За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Oppo Enco Free 2 White (ETI71 WHITE)

код товару: U0602805
Ціна за одиницю:
3555 грн
+111 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті

Звук

Опір навушників 16 Ом
Чутливість 104 дБ
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Активне шумозаглушення є
Тип випромінювача динамічний

Мікрофон

Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Спрямованість мікрофона всеспрямований
Чутливість мікрофона 44 дБ

Бездротовий зв'язок

Версія Bluetooth 5.2

Додаткові характеристики

Матеріал амбушур силікон
Особливості регулятор гучності ,  кнопки управління треками ,  кнопка прийняти/відхилити виклик
Час роботи від акумулятора 6 год
Кількість jack(ів) 1
Рік випуску 2021

Фізичні характеристики

Колір White

Інші

Виробник Oppo
Модель Enco Free 2 White
Артикул ETI71 WHITE
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6944284686472
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бездротові навушники OPPO Enco Free 2
Зустрічайте нові, поліпшені бездротові навушники OPPO Enco Free 2. Вони стали ще продуктивнішими, зручнішими й автономнішими, щоб дати вам найкращий досвід прослуховування. Активне шумозаглушення дає змогу позбутися сторонніх звуків і насолоджуватися чистим звучанням улюблених треків, яке забезпечують налаштовані в співпраці з компанією Dynaudio динаміки. А анатомічно точна форма та можливість відрегулювати звук відповідно до ваших індивідуальних особливостей роблять ці навушники по-справжньому комфортними. І все це доповнено неймовірно довгою роботою — до 30 годин відтворення музики з урахуванням запасу енергії в зарядному кейсі. Налаштуйтеся на потрібний ритм з Enco Free 2 і легко підтримуйте його впродовж усього дня.

Активне шумозаглушення з індивідуальним ухилом
Навушники Enco Free 2 використовують персоналізований алгоритм шумозаглушення, який розробили інженери-акустики OPPO. Він враховує вплив різних форм вух на якість шумозаглушення для створення індивідуального профілю для кожного користувача.*

Все для вашого особистого комфорту
OPPO Enco Free 2 обладнані абсолютно новим 3-ядерним чипом, який пришвидшує роботу системи шумозаглушення. Разом із персоналізованою технологією ANC це дає змогу навушникам фільтрувати до 42 дБ довколишнього шуму. OPPO Enco Free 2 допоможуть вам повернути собі спокій, чи то робота, навчання, чи то ділова поїздка.

Налаштовані спільно з Dynaudio
Легендарна данська Hi-Fi компанія Dynaudio, заснована в 1977 році, розширила свою співпрацю з OPPO, щоб створити навушники, які чисто відтворюють природне звучання кожного інструмента. Тому Enco Free 2 гідно зможуть оцінити навіть аудіофіли. Просто вставте навушники у вуха та насолоджуйтеся емоціями, які дарують вам улюблені треки.

Режим прозорості. Будьте в курсі
Хочете слухати музику, не випускаючи з уваги те, що відбувається довкола вас? Перейдіть у режим прозорості, щоб чути розмови та інші важливі звуки у вашому оточенні.

Персональне посилення звуку
У міру того, як ви стаєте старшими, чутливість вашого вуха до звуку поступово знижується. Персоналізована технологія посилення звуку OPPO допомагає регулювати гучність аудіо залежно від чутливості вашого вуха, тому в цих навушниках музика завжди звучатиме однаково добре. **

Мікрофон, який чує тільки вас
Донесіть своє повідомлення співрозмовнику навіть у галасливих умовах. OPPO Enco Free 2 використовують три мікрофони та технологію зниження шумів, для того щоб ваше спілкування через телефон було комфортнішим. А завдяки алгоритму зменшення шуму вітру навіть у вітряну погоду ваш голос буде чітким.

Bluetooth 5.2. Низька затримка для аудіо та відео
Підтримка стандарту Bluetooth 5.2 з технологією паралельного передавання сигналу та малою затримкою забезпечує аксесуару швидшу синхронізацію і запобігає зависанню, перешкодам та вимкненню. Незалежно від того, дивитеся ви відео онлайн чи граєте з друзями, в Enco Free 2 звук завжди буде стабільним і чистим.

До 30 годин відтворення
Не думайте про час, коли слухаєте музику. Завдяки збільшеній батареї термін автономної роботи аксесуара неабияк виріс — до 6,5 години із вимкненим шумопоглинанням. А разом із зарядним чохлом у вас буде загалом до 30 годин прослуховування аудіо. ***

Деталі, що роблять дизайн особливим
Друге покоління бездротових навушників Enco Free стало ще зручнішим. Нова форма, у якій кожен вигин повторює контури людського вуха, і м'які силіконові амбушури забезпечують комфортну посадку та підкреслюють витончену зовнішність аксесуара. Водночас кожна вкладка важить усього 4,4 грама, що дає можливість носити їх без втоми скільки завгодно.

Музика, яка зупиняється разом із вами
Завдяки вбудованим сенсорам OPPO Enco Free 2 реагують на зміну положення й зупиняють музику, коли ви виймаєте навушники з вух. І так само автоматично вмикають її, щойно ви вставляєте їх назад. А сенсорне керування допомагає легко контролювати відтворення аудіо та дзвінки, даючи вам ще більше свободи дії.

Клас захисту від пилу та води IP54
OPPO Enco Free 2 спроєктовані так, щоб супроводжувати вас всюди. Вони мають клас захисту від пилу та води IP54, а тому можуть спокійно витримувати потрапляння під дощ, наприклад. Слухайте музику без турбот, коли ви потієте в тренажерному залі або вирушаєте на прогулянку на свіжому повітрі.

*За замовчуванням функція персоналізованого шумозаглушення вимкнена. Користувачі OPPO ColorOS 11.0 і вище можуть увімкнути її в інтерфейсі Bluetooth свого телефона. Користувачі Android та iOS можуть керувати цією функцією в застосунку HeyMelody.
**Персоналізоване посилення звуку можна ввімкнути після завершення перевірки слуху на телефоні. Щоб активувати цю функцію, користувачі OPPO ColorOS 11.0 і вище можуть перейти в параметри Bluetooth свого телефона. Для користувачів Android і iOS ця опція доступна в застосунку HeyMelody.
***Дані про час прослуховування музики ґрунтуються на лабораторних випробуваннях OPPO. Фактичний час прослуховування музики може варіюватися залежно від конкретного середовища та інших параметрів.

Оцінка

5
progress
6
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

21 лютого 2022
imgimgimgimgimg

Прекрасная замена прошлогодний серии w51. Предыдущая серия мне совершенно не понравилась. Часто были проблемы с регулировками, но эти продолжаю тестить уже более двух месяцев и ни разу не пожалел.
Шумоподавление работает откровенно лучше. Звук стал порядком чище, а самое интересное, что они даже по форме подошли лучше и круче предыдущих.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 лютого 2022
imgimgimgimgimg

Походу самые удобные наушники из данной ценовой. Очень хороший шумодав, приятный звук. Автономность тоже достойная
Рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 лютого 2022
imgimgimgimgimg

Слышал о оппо давно как о фирме производящей мп3 плееры когда то а после наушники, поэтому не раздумывая купил данную модель, не разочаровался. Звук бомба. Шумоподавление работает отлично, классный дизайн, удобно лежат в ушах. Рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 січня 2022
imgimgimgimgimg

Шумодав очень хорошо в них работает, порадовало наличие регулировки громкости на наушниках, звук шикарен как за эту цену и автономность очень хорошая
Рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 грудня 2021
imgimgimgimgimg

Люблю когда звук качественный. Именно поэтому выбрал данную модель наушников. Я меломан, и качество звука у меня на первом месте. А компания Oppo сделала довольно сильный упор на звук совместно с DynAudio, наушниками прям приятно пользоваться

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 грудня 2021
imgimgimgimgimg

Просто шикарные наушники за свой прайс. Громко и качественно играют, шикарно подавляют шумы. Меня очень хорошо слышат собеседники во время разговора через наушники. Рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
3555 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!