За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Bluetooth-гарнітура Edifier W28bt White

код товару: U0314361
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Клас гарнітури МоногарнітуриЗ функцією Multipoint ,  Стильний дизайн
Тип Моно
Час розмови до 8 годин
Час очікування до 480 годин
Версія Bluetooth v4.1
Колір білий

Інші

Виробник Edifier
Модель W28bt White
Артикул W28bt White
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Edifier W28bt White - крок на зустріч діловим і цілеспрямованим людям. Продуманий дизайн і можливість перемикання між двома пристроями по Bluetooth роблять W28BT відмінним рішенням для комунікацій в повсякденному інформаційному потоці. Залишайтеся на зв'язку протягом усього робочого дня, не відволікаючись на підзарядку гарнітури. W28BT гарантує 8 годин роботи від батареї в режимі діалогу, і до 20 днів в режимі ожіданія.Edifier W28BT.

Технологія Bluetooth v4.1 забезпечує просте і надійне з'єднання гарнітури з вашим смартфоном. Висока якість зв'язку забезпечується кодеком HFP, який відчутно перевершує стандартний mono-режим відтворення звуків. Мікрофон відтворення розташований в капсулі з анодованого алюмінію, що робить його не тільки стильним, але і надійно защіщенним.Edifier W28BT. Три рухомих елемента гарнітури, включаючи внутрішній динамік, дозволяють зафіксувати індивідуальну посадку гарнітури. Також, гарнітура комплектується трьома змінними насадками на динамік, забезпечуючи комфортність посадки і пасивну шумоізоляцію. Однаково зручно носити як на лівому, так і на правому вусі.

Компанія Edifier заснована в 1996 році і на даний момент є найбільшим в світі виробником мультимедійних акустичних систем під власним брендом. Акустика Edifier продається більш ніж в 80-ти країнах, на всіх населених континентах. Передові технічні рішення Edifier відзначені численними нагородами міжнародних виставок.

Повністю вертикально інтегрована компанія Edifier дозволяє втілити в життя будь-яку ідею без залучення сторонніх виробників. Від розробки дизайну і технічного завдання, як постановки завдання, до відвантаження готової продукції в будь-яку точку світу і в будь-якій кількості. Для цього у компанії є всі - дизайн студія, R & D департамент, виробництво всіх частин і компонентів (випромінювачів, корпусів з дерева та пластику, фарбування, друкованого монтажу і т. Д.), Лінія вихідного тестування готової продукції, великі склади.

Компанія Edifier одна з небагатьох, хто вже майже 20 років спеціалізується тільки в одній області - в області звуку. Чи не розпорошуючись на інші теми і рішення, компанія поставила перед собою завдання робити споживчу аудіо електроніку високого класу. Аудіо, як стиль життя, в цьому філософія компанії. Завдяки високому професіоналізму, застосування сучасних акустичних технологій, високим стандартам виробництва, безкомпромісному якості проектування і виробництва, ми прагнемо зайняти гідну нішу не тільки в області мультимедійної (PC) акустики, а й в домашньому аудіо і рішеннях для Apple продуктів. Стати визнаної в світі компанією-виробником високоякісних акустичних рішень, бути вагомою фігурою в динамічному ринку споживчої електроніки - ось завдання, які поставило перед собою керівництво компанії Edifier.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

772 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!