За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS QNap HS-251+

код товару: U0172852
Ціна за одиницю:
19808 грн
+416 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Інші

Виробник QNap
Модель HS-251+
Артикул HS-251+
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS QNap HS-251+ призначений для власників домашніх кінотеатрів і колекціонерів музичних записів, а також тих користувачів, які хочуть отримати тихе файлове сховище для роботи в режимі 24/7. Безвентиляторний HS-251+ не має рухомих частин і отворів в корпусі – це не тільки дозволяє йому залишатися чистим і не пилитися протягом тривалого терміну служби, але і підвищує надійність роботи. Ми рекомендуємо використовувати SSD або жорсткі диски WD Red і Seagate NAS, призначені для використання в мережевих накопичувачах.

Сучасний і стильний
Сконструйований для використання у житлових кімнатах і володіє революційною безвентиляторною архітектурою, накопичувач HS-251+ виконаний в сучасному стилі і ідеально підійде для розміщення поруч з телевізором або ігровою консоллю. Міцний і компактний алюмінієвий корпус HS-251+ буквально напханий новітніми функціями і додатками для мультимедійних розваг, зберігання і резервування даних. HS-251+ легко встановити та обслуговувати – з додаванням жорстких дисків і налаштуванням сервісів впорається навіть новачок.

Революційний безвентиляторний і эннергоэффективный дизайн
Плоский корпус HS-251+ має не тільки обтічний, стильний і, на відміну від більшості традиційних NAS, компактний дизайн, але і ефективно розсіює тепло. Цей інноваційний дизайн чудово забезпечує належний температурний режим навіть при великому завантаженні. HS-251+ є екологічним пристроєм, що включає такі опції, як перехід дисків в сплячий режим і графік управління електроживленням.

Управляти робочим столом QTS 4.0 стало ще простіше
Робочий стіл QTS 4.0, що включає в себе основне меню, графічну панель моніторингу, піктограми з можливістю перетягування, декілька робочих столів, персоналізовані шпалери і «розумну» панель інструментів, значно полегшує виконання системних операцій. Підтримка мультизадачності дозволяє одночасно тримати відкритими декілька вікон, працюючи паралельно з різними додатками.

Зберігайте свої дані централізовано і захищайте їх
HS-251+ являє собою високопродуктивне крос-платформенне сховище, яке підтримує безліч зручних опцій зберігання і резервного копіювання даних і забезпечує централізоване зберігання та захист всіх ваших важливих файлів на одному пристрої.

Резервне копіювання за допомогою Apple Time Machine
Повна підтримка інструменту Time Machine дозволяє користувачам Mac OS X створювати більш ефективні та зручні рішення для резервного копіювання. HS-251+ підтримує бездротову взаємодія з Time Machine, якщо вони знаходяться в одній мережі, тому зовнішній диск для перенесення даних вам більше не потрібен.

Додаткові опції резервного копіювання
Netbak Replicator – це безкоштовне програмне забезпечення для резервного копіювання, яке дозволяє створювати резервні копії файлів на різних клієнтських машинах, що працюють під управлінням ОС Windows, за розкладом або в реальному часі. Крім того, ви можете реалізувати рішення для відновлення після аварій, скориставшись пропонованою нами функцією RTRR (Real Time Remote Replication, віддалена реплікація в реальному часі), яка дозволяє копіювати дані, що знаходяться в різних папках загального доступу в одному мережевому сховищі (NAS), в інше мережеве сховище по мережі з тим, щоб забезпечити захист важливих даних. Крім того, дані можна скопіювати на інший FTP-сервер, зовнішній диск або в онлайнове хмарне сховище.

Вільний доступ до власного хмарного сховища звідусіль
Весь ваш контент доступний вам в поїздці! HS-251+ забезпечує постійну доступність ваших даних у персональній «хмарі», підключитися до якої можна через будь-який веб-браузер або безкоштовний додаток для планшетів і смартфонів. Скористайтеся перевагами послуги myQNAPcloud, яка дозволяє віддалено підключатися до сховища HS-251+, де б ви не знаходилися. Почніть миттєву потокову трансляцію або просто поділіться мультимедійними файлами з вашими друзями.

Повсюдний доступ
Qsync – це новий додаток, який дозволяє синхронізувати файли на всіх ваших пристроях в поїздці! Синхронізацію даних можна виконувати практично з будь-якого місця – в Інтернеті, вдома, в офісі або в поїздці.

Відкриття спільного доступу до даних у межах співтовариства
Qsync перетворює ваше сховище HS-251+ в систему для обміну інформацією з іншими учасниками команди. Вона дозволяє вам ділитися файлами в межах команди і вести спільну роботу над ними, використовуючи механізм автоматичного застосування оновлень. Qsync реалізує функцію синхронізації файлів типу Dropbox, пропонуючи вигідний з точки зору витрат спосіб обміну файлами між учасниками різних груп і спільнот.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19808 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!