За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Настільна гра 18+ GaGa Кодові імена. Глибоко під прикриттям (GG117)

код товару: U0481201
Ціна за одиницю:
790 грн
+24 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тематика карткові
Вікова група від 18 років
Кількість гравців від 4 до 8
Комплектація 16 карток агентів двох кольорів картка подвійного агента 7 карток мирних жителів картка вбивці 40 карток з ключем підставка для картки 195 карток з 390 словами 5 порожніх карток правила гри
Розміри коробки 16 x 5.1 x 23 см

Інші

Виробник GaGa
Модель Кодовые имена. Глубоко под прикрытием
Артикул GG117
Гарантія, міс 0
Штрихкод 4627093191871
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кодові імена: Глибоко під Прикриттям 18+ розбурхують фантазію

Кодові імена: Глибоко під Прикриттям 18+ (Codenames: Deep Undercover) продовжує відому в усьому світі серію настільних ігор кодові імена (Codenames).

На відміну від своєї «матері» в грі Кодові імена 18+ зроблений сміливий крок у вигляді її інтерпретації для дорослих. Що б це могло означати Слова в новій версії гри придбали неоднозначний зміст, змушуючи уяву учасників проникати все глибше в свої таємні і таємні фантазії, спонукаючи реалізувати порочні бажання. Викликати непристойні асоціації допоможе атмосфера гри, наповнена непристойності, алкоголем і еротикою. Дуже непомітно самий сором'язливий учасник під час гри стане розкутість і вульгарним.

Оголошується повне занурення в Глибоко під Прикриттям 18+

Правила гри прості. З попередньо перетасувати колоду на столі викладаються у випадковому порядку 25 карт у вигляді квадрата 5 х 5. У грі беруть участь дві команди з капітанами - зв'язківцями. Гравці розташовуються за столом таким чином, щоб капітани знаходилися навпроти команд.

Для капітанів відкрита карта «ключ», що відображає розташування агентів кожної команди, мирних жителів і вбивці. Першочерговість ходу визначається «ключем». Капітан команди, яка по «ключу» повинна ходити перша, дає своїй команді натяк з одного слова - асоціації з кодовим словом картки, що приховує їх агента. Припустимо, агент розташований під кодом «стать», зв'язківець натякає словом «гендерність». Команда супротивників отримує право зробити хід у випадку, коли гравці не вгадали кодове слово, допустили помилку і напоролися на мирного жителя, а ось якщо потрапили на вбивцю - команда програла. Перемогу здобуде той, хто перший знайде всіх до єдиного своїх агентів.

Сама красу гри відчувається в моментах обговорення гравцями натяків капітана і ретельністю суперників збити з вірної думки своїми дикими і розгнузданими підказками.

CodeNames або стабільний заставу спільного проведення часу - веселощі

Кодові імена: Глибоко під Прикриттям 18+ або CodeNames: Deep Undercover - сучасна гра, здатна прикрасити будь-яку гулянку, свято або нудні посиденьки і дозволить трохи побешкетувати. Переваги розваги з веселим специфічним контекстом у вищій мірі виправдовують визнання Кращою грою для вечірок року за версією BGG Golden Geek Award в 2015 році.

Купивши настільну гру Кодові імена: Глибоко під Прикриттям 18+, Ви із задоволенням проведете час зі своїми дорослими друзями, а інші ігри серії Codenames: Кодові імена, Кодові імена. Картинки, Кодові Імена: Дует допоможуть весело скоротати дозвілля навіть з діточками і розвинути в них асоціативні здібності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

790 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!