За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Cougar Immersa

код товару: U0333161
Ціна за одиницю:
1999 грн
+101 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для комп'ютера
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Тип кріплення наголов'я
Акустичне оформлення напівзакриті
Діаметр випромінювача 40 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 95 дБ
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Активне шумозаглушення є
Тип випромінювача динамічний

Мікрофон

Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Чутливість мікрофона 40 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 100 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 16 кГц

Додаткові характеристики

Особливості система шумозаглушення ,  неодимовий магніт ,  регулятор гучності ,  кнопка включення/вимикання мікрофона ,  висувний мікрофон
Довжина шнура 2 м
Кількість jack(ів) 2 ,  1
Форма штекера прямий

Фізичні характеристики

Колір OrangeBlack
Вага 500 г

Інші

Виробник Cougar
Модель Immersa
Артикул Immersa
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Cougar Immersa

Ігрова гарнітура обладнана 40 мм динаміками передають вражаючий стерео звук з найчистішими високими частотами і басами. Ретельно відібрані матеріали, гнучкий дизайн, адаптивні амбушюри надають найвищий комфорт. Високоякісні драйвери 40 мм. Cougar Immersa з передовими 40 мм драйверами з неодимовим магнітом, виробляють високоякісний стереозвук з відмінними басами і високими частотами. Cougar Immersa повністю занурить в ігровий світ або буде радувати кристально чистою музикою, а амбушюри забезпечать відмінну шумоізоляцію.

Повний комфорт. Унікальна конструкція шкіряного оголовья Cougar Immersa з автоматичним регулюванням посадки, відкриє вам абсолютно новий рівень комфорту. Завдяки ретельно підібраним матеріалам, Immersa практично невагома і дозволяє проводити в ній дуже тривалий час, без найменшого натяку на дискомфорт. Охоплюють амбушюри діаметра 100 мм, делікатно оточують ваші вуха, ізолюючи їх від зовнішнього шуму. Мікрофон з шумозаглушенням. Удосконалена конструкція мікрофона в Cougar Immersa дозволяє використовувати кілька технологій шумозаглушення, які допомагають відфільтрувати фоновий шум. Пульт керування. Зручно розташований пульт управління дозволить з легкістю регулювати гучність, а також вмикати / вимикати мікрофон, коли це необхідно. Позолочений коннектор 3.5 мм. Завдяки позолоченого коннектор в гарнітурі Cougar Immersa звук завжди буде якісним і чистим.

COUGAR - молодий, активно розвивається виробник ігрової периферії найвищої якості. Розробки продукції і її дизайн ведуться в Німеччині. Бренд COUGAR запущений компанією HEC Group, одним з найбільших ОЕМ-виробників корпусів і блоків живлення.

У 2014 року в асортименті COUGAR з'явилися ігрові клавіатури, ігрові миші, а також ігрові килимки. Маючи успішний досвід в «залізі» і практично необмежені ресурси, COUGAR прагне в кожному продукті, в кожному ціновому сегменті досягти максимуму продуктивності і комфорту. В результаті цього продукція COUGAR завоювала визнання незалежних експертів і найвищі оцінки в тестах реномірованних ЗМІ, таких як: 3Dnews.ru, Igromania.ru, IXBT.com, F1CD.ru, Goha.ru, Gamer.ru, Gametech.ru, Megaobzor. ru і багатьох інших.

Продукція бренду позиціонується в середньому, вище середнього і топовом ринкових сегментах. У 2016 році асортимент COUGAR поповнився довгоочікуваними геймерським гарнітурами і геймерським кріслами. Було розроблено також кілька абсолютно нових моделей мишей, клавіатур і комбо-наборів, в яких технологічні прориви поєднуються з агресивною ринковою ціною. Розширився й асортимент аксесуарів - з'явилися нові моделі килимків і утримувач проводу миші. COUGAR не зупиняється на досягнутому і постійно радує своїх шанувальників інноваційною продукцією.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!