За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS ROG Zephyrus M16 GU603HE-K8007 (90NR07C1-M01380)

код товару: U0627747
Ціна за одиницю:
65082 грн
+702 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus ROG Zephyrus
Тип ноутбуку Ігровий

Дисплей

Діагональ дисплея 16"
Роздільна здатність 2560x1600 (WQXGA)
Поверхня екрану матова
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 165Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 11-th generation
Кількість ядер процесора 8

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті 1
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кількість слотів M.2 2

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 3.2 Type-C2 х USB 3.21 х Thunderbolt 4LAN (RJ-45)HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система без операційної системи

Живлення

Ємність батареї 90 Вт·год

Фізичні характеристики

Ширина 355 мм
Висота 19.9 мм
Глибина 243 мм
Вага 1.9 кг
Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель ROG Zephyrus M16 GU603HE-K8007
Артикул 90NR07C1-M01380
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

БУТИ В ГРІ

Розширюйте свої творчі та ігрові горизонти за допомогою швидкого й надзвичайно тонкого ноутбука ROG Zephyrus M16. Він володіє потужною конфігурацією, до складу якої може входити процесор Intel® Core™ i7-11800H і відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti. За стабільну роботу компонентів відповідає інноваційна система охолодження, у якій в ролі термоінтерфейсу центрального процесора застосовується рідкий метал. QHD-дисплей із тонкою екранною рамкою й відмінними швидкісними характеристиками (165 Гц / 3 мс) видає барвисте зображення, він займає цілих 94% площі панелі! Чудове зображення доповнює відмінний просторовий звук шести вбудованих динаміків із підтримкою технології Dolby Atmos.

Завдяки неймовірно тонкій рамці відносна площа екрана складає 94%, а його висота збільшена в порівнянні зі звичайними широкоформатними (співвідношення сторін становить 16:10), що буде зручним при роботі з документами й перегляді вебсторінок. Також дисплей може похвалитися точністю відтворення кольорів, підтвердженою сертифікатом Pantone, високими швидкісними характеристиками (до 165 Гц / 3 мс) і широким колірним охопленням (100% DCI-P3, 133% sRGB).

ШВИДКІСТЬ У ВСЬОМУ

Ноутбук ROG Zephyrus M16 являє собою ідеальний баланс швидкості, функціональності та мобільності. У його ультрапортативному корпусі ховається потужний процесор Intel® Core™ i7-11800H з відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, доповнені великим обсягом пам’яті DDR4-3200 (до 48 гігабайт) і твердотільним накопичувачем місткістю до 2 ТБ, що забезпечує миттєве завантаження будь-яких програм за рахунок підтримки високошвидкісного режиму PCIe® Gen 4.

16" ДИСПЛЕЙ У 15" КОРПУСІ

Новий ROG Zephyrus M16 наділений великим 16-дюймовим дисплеєм, при цьому його ультратонкий корпус відповідає за розмірами типовим 15-дюймовим ноутбукам. Легший і компактніший, ніж попередні моделі серії, він пропонує повнорозмірну функціональність в іще більш мобільному форматі.

ТИХЕ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ

Концепція інтелектуального охолодження, що реалізується в ноутбуках серії ROG означає грамотне поєднання апаратних елементів і вивірених налаштувань для кожного конкретного корпусу та конфігурації. Так, термоінтерфейс у вигляді рідкого металу допомагає знизити температуру центрального процесора. Крім того, вентилятори Arc Flow генерують потужний повітряний потік за мінімального рівня шуму навіть у тонкому корпусі моделі ROG Zephyrus M16, а система самоочищення запобігає падінню ефективності охолодження, яке могло б статися через накопичення пилу.

ЗАНУРЕННЯ У ЗВУК

Убудована акустична система ноутбука ROG Zephyrus M16 відмінно підходить для потокових трансляцій, звукозапису та ігор. Вона підтримує аудіоформати високої роздільної здатності (сертифікація Hi-Res Audio) і технологію імерсивного звучання Dolby Atmos. Крім двох високочастотних динаміків, вона містить дві пари низькочастотних, які створюють ідеальний баланс звуку й усувають небажаний резонанс. Тривимірний мікрофонний масив підтримує різні режими роботи, а ексклюзивна технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення забезпечує кришталево чистий голосовий зв'язок.

УСУНЕННЯ РЕЗОНАНСУ

Низькочастотні динаміки допомагають реалізувати більш насичену, динамічну звукову панораму, проте басові нотки зазвичай створюють помітні вібрації. Щоб мінімізувати резонанс, що виникає в компактному корпусі ROG Zephyrus M16, ці динаміки розміщені парами з невеликим зсувом, щоб погасити вібрації, створювані один одним.

ТРИВИМІРНИЙ МІКРОФОННИЙ МАСИВ

Вбудований мікрофонний масив може працювати в трьох різних режимах. У кардіоїдному звук в основному захоплюється безпосередньо спереду ноутбука, що необхідно при стримінгу та в іграх. У режимі стерео застосовується поділ на правий і лівий канали з метою отримання більш широкої звукової панорами, наприклад під час запису живої музики. Усеспрямований режим, призначений для конференц-зв'язку, дозволяє рівномірно захоплювати звуки з усіх боків.

ТОНШЕ, ЛЕГШЕ, ПОРТАТИВНІШЕ

Грайте, влаштовуйте трансляції, програмуйте, робіть будь-що й будь-де – швидкісний інтерфейс Thunderbolt™ 4 дозволить на льоту підключати новітню периферію, зокрема док-станції та зовнішні відеокарти. Заряджанн через роз’єм USB-C означає можливість використання мобільних акумуляторів замість електричної розетки, а час автономної роботи ноутбука становить цілих 10 години.

ТИХА КЛАВІАТУРА

Серед перваг клавіатури, якою оснащується ноутбук, можна відзначити тиху роботу (рівень шуму – менше 30 дБ), здатність коректно обробляти будь-яку кількість одночасних натискань і прискорену реєстрацію спрацьовувань (технологія Overstroke). Вона доповнена тачпадом зі збільшеною на 20% площею поверхні й підвищеною точністю обробки торкань.

УСЕ ПІДКЛЮЧЕНО!

Для підключення геймпада, миші та іншої периферії ноутбук має декілька портів USB, виконаних у вигляді трьох роз'ємів Type-A і одного Type-С. При цьому порт USB Type-C може працювати в режимі периферійного інтерфейсу Thunderbolt 4, відеоінтерфейсу DisplayPort 1.4 та електроживлення (стандарт Power Delivery 3.0). Для швидкого перенесення фотографій і відеороликів пропонується слот для карт пам'яті MicroSD, що застосовуються у фото- та відеотехніці.

Armoury Crate

Програма ROG Armoury Crate використовується для того, щоб задати системні параметри та режим роботи синхронізованої системи підсвічування Aura. Існує можливість створити декілька профілів із різними параметрами, які будуть автоматично завантажуватися під час запуску певних ігор і програм.

ПОВНОЦІННИЙ АРСЕНАЛ
Доповніть свій ігровий ноутбук повноцінним арсеналом периферійних пристроїв та аксесуарів. Серед них – високоточна миша ROG Chakram Core з барвистим підсвічуванням, гарнітура ROG Delta, що видає неймовірно насичене й реалістичне звучання та 100-ватний зарядний пристрій. Зі зручністю носити все це із собою вам допоможе міцний рюкзак ROG Ranger для 15-дюймових ноутбуків.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

65082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!