За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аерогриль DeLonghi FH 1363/1 (FH1363/1)

код товару: U0316428
Ціна за одиницю:
6752 грн
+185 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип керування електронний
Тип нагрівального елемента індукційний
Потужність 1400 Вт
Об'єм колби 5 л
Термостат так
Вага 5 кг
Габарити 27 х 33 х 40 см
Колір білий

Інші

Виробник DeLonghi
Модель FH 1363/1
Артикул FH1363/1
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

КУЛІНАРНА МУЛЬТИЗАДАЧНІСТЬ

Побутова мультиварка DeLonghi FH1363 була створена італійськими фахівцями, щоб зробити процес щоденного приготування їжі максимально простим, швидким і безпечним. Пристрій мультифункціональний, в ньому вбудовані 4 режими роботи: конвекція, аерофритюрниця, аерогриль і духовка (смажити, тушкувати, запікати). Використовуючи всього один електроприлад, ви зможете приготувати різні страви: від простого омлету на сніданок до святкової фаршированої курки з картоплею. З мультиваркою в рази простіше зробити хрустку картоплю фрі, спекти бріоші або Кіш. Для смаження потрібно мінімальна кількість масла-1 ст ложка на 1 кг картоплі. І головне, що в процесі готування на кухні не буде неприємних запахів, розбризканого масла і гори забрудненого посуду.

ГОТУЙТЕ ШВИДШЕ З ПОДВІЙНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ SHS

В мультиварці застосовується запатентована система об'ємного нагріву. До верхнього нагрівального елементу підключений вентилятор, що дозволяє рівномірно розподіляти гаряче повітря по всьому об'єму чаші. До того ж модель FH 1363/1 BK MultiCooker оснащена подвійним нагріванням. Загальну потужність пристрою 1550 Вт забезпечують два тена (верхній і нижній). Значно скорочується час готування, і ви отримаєте смачну їжу з хрусткою скоринкою зовні, і при цьому дуже соковиту всередині. Нижній нагрівальний елемент включається окремою кнопкою на передній панелі пристрою. А вибір одного з 4 рівнів потужності нагріву здійснюється механічним термостатом.

МІСТКА ЧАША

Модель FH 1363/1 BK MultiCooker відрізняється від попередніх пристроїв великою чашею. За один раз в ємність з антипригарним керамічним покриттям можна завантажити до 1,7 кг свіжої картоплі або 1,5 замороженого. Такої порції вистачить, щоб пригостити фрі компанію дітей. А якщо готуєте для сімейного обіду рагу, каші, паелью, то сміливо розраховуйте кількість інгредієнтів на 5-8 осіб. У комплекті з мультиваркою йде мірний стакан. Він призначений для точного вимірювання кількості масла, потрібного для приготування різних страв.

ПРОСТО ВИКОРИСТОВУВАТИ

Мультиварка заощадить вам час, тому що може автоматично кожні 30 секунд перемішувати інгредієнти в процесі готування за допомогою спеціальної лопатки. Приміром, так зручно готувати рагу, тушковане м'ясо з підливою, картопля шматочками, різотто. Нічого не підгорить. І ви завжди можете лопатку зняти, щоб посмажити 3 телячих відбивних або спекти 8 шт. печива. Кришку, лопатку і чашу просто зняти і вимити вручну або в посудомийній машині за допомогою рідких миючих засобів.

КОНТРОЛЬОВАНИЙ ПРОЦЕС

Контролювати ступінь готовності страви зручно крізь прозоре віконце в кришці пристрою. На цифровому таймері ви можете задати необхідну за рецептом час приготування страви, а потім взяти знімний лічильник з собою і в будь-який момент побачити скільки хвилин залишилося до закінчення готування. Урізноманітніть своє харчування і скачайте на смартфон/планшет спеціальний додаток рецептів для мультиварки. Воно доступне для пристроїв на базі iOS і Android.

Італійський бренд DeLonghi – це інноваційні технології та творчі ідеї, італійські традиції, їх цінності. Це краса і практичність, новітнє і класичне. Характер бренду-душа сучасного світу, який прагне зберегти краще, створити нове. Техніка Делонгі створена шляхом тривалих розробок, заснованих на винаходах, технологічних секретах, що передаються з покоління в покоління. DeLonghi прагне до того, щоб ви були впевнені в якості життя, в її комфорт.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6752 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!