За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Tronsmart Encore Spunky Buds Black (F_62836)

код товару: U0321804
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Діаметр випромінювача 10 мм

Звук

Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості вологозахищені

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник Tronsmart
Модель Encore Spunky Buds Black
Артикул F_62836
Гарантія, міс 12
Штрихкод 2000062836010
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Tronsmart Encore Spunky Buds Black (F_62836)

Зручний і компактний дизайн. Зручні подушечки для вух дозволяють вам комфортно слухати музику, а складна конструкція робить гарнітуру дуже портативною, що робить її незамінною в поїздках.

Технологія активного шумозаглушення. Завдяки чіпу Active Noise Canceling високого класу S6 може блокувати 98% шуму, зменшуючи навколишній звук до 23 дБ. Ви можете позбутися від більшості сторонніх звуків, коли перебуваєте на автобусі / вокзалі, літаку, щоб слухати музику і дивитися улюблені фільми без перешкод.

Можливості підключення. Насолоджуйтесь чистим звуком з активним шумозаглушенням в режимі Bluetooth або при провідному підключенні. Навіть якщо батарея розрядилася в самий невідповідний момент, підключіть додається кабель 3.5 мм для використання пристрою в якості звичайних дротових навушників.

Тривалий час автономної роботи. До 24 годин ігрового часу від одного заряду в режимі ANC, без обмежень при провідному підключенні. Tronsmart Encore S6-навушники з активним шумозаглушенням. Пориньте в свою музику без сторонніх шумів.

Повністю бездротові навушники Tronsmart Encore Spunky Buds виконані у форм-факторі внутріканальних затичок і комплектуються кейсом зарядкою. Завдяки своєму кріпленню, навушники відмінно триматися в вушному каналі, що дозволяє використовувати їх при активних тренуваннях або бігу.

У Tronsmart Encore Spunky Buds застосовується сенсорна панель управління, за допомогою якої можна приймати або відхиляти виклики, а також здійснює перемикання в плейлисті. Заявлений час роботи навушників становить 3 години в режимі прослуховування музики.

Tronsmart - молодий китайський бренд, створений в одному з найбільш технологічних і інноваційних світових регіонів місті Шеньчжень в 2013 році. Компанія строго орієнтована на запити споживачів, постійно вивчаючи маркетингові перспективи, що випускаються.

Власне науковий підрозділ Tronsmart активно займається розробкою різних розумних технологій, які допомагають зробити життя користувачів більш комфортною. В асортименті бренду «Тронсмарт» постійно додаються нові найменування продукції.

Сьогодні основна лінійка моделей зосереджена в розділі аудіо- та телевізійної техніки, акумуляторних батарей швидкого заряду, побутових пультів управління, інших корисних аксесуарів в низькому ціновому сегменті ринку.

Окремий підрозділ компанії Tronsmart випускає недорогі смартфони, що працюють на Android, які не потребують великих ресурсів для відкриття стандартних додатків, установки ігор.

 Компанія активно представлена ​​на азіатському ринку і тільки починає з'являтися з окремими продуктами на європейському та американському ринках, пропонуючи покупцям надійні електронні гаджети, корисні аксесуари за доступною ціною.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!