За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники realme Buds Air Pro Black

код товару: U0609857
Ціна за одиницю:
1567 грн
+32 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті

Звук

Опір навушників 16 Ом
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Активне шумозаглушення є
Тип випромінювача динамічний

Мікрофон

Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус

Додаткові характеристики

Матеріал амбушур силікон
Час роботи від акумулятора 6 год
Кількість jack(ів) 1

Фізичні характеристики

Колір Black
Вага 5 г

Інші

Виробник realme
Модель Buds Air Pro Black
Артикул Buds Air Pro Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6941399035331
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Realme Buds Air Pro забезпечать вам захопливіше враження від прослуховування музики, хай де перебуваєте. Їхня гібридна система активного шумозаглушення поєднує в собі Feedforward і Feedback мікрофони для визначення небажаних шумів. Після чого навушники створюють високоточні антишумові хвилі для їхнього придушення. У такий спосіб вони ефективно блокують зовнішні звуки силою до 35 дБ, запросто перетворюючи шум від автомобілів на вулиці на тихий шепіт.

Спілкуйтеся без перешкод

Коли вам потрібно поговорити з навколишніми, ввімкніть «Режим прозорості», який залучає мікрофони на вкладках для передання чистого та реалістичного звуку ззовні. Отже, Ви можете вільно говорити з ким-небудь, не знімаючи навушників.

Потужний чип Realme S1

Ексклюзивний чип Realme S1 не тільки має ефективні можливості шумозаглушення, але також має перевагу наднизького енергоспоживання й забезпечує незмінно стабільний зв'язок. Що дає вам абсолютно новий досвід використання бездротових навушників.

Чути кожне слово

Подвійні мікрофони й алгоритм ENC утворюють потужну систему шумозаглушення, яка неабияк знижує навколишні шуми під час розмови. Щоб ваш співрозмовник міг чути вас чітко та ясно.

Музика добу безперервно

Наднизьке споживання енергії й батарея підвищеної ємності забезпечують навушникам до 25 годин автономної роботи в режимі відтворення музики з вимкненим шумозаглушенням. І майже 20 годин із використанням функції ANC. Крім того, Buds Air Pro також підтримують швидке заряджання: всього 10 хвилин у футлярі дадуть навушникам ще 3 години роботи. А для повного заряджання їм потрібна лише 1 година.

Наднизька затримка сигналу

З Realme Buds Air Pro ви матимете ще більше задоволення від своїх мультимедійних розваг. Чи дивитеся ви фільм, чи граєте в MMORPG, спеціальний ігровий режим із затримкою сигналу всього 94 мс* дає змогу ідеально синхронізувати звук і відео для захопливіших відчуттів.

Неймовірний звук

10-міліметрові драйвери Bass Boost разом із вдосконаленим алгоритмом посилення «низів» Dynamic Bass Boost (DBB) роблять баси насиченішими. Завдяки їм ви зможете відчути всю глибину низьких частот під час прослуховування електронної або рок-музики.

Комфорт на весь день

Кожен із навушників важить усього 5 грамів, тому вони практично невідчутні у вухах. А завдяки ергономічній формі та м'яким силіконовим амбушурам, ви можете вільно носити їх із ранку й до самого вечора.

Інтелектуальне сенсорне керування й автопауза

Один дотик, щоб відповісти на дзвінок. Подвійне торкання, щоб відтворити або тимчасово зупинити музику. Це так просто, що вам абсолютно не потрібно напружуватися для керування функціями навушників. Крім того, Realme Buds Air Pro обладнані датчиками, які визначають, коли ви дістаєте вкладку з вуха й автоматично припиняють відтворення музики. Тому ви не згаєте жодного моменту у своїй улюбленій пісні.

Якість на вищому рівні

На Buds Air Pro можна покластися в будь-якій ситуації. Завдяки водонепроникності класу IPX4 цим навушникам не страшний ні піт під час занять спортом, ні раптовий дощ. А численні екстремальні тести якості гарантують, що кожна пара навушників зможе слугувати довгий час.

Застосунок Realme Link

Контролюйте всі можливості Realme Buds Air Pro. Налаштовуйте сенсорні жести. Вмикайте активне шумозаглушення. Отримуйте оновлення системи й багато іншого за допомогою зручного та функціонального застосунку Realme Link.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1567 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!