За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Asustor AS3204T

код товару: U0173566
Ціна за одиницю:
20283 грн
+427 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Asustor
Модель AS3204T
Артикул AS3204T
Гарантія, міс 36
Штрихкод 0887372000780
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Asustor AS3204T

Застосовується 4-ядерний процесор Intel Celeron
AS3204T оснащений 4-ядерним процесором Intel Celeron з 2-канальної пам'яттю об'ємом 2 ГБ, характеризується швидкістю читання понад 112 МБ/с і швидкістю запису понад 110 МБ/с в конфігурації RAID 1.

Двоканальна потужність
Моделі AS32 є першими в світі мережевими накопичувачами з підтримкою двоканальної пам'яті, можливістю відтворення 4К-відео і новітніми процесорами Intel Celeron на борту. Пристрої лінійок AS61/62 відрізняються не тільки енергоефективністю, але чудовим поєднанням ціни і продуктивності. Приготуйтеся насолоджуватися кристально чистим 4К-відео у себе вдома!

Підвищіть ефективність використання мультимедійних додатків
У вас більше не буде необхідності піклуватися про сумісність роздільної здатності при відтворенні відео на телефоні планшеті або комп'ютері. Media Converter використовує метод швидкого і простого перетворення, дозволяючи виконувати завдання перетворення у фоновому режимі. Ексклюзивна вбудована технологія Hyper-Transcoding створена експертами компанії ASUSTOR. В даній технології використовується функція розгону процесора Intel, що дозволяє прискорити і спростити операцію перетворення відеофайлів, як ніколи раніше. Застосування технології Hyper-Transcoding для перетворення відеофайлів може скоротити час перетворення принаймні в 10 разів.   

Сумісність з носіями
Встановлення накопичувачів без використання інструментів. Особливий дизайн корпусу мережевих накопичувачів лінійки AS32 дозволяє здійснювати встановлення накопичувачів без використання викрутки або інших інструментів. Всі застосовувані гвинти легко відкручуються пальцями.

Прискорене шифрування даних
Захист інформації завжди був важливим для ASUSTOR. Пристрої лінійки AS31 мають вбудований движок для шифрування даних, завдяки якому всі файли виявляються під надійним захистом з моменту потрапляння на NAS. Конфіденційні дані не потраплять у чужі руки, навіть якщо жорсткі диски будуть втрачені або вкрадені. Апаратний движок для шифрування забезпечує швидкості близько 112 МБ/с в операціях читання і 71 МБ/с. в операціях запису, комбінуючи захист даних з неабиякою продуктивністю.   

Хмара великої ємності для ваших персональних даних
AS3204 є мережевим накопичувачем великої ємності, що відрізняється привабливою ціною. Користувачі можуть встановити до чотирьох 8-ТБ жорстких дисків, отримавши сховище на 32 ТБ. Більше немає потреби думати про обмеження обсягу, колекціонуючи фото або відео високої роздільної здатності! Крім того, AS3204 підтримує RAID-масиви рівнів 5 і 6, що дає можливість забезпечити додатковий захист даних і мінімізувати ймовірність їх втрати у разі виходу жорсткого диска з ладу.

Створіть повнофункціональний домашній мультимедійний центр
Насолоджуйтеся цифровими розвагами з ASUSTOR NAS. Вбудований HDMI–інтерфейс і різноманітні мультимедійні програми дозволяють насолодитися улюбленими видами розваг на вашому NAS, безпосередньо підключивши його до телевізора або підсилювача. ASUSTOR NAS підтримує Full HD відео (1080p), розкриваючи всі найдрібніші деталі фільмів, телешоу, музики і фотографій у високій роздільній здатності. Більш того, в магазині додатків App Central ASUSTOR можна встановити додаткові мультимедійні програми для сервера, наприклад, UPnP Media Server, iTunes Server, дають NAS можливість потокової передачі мультимедійного контенту на комп'ютери, телевізори і мобільні пристрої.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

20283 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!