За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор MSI OPTIX MAG241CV

код товару: U0375886
Ціна за одиницю:
6835 грн
+143 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 24"
Тип матриці VA
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 1мс
Яскравість 300 кд/м2
Контрастність статична 3000:1
Контрастність динамічна 100 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 521 мм
Висота видимої області 293 мм
Крок між пікселами, мм 0.271
Технології поліпшення зображення Low Blue Light ,  Flicker Free
Технології синхронізації AMD FreeSync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х DisplayPort2 х HDMI1 х 3.5мм Mini-Jack

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
Вбудовані колонки немає

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 536.4 х 411.5 х 225.24 мм
Вага без упаковки 4.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник MSI
Модель OPTIX MAG241CV
Артикул OPTIX MAG241CV
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719072646172
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зробіть свою перемогу зримою на зігнутому екрані ігрового монітора MSI Optix MAG241CV. Маючи матрицю з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, низьким часом відгуку (1 мс) і підвищеною частотою оновлення (144 Гц), він надасть вам відчутну перевагу над суперниками. Втілюючи в собі найсучасніші технології, включно з адаптивною синхронізацією FreeSync Sync, ця модель буде прекрасним вибором для змагальних комп'ютерних ігор.

Повне занурення в гру

Ключовою особливістю ігрових моніторів MSI є екран із вигнутою поверхнею, кривина якого становить 1500R і є оптимальною як для комп'ютерних ігор, так і для звичайних застосунків. Але саме в іграх такий екран виявить свої основні переваги, адже він забезпечує набагато більш глибоке занурення в гру, як порівняти зі звичайними.

Частота оновлення 144 Гц + час відгуку 1 мс

Ігрові монітори MSI використовують VA-матриці зі світлодіодною підсвіткою і мають чудові швидкісні характеристики (частота оновлення — 144 Гц, час відгуку — 1 мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, як-от шутери від першої особи, файтинг, перегонові та спортивні симулятори, стратегії в реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення й дуже низький час відгуку цих моніторів є цілком відчутною перевагою над суперниками в мережевій грі.

Застосунок Gaming OSD і його переваги

Для настроювання монітора зовсім не обов'язково використовувати його власні кнопки. Є інший спосіб — зручний застосунок Gaming OSD, який забезпечує доступ до всіх параметрів пристрою за допомогою клавіатури та миші. Він навіть підтримує «гарячі» клавіші для швидкого перемикання між профілями з параметрами, оптимізованими під конкретні ігри.

Мобільний застосунок MSI Remote Display

Для керування ігровим монітором MSI через смартфон з операційною системою Android є мобільний застосунок MSI Remote Display. З його допомогою можна змінити всілякі параметри, як-от контрастність, яскравість, рівень чорного тощо, а також обрати режим роботи вбудованої підсвітки Mystic Light.

Постійна готовність до гри!

У корпус монітора вбудоване спеціальне пристосування, на яке можна повісити гарнітуру, щоб та завжди була у вас під рукою.

Мультимоніторні конфігурації

Завдяки вузькій екранній рамці ігрові монітори MSI ідеально пасують для панорамних конфігурацій зі 180-градусним полем огляду. Мультимоніторні системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи в професійних застосунках.

Адаптивна синхронізація AMD FreeSync для поліпшення зображення

Щоб підвищити якість зображення в динамічних комп'ютерних іграх, ігровими моніторами MSI використовується технологія AMD FreeSync. Вона синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором, у такий спосіб усуваючи візуальні артефакти у формі розриву кадру. З таким монітором ви зможете насолодитися грою саме такою, якою її задумували розробники — з максимальною якістю зображення.
* Примітка: для активації технології AMD FreeSync requires a compatible AMD потрібна сумісна відеокарта з графічним процесором AMD.

Технологія Anti-Flicker

Екран звичайних моніторів мерехтить із частотою приблизно 200 Гц. Це непомітно неозброєним оком, проте може погано позначитися на самопочутті людини в разі тривалого використання монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована фахівцями MSI, бореться з цією проблемою через заглушення мерехтіння екрана.

Зниження інтенсивності синього світла

Ігрові монітори MSI вміють знижувати інтенсивність випромінювання екрана в синьому складнику видимого спектра для зменшення втоми очей під час тривалих ігрових сесій.

Широкі кути огляду — 178°

Широкі кути огляду дають більше свободи в разі встановлення ігрового монітора MSI без компромісів із погляду якості зображення. У разі погляду під кутом кольори на його екрані будуть спотворюватися набагато менше, як порівняти з моніторами, що мають більш скромні кути огляду.

Оцінка

5
progress
7
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 травня 2020
imgimgimgimgimg

Пользуюсь монитором уже две недели, монитор просто супер 144 гц + технология AMD FreeSync делают свое дело. Всем советую.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
15 травня 2020
imgimgimgimgimg

Подскажите , какой версии hdmi провод здесь ? Или лучше купить провод дисплей порт ?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
17 травня 2020

Руслан Романович, в данном мониторе HDMI версии 1.4. По поводу DisplayPort - смотрите по доступным и необходимым Вам разъемам, а также на результат, которого хотите добиться по итогу. Для большинства задач HDMI вполне достаточно.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 травня 2020
imgimgimgimgimg

Все отлично, спасибо)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
06 травня 2020
imgimgimgimgimg

Все отлично

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
24 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Доброго дня, в мене відеокарта msi geforce gtx 1050 ti чи буде працювати AMD FreeSync з моею відеокартою. Питання виникло тому що "15 января компания NVIDIA выпустила набор драйверов Geforce 417.71, в котором наконец-то появилась официальная поддержка технологии VESA Adaptive-Sync (AMD FreeSync) для видеокарт на микроархитектурах Pascal и Turing (1000 и 2000 серии Geforce)."

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 травня 2020

Доброго дня! Якщо AMD випустила оновлення для Вашої відеокарти, яке нарешті включає підтримку даної технології, то скоріш за все AMD FreeSync буде працювати - зверніть увагу на примітки до версії драйверів для своєї відеокарти на сайті виробника.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10 лютого 2020
imgimgimgimgimg

Чудовий монітор. Мені попався без битих пікселів і майже без засвітів. Працює без проблем. Фрісінк теж працює. Правда щоб видавав 144 Гц і фрісінк треба ще докупити кабель DisplayPort, якого в комплекті немає. Виглядає солідно і візуально більшим, чим з такою ж діагоналлю, но з товстими рамкам.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 січня 2020
imgimgimgimgimg

А,этот товар у вас есть на складе?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 січня 2020

Здравствуйте, Павел! Пока еще есть во Львове, но можем доставить по Вашему адресу Новой почтой - оформляйте заказ, пока еще в наличии :)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
6835 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!