За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники ASUS ROG Strix Fusion 300 7.1 (90YH00Z1-B8UA00)

код товару: U0321976
Ціна за одиницю:
4773 грн
+146 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 ммUSB
Тип кріплення наголов'я
Діаметр випромінювача 50 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Тип випромінювача динамічний

Мікрофон

Чутливість мікрофона 39 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 50 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 10 кГц

Додаткові характеристики

Особливості підсвічування ,  неодимовий магніт ,  знімний кабель
Довжина шнура 2 м

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник ASUS
Модель ROG Strix Fusion 300 7.1
Артикул 90YH00Z1-B8UA00
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4712900693164
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники ASUS ROG Strix Fusion 300 7.1 (90YH00Z1-B8UA00) - це чудовий звук з глибокими басами, який забезпечують ексклюзивні 50-міліметрові динаміки ASUS Essence з герметичними акустичними камерами. Пристрій уміє створювати ефект просторового звучання в форматі 7.1, сумісний з комп'ютерами і ігровими консолями, відрізняється ергономічним дизайном і малою вагою. ROG Strix Fusion 300 - це все, що потрібно, щоб зануритися в світ комп'ютерної гри!

Щоб зробити ігровий звук більш реалістичним, чистим і насиченим, інженери команди ROG збільшили розмір акустичних камер навколо динаміків і зробили їх герметичними. Гарнітура Strix Fusion 300 здатна видавати потужний бас завдяки великим динаміків ASUS Essence діаметром 50 мм. Використання металевого кожуха замість пластика забезпечує чистий звук з мінімальними іскаженіямі.Режім віртуального просторового звучання в форматі 7.1 включається на гарнітурі Strix Fusion 300 одним лише натисненням на кнопку - для цього навіть не потрібно встановлювати будь-яке додаткове програмне забезпечення.

Традиційні шкіряні або тканинні амбушюри можуть мати негативний вплив на комфорт використання або якість звуку навушників, тому в гарнітурі Strix Fusion 300 застосовуються ексклюзивні амбушюри ROG Hybrid, що поєднують штучну шкіру з тканинної сіткою, що забезпечує і ідеальне звучання, і максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій .

Їх овальна форма краще з ергономічної точки зору, ніж традиційна кругла, тому вони з більшою ефективністю ізолюють сторонні шуми. Гарнітура ROG Strix Fusion 300 сумісна з різними цифровими пристроями, включаючи PC, Mac, ігрові консолі та мобільні гаджети, і підключається до них по інтерфейсу USB 2.0 або через 3.5-міліметровий аудіораз'ем.Пользователь даної гарнітури може вибирати між звичайними амбушюрами зі штучної шкіри і гібридними ROG Hybrid.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).

Сьогодні під торговою маркою ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4773 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!