За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аерогриль DeLonghi FH 1130/1 (FH1130/1)

код товару: U0316426
Ціна за одиницю:
5878 грн
+213 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип керування механічний
Тип нагрівального елемента ТЕН
Потужність 1350 Вт
Об'єм колби 1.5 л
Вага 5 кг
Габарити 27 х 33 х 40 см
Колір білий

Інші

Виробник DeLonghi
Модель FH 1130/1
Артикул FH1130/1
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

АЕРОФРИТЮРНИЦЯ 3 В 1

Аерофритюрниця DeLonghi FH 1130/1 MultiFry простий і корисний кухонний пристрій потужністю 1350 Вт. Легко замінить каструлі, сковорідки, фритюрницю, духовку і гриль. Працює в трьох режимах: аерогриль, аерофритюрниця і конвекція. Підійде для тих, хто любить смачну і здорову їжу, але не готовий проводити багато часу на кухні. Аерофритюрниця позбавить вас від необхідності ретельно стежити, щоб прожарка або запікання відбувалося рівномірно і не підгорає. Компактна машина допоможе приготувати апетитні страви зі свіжих і заморожених овочів, фруктів, м'яса, риби і т. д.

ЕКСКЛЮЗИВНА SHS ТЕХНОЛОГІЯ

Завдяки високій потужності верхнього нагрівального елемента і системі об'ємного нагріву, гаряче повітря рівномірно розподіляється по чаші. Таким чином забезпечується однакова ступінь приготування продуктів, і потрібна мінімальна кількість олії – 1 ст. л. для 1 кг картоплі. Купити аэрофритюрницу DeLonghi FH 1130/1 MultiFry варто тому, що вона швидко приготує м'ясну відбивну, філе лосося або часточками картоплю. При цьому продукти будуть з хрусткою скоринкою зовні, але соковитими всередині.

АВТОМАТИЧНЕ ПЕРЕМІШУВАННЯ

Щоб активувати цю функцію, вставте в чашу знімну лопатку. Ви просто додаєте продукти для різотто, кускуса, тушкованого м'яса з овочами, вибираєте режим, і очікуєте сигналу про готовність страви. Не переживайте, що їжа пригорить. Кожні 30 секунд лопатка буде дбайливо перемішувати всі інгредієнти. Ви можете зняти лопатку, якщо потрібно приготувати м'ясо або рибу цільним шматком (філе, відбивні, котлети).

ВЕЛИКИЙ ОБСЯГ І РІЗНОМАНІТНІСТЬ РЕЦЕПТІВ

У 1,5 л чаші аерофритюрниці ви приготуєте до 6 порцій картоплі. За один раз в пристрій можна завантажити до 1,5 кг свіжої очищеної картоплі або 1,25 кг замороженої. Щоб урізноманітнити раціон, встановіть на смартфон або планшет додаток книги рецептів, доступне для пристроїв iOS і Android. Знаходьте кращі рецепти для аерофритюрниці і отримуйте задоволення від їжі.

ЗРУЧНА У ВИКОРИСТАННІ

Легко управляти всього 2 кнопками на передній панелі. Аэрофритюрница DeLonghi FH 1130/1 MultiFry оснащена знімним таймером, який дозволяє запрограмувати ідеальний час приготування для всіх рецептів. 600 грамів соте з баклажан готується 25 хвилин. Виставляйте час, забирайте таймер з собою і йдіть дивитися телевізор. При необхідності, контролюйте процес приготування крізь прозору верхню кришку. Її легко зняти, якщо вам знадобитися перемішати інгредієнти вручну. По закінченні готування знімні деталі (кришку, чашу, і лопатку) можна мити в посудомийній машині.

Італійський бренд DeLonghi – це інноваційні технології та творчі ідеї, італійські традиції, їх цінності. Це краса і практичність, новітнє і класичне. Характер бренду-душа сучасного світу, який прагне зберегти краще, створити нове. Техніка Делонгі створена шляхом тривалих розробок, заснованих на винаходах, технологічних секретах, що передаються з покоління в покоління. DeLonghi прагне до того, щоб ви були впевнені в якості життя, в її комфорт.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5878 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!