За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мультиварка Tefal RK745832

код товару: U0320529
Ціна за одиницю:
2572 грн
+83 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 750 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття керамічне
Дисплей так

Функції та можливості

Особливості вибір температури приготування ,  відміна автоматичного підігріву

Управління

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик
Габарити 339 х 445 х 289 мм
Вага 4 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Tefal
Модель RK745832
Артикул RK745832
Гарантія, міс 24
Штрихкод 3016661152092
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мультиварка TEFAL RK745 (RK745832)

Сьогодні багато домогосподарки прагнуть максимально полегшити свої домашні обов'язки і скоротити час приготування страв. У цьому їм допомагають різноманітні сучасні побутові прилади, в яких реалізовані досягнення останнього покоління. Деякі господині в пошуках якісної техніки стикаються з питанням - чим хороша мультиварка? Цей прилад дозволяє швидко, якісно і смачно готувати прості і складні страви

TEFAL RK745 не може не привернути до себе увагу господинь, адже вона здатна значно спростити процес приготування, а також при своїх відносно невеликих розмірах, замінити відразу кілька приладів.

Домашня мультиварка доступна не тільки в ціні, але і в управлінні. Взаємодіяти з нею просто, адже працює вона під електронному управлінням, яке максимально автоматизує робочі процеси. В роботі мультиварка використовує 750 Вт потужності. Всю інформацію виводить на вбудований дисплей.

37 автоматичних програм приготування. Саме такою кількістю програм володіє дана модель. З їх ряду стоїть виділити наступні: випічка, жарка, рис, супи, йогурт, каші, крупи. Є можливість гасити і готувати на пару. Також варто відзначити присутність трьох програм ручної настройки.

Можливість програмування. Домашня мультиварка дозволяє програмувати саму себе, що істотно розширює її можливості, стираючи кордони возможностейПрісутствіе технології Fuzzy Logic дозволяє мультиварці самостійно приймати рішення. Забули посолити? Не біда! Пристрій зробить це за вас!

Зручний догляд. Деталі даної моделі можуть бути очищені за допомогою посудомийної машини, що дуже зручно. Додаткові функції. Ряд додаткових функцій складається з функції автоматичного підігріву і таймера відстрочки старту до 24 годин.

Регулювання і висновок. Мультиварка виводить всю інформацію про робочий процес на зовнішній дисплей. Вона дозволяє регулювати температуру і завжди зберігати блюдо гарячим.

Компанія Tefal відома і популярна у всьому світі. Багато років праці дозволили компанії вирости в потужного виробника, відомого у всьому світі, в першу чергу завдяки різноманітному посуду, що має антипригарне покриття. Немає рівних компанії Tefal і у випуску таких продуктів, як скороварки, електроприлади для кухні, праски, ваги, прилади, призначені для приготування напоїв та їжі.

Tefal має представництва в 120 країнах світу, продукція фірми Tefal унікальна, вона в стані перетворити процеси догляду за білизною, приготування їжі в комфортні і приємні заняття, полегшує зусилля людини в цих процесах. Дизайн приладів, випущених під знаком цієї торгової марки яскраво індивідуальний, відрізняється стильністю і сучасністю.

Компанія Tefal не спочиває на лаврах - вона весь час знаходиться в пошуку і прагне до нових досягнень, бажаючи, щоб її продукція по максимуму відповідала запитам покупців, приносила користувачам комфорт і задоволення від застосування продуктів Tefal, особливо при використанні їх в процесі приготування їжі.

Мультиварка є «електронну каструлю» зі знімною чашею всередині і щільно прикріплюється кришкою. Кришка з корпусом герметично з'єднана за допомогою клапана, який перешкоджає попаданню повітря. Знімна чаша призначена для закладки продуктів. Функціонує прилад за допомогою мікропроцесора, управління яким здійснюється за допомогою сенсорних або механічних кнопок.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2572 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!