За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монокуляр Hawke Endurance ED 8x42 Green (925696)

код товару: U0493763
Ціна за одиницю:
7376 грн
+238 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення
Діаметр об'єктива 42 мм
Діаметр вихідної зіниці 5.25 мм
Винос зіниці 18 мм
Фактор сутінків 18.33
Світлосила 27.56
Найменша відстань фокусування 2 м
Поле зору на 1000 м 129 м

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Roof
Лінзи ED лінзи зі скла з наднизькою дисперсією і повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Призми BaK4
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Фокусування центральним колесом
Наочник поворотно-висувний з декількома фіксованими положеннями

Додаткові характеристики

Довжина 143 мм
Діаметр 110 / 80 мм
Вага 320 г
Колір зелений

Інші

Виробник Hawke
Модель Endurance ED 8x42 Green
Артикул 925696
Гарантія, міс 120
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Маючи в своєму арсеналі висококласний бінокль, кожен користувач стає настільки ж вимогливий до якості передачі зображення і при підборі монокуляра. Саме для таких споживачів компанія Hawke Optics розробила нову лінійку монокулярів, що володіють оптичними характеристиками, що відповідають преміум-класу. Як і належить високоякісному оптичному приладу, монокуляр оснащений призмою зі скла BAK4, має повне мультипросвітлення всіх оптичних поверхонь, повний водозахист і азотонаповнення, поворотно-висувний наглазник, хорошу комплектацію. Про те, що це дійсно одні з кращих монокулярів говорить застосування низькодисперсного ED скла в лінзах об'єктива і фазокоригуючого покриття призми, що максимально позбавляє від різного роду оптичних спотворень, гарантуючи передачу контрастного зображення. Конструкція з винесеним вгору фокусувальним колесом дозволяє здійснювати фокусування пальцями однієї руки. Фактично ці кишенькові прилади мають ті ж характеристики, що і повнорозмірні біноклі серії Endurance ED, і при цьому залишаються компактними приладами для щоденного використання.

Extra Low Dispersion Glass (оптичні скельця з наднизькою дисперсією) забезпечують ідеальну кольорову передачу зображення і високу ступінь роздільної здатності. Коефіцієнт заломлення променя низькодисперсними скельцями вкрай невисокий і мало залежить від частоти світла (від спектра). Всі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута, забезпечуючи бездоганну чіткість зображення. Застосування даних скелець дозволяє до мінімуму звести таку прикру аберацію, як хроматизм. Вартість ED-скла досить висока, саме тому виробники високотехнологічної спортивної оптики застосовують його тільки в своїх продуктах преміум-класу.

Phase Correction - це спеціальне фазокоригуюче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призмової обертаючої системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельних пучка світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує цей зсув. Як результат - зображення максимально чітке і контрастне. Вартість такого покриття досить висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі тільки імениті виробники оптики. Сьогодні без фазокортгуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

BAK4 (барієвий крон) - особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має більш низький коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скельця, використовувані для бюджетних моделей. Як наслідок - помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, строго певний показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явища урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи при зануренні в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутнє запітніння зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виробництва корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдано його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю і простотою обробки. Полікарбонатні корпуси легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як то анодування або фарбування.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7376 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!