt 4USB 3.2 Type-CLAN (RJ-45)HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система без операційної системи

Живлення

Ємність батареї 3 cell

Фізичні характеристики

Ширина 359 мм
Висота 24.9 мм
Глибина 256 мм
Вага 2.3 кг
Колір сірий

Інші

Виробник ASUS
Модель TUF Gaming FX516PE-HN025
Артикул 90NR0641-M002C0
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ЗАТОЧЕНИЙ НА ПЕРЕМОГУ
Сміливий дизайн і справжня мобільність – ноутбук TUF Dash F15 уособлює ультратонку ігрову платформу. У його витонченому корпусі товщиною всього 19,9 мм приховані потужні компонени: у максимальній конфігурації це процесор Intel® Core i5-11400H і відеокарта GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків, готові вивести бездоганне зображення на 144-герцевий дисплей. Протестована на відповідність військово-промисловому стандарту США MIL-STD, ця модель відзначається підвищеною міцністю й надійністю, що, у поєднанні з відмінною автономністю (до 16,6 години без дозаряджання), робить її чудовим вибором під час пошуку портативної геймерської системи для щоденного використання.
УВІРВИСЬ У ГРУ!
Ноутбук TUF Dash F15 виконаний у тонкому (19,9 мм) корпусі з мінімалістичним дизайному e сірому кольорі Тему витонченості продовжує тонка екранна рамка, яка не відволікає погляд від зображення. Оновлений дизайн аж ніяк не компрометує класичні цінності TUF: так само, як інші моделі, TUF Dash F15 відзначається особливою надійністю, яку підтверджують випробування на відповідність військово-промисловому стандарту MIL-STD.
ПРАКТИЧНА ПОРТАТИВНІСТЬ
Модель є найбільш портативним ігровим ноутбуком серії TUF – вона на 10% легше й на 20% менше за розміром, ніж інші, однак це ніяк не позначається на її можливостях. Виконана у витонченому корпусі товщиною всього 19,9 мм, вона легко поміститься в будь-який рюкзак і буде подорожувати з вами куди завгодно.
НАДІЙНІШЕ ІНШИХ
Як і всі ноутбуки серії TUF Gaming, ця модель відзначається максимальною надійністю й стабільністю роботи. Вона пройшла суворі тести якості, зокрема відповідно до американського військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Такий пристрій без проблем витримає всі тяготи не дуже дбайливого повсякденного використання.
ГРАЄМО!
Ноутбук TUF Dash F15 гарантує високу швидкість у будь-яких програмах завдяки потужній конфігурації, до складу якої може входити процесор Intel® Core™ Core i5-11400H одинадцятого покоління та відеокарта GeForce RTX™ 3050 Ti для ноутбуків. Такий процесор легко впорається зі складними обчислювальними завданнями, а відеокарта забезпечить високу частоту кадрів й чудове зображення в сучасних іграх. Для ефективної роботи в багатозадачному режимі ноутбук укомплектований 16 ГБ швидкої пам’яті DDR4, а його підсистема зберігання даних складається з твердотільного накопичувача NVMe PCIe®3.0 обсягом 512 ГБ.
ДО ПЕРЕМОГИ НА ПОВНІЙ ШВИДКОСТІ!
Грайте професійно на IPS-дисплеї з широким колірним охопленням (100% sRGB) і чудовими швидкісними характеристиками: частота оновлення – 144 Гц, час відгуку – 3 мс! Завдяки технології Adaptive-Sync, яка синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором, усувається неприємний ефект розриву кадру й зменшується затримка відображення, що забезпечує як вищу якість картинки, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача.
ЕНЕРГІЯ ДЛЯ ВЕЛИКИХ СПРАВ
Грайте, влаштовуйте трансляції, програмуйте, робіть будь-що й будь-де – швидкісний інтерфейс Thunderbolt™ 4 дозволить на льоту підключати новітню периферію, зокрема док-станції та зовнішні відеокарти. Заряджанн через роз’єм USB-C означає можливість використання мобільних акумуляторів замість електричної розетки, а час автономної роботи ноутбука становить цілих 16,6 години.
КРИШТАЛЕВО ЧИСТИЙ ЗВУК
Убудована аудіосистема ноутбука складається з двох динаміків, що видають гучний і насичений звук. Вона підтримує технологію звучання DTS:X Ultra, а для підвищення якості голосового зв’язку служить технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення Two-Way AI Noise Cancelation. Пропонуються попередньо задані аудіопрофілі, оптимізовані під різні типи програм, а також убудований еквалайзер для додаткового налаштування аспектів звучання.
ДВОСТОРОННЄ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ
Удосконалена технологія інтелектуального шумозаглушення покращує як вихідний, так і вхідний аудіосигнали при голосовому спілкуванні. Використовуючи обчислювальні можливості центрального процесора, а не відеокарти, вона практично не робить ніякого впливу на швидкість гри. У її налаштуваннях можна встановити фільтрацію шумів тільки для певних програм, наприклад комунікаційних утиліт, щоб не впливати на внутрішньоігрові звуки.
ДЛЯ ТРИВАЛОЇ СЛУЖБИ
Завдяки повноцінній системі охолодження ноутбук TUF Dash F15 зможе підтримувати високу продуктивність протягом тривалого терміну служби. У ній застосовуються чотири радіатори й п’ять теплових трубок, розподілених між процесором, відеокартою, відеопам’яттю й силовими компонентами, а технологія самоочищення перешкоджає накопиченню пилу. Тонкі лопатки двох установлених у корпусі ноутбука вентиляторів n-Blade виготовлені з рідкокристалічного полімеру, що робить їх досить міцними для обертання на високій швидкості.
НАДІЙНІСТЬ ВІЙСЬКОВОГО КЛАСУ
Як і всі ноутбуки серії TUF Gaming, модель Dash F15 відрізняється максимальною надійністю. Вона пройшла суворі тести якості, у тому числі згідно з американським військово-промисловим стандартом MIL-STD-810H. Такий пристрій без проблем витримає всі тяготи не дуже дбайливого повсякденного використання.
ПРОДУМАНА КОНСТРУКЦІЯ
Ноутбук дозволяє легко здійснювати заміну модуля пам'яті й накопичувачів. Їх роз'єми зручно розташовані під нижньою кришкою, а у самої кришки є спеціальний підпружинений гвинт, який полегшує її зняття. Крім того, фіксатори стали менше, але разом із тим міцніше, що дозволяє розкривати ноутбук, не пошкоджуючи корпус.
МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ
Клавіатура, виконана у стилі звичайних зовнішніх моделей, володіє оптимізованою розкладкою, комфортною глибиною ходу (1,7 мм) і пропонує додаткові гарячі клавіші для функцій, що часто використовуються. Крім того, вона відзначається особливо тихою роботою – рівень шуму від натискань не перевищує 30 дБ.
ШИРОКИЙ ВИБІР ІНТЕРФЕЙСІВ
Ноутбук TUF Dash F15 пропонує велику кількість інтерфейсів для всілякої периферії, серед яких три високошвидкісні порти USB 3.2 Type-A та універсальний Thunderbolt 4. Для підключення пари зовнішніх моніторів можна скористатися інтерфейсами HDMI 2.0b та DisplayPort 1.4 (через роз'єм USB-C).
ARMOURY CRATE
Програма Armoury Crate – це єдиний програмний центр керування ноутбуком. З його допомогою можна задати системні параметри, відрегулювати роботу підсвічування та навіть створити профілі з налаштуваннями, які будуть автоматично застосовуватися під час запуску певних програм.
ПОВНОЦІННИЙ АРСЕНАЛ

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

48732 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!