За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Edifier W800BT Red

код товару: U0314317
Ціна за одиницю:
1252 грн
+44 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротовебездротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 ммBluetooth
Тип кріплення наголов'я
Діаметр випромінювача 40 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 100 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості регулятор гучності ,  кнопка прийняти/відхилити виклик ,  знімний кабель
Довжина шнура 1.3 м
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4

Фізичні характеристики

Колір Red

Інші

Виробник Edifier
Модель W800BT Red
Артикул W800BT Red
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6923520225248
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Edifier W800BT Red являє собою набір вражаючих бездротових навушників. Завдяки легкості конструкції, ви можете насолоджуватися музикою повний день. Вбудовані кнопки для легкого управління гучності, без необхідності тягнутися до підключеного пристрою. Навушники розроблені з використанням прецизійних форм і металізацією поверхні для високої зносостійкості.

Завдяки вбудованому акумулятор, ви будете насолоджуватися музикою до 35 годин, а час підзарядки не перевищує 3-х годин. Підтримка Bluetooth v4.0 і профілів HFP, HSP, A2DP, AVRCP, дозволяє слухати музику і приймати дзвінки. Також можливе підключення стандартного кабелю з 3.5 мм джек. У навушниках Edifier W800BT Red використані 40 мм драйвери з NdFeB магнітами і високою чутливістю, завдяки яким ви будете вражені від глибоких басів і точної структури вокалу.

Компанія Edifier заснована в 1996 році і на даний момент є найбільшим в світі виробником мультимедійних акустичних систем під власним брендом. Акустика Edifier продається більш ніж в 80-ти країнах, на всіх населених континентах. Передові технічні рішення Edifier відзначені численними нагородами міжнародних виставок. Структурно компанія розділена на департамент R & D, розташований в канадському офісі і оперативне керівництво, яке проводиться з головного офісу в Пекіні.

Повністю вертикально інтегрована компанія Edifier дозволяє втілити в життя будь-яку ідею без залучення сторонніх виробників. Від розробки дизайну і технічного завдання, як постановки завдання, до відвантаження готової продукції в будь-яку точку світу і в будь-якій кількості. Для цього у компанії є всі - дизайн студія, R & D департамент, виробництво всіх частин і компонентів (випромінювачів, корпусів з дерева та пластику, фарбування, друкованого монтажу і т. Д.), Лінія вихідного тестування готової продукції, великі склади.

Компанія Edifier одна з небагатьох, хто вже майже 20 років спеціалізується тільки в одній області - в області звуку. Чи не розпорошуючись на інші теми і рішення, компанія поставила перед собою завдання робити споживчу аудіо електроніку високого класу. Аудіо, як стиль життя, в цьому філософія компанії. Завдяки високому професіоналізму, застосування сучасних акустичних технологій, високим стандартам виробництва, безкомпромісному якості проектування і виробництва, ми прагнемо зайняти гідну нішу не тільки в області мультимедійної (PC) акустики, а й в домашньому аудіо і рішеннях для Apple продуктів. Стати визнаної в світі компанією-виробником високоякісних акустичних рішень, бути вагомою фігурою в динамічному ринку споживчої електроніки - ось завдання, які поставило перед собою керівництво компанії Edifier.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1252 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!