За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор GIGABYTE AORUS CV27F

код товару: U0375892
Ціна за одиницю:
10734 грн
+311 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 27"
Тип матриці VA
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 165 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 1мс
Яскравість 400 кд/м2
Контрастність статична 3000:1
Контрастність динамічна 12 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 598 мм
Висота видимої області 336 мм
Крок між пікселами, мм 0.311
Технології поліпшення зображення Flicker Free ,  HDR
Технології синхронізації AMD FreeSync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х DisplayPort2 x USB 3.02 х HDMI1 х 3.5мм Mini-Jack

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі макс. 75 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт

Додатково

Вбудовані колонки немає

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 614 x 532 x 260 мм
Розміри без підставки 614 х 369 х 73.5 мм
Вага без упаковки 7 кг
Колір чорний

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель AORUS CV27F
Артикул AORUS CV27F
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719331805821
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зануритися в гру з 1500R

CV27F - красивий вигнутий монітор 1500R з елегантним дизайном, який використовує 8-бітну панель VA, підтримує 90% DCI-P3. Будучи тактичним монітором, CV27F володіє всіма тактичними функціями, що робить цей монітор ідеальним вибором для геймерів, які люблять гри AAA і мультимедійні розваги.

ПІДТРИМУЄ ТЕХНОЛОГІЮ FREESYNC ™ 2

AORUS CV27F має 27-дюймову FHD-панель (дозвіл 1920x1080) зі співвідношенням сторін 16: 9 і частотою оновлення 165 Гц, що дозволяє вам насолоджуватися іграми і фільмами у їх оригінальному розмірі. CV27F підтримує технологію AMD Radeon ™ FreeSync 2, яка усуває переривчастий ігровий процес і биті кадри, а також забезпечує плавну продуктивність без спотворень при будь-якій частоті кадрів, яка також підтримує технологію HDR.

БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ ПОБІЧНИХ ЕФЕКТІВ

AORUS CV27F - один з самих чуйних ігрових моніторів на ринку. Прискорюючи швидкість скручування рідких кристалів, час відгуку можна зменшити до 1 мс, що дозволить вам насолоджуватися плавним ігровим процесом без будь-яких побічних ефектів. Ця функція особливо корисна в іграх з високим темпом!

ОТРИМАЙТЕ ВІДЧУТТЯ ЗАНУРЕННЯ

AORUS CV27F - один з найперших моніторів, в якому використовується вигнута панель 1500R. Панель 1500R дає вам відчуття занурення так само, як ви дивитеся на реальний світ.

ВІДЧУЙ ІСТИННІ КОЛЬОРИ

Чим вище колірна гамма панелі, тим ширше діапазон кольорів. DCI-P3 - це загальне колірний простір RGB для цифрового кінопроекції з американської кіноіндустрії. Порівняно з sRGB DCI-P3 має більше червоного і зеленого кольорів, що робить його більш потужним і різким, дозволяючи людям бачити більш реалістичні кольори. Завдяки технології HDR ігровий монітор AORUS CV27F може надати користувачам більш багатші колірні рівні.

Розширте КОЛІРНИЙ РЯД

Дисплеї з високим динамічним діапазоном (HDR) забезпечують кращу контрастність і точність передачі кольору, а також більш яскраві кольори в порівнянні з дисплеями зі стандартним динамічним діапазоном (SDR). У результаті HDR набуває інтерес до широкого спектру додатків, включаючи ігри, розважальні фільми і створення мультимедійного контенту. Мета полягає в тому, щоб дозволити людському оку побачити зображення якомога більш реальним.

СТВОРІТЬ СВОЮ ВЛАСНУ ІГРОВУ АТМОСФЕРУ З RGB FUSION 2.0

В ігровому моніторі AORUS CV27F представлені найсучасніші світлодіодні системи на ринку. Завдяки додатку RGB Fusion ви зможете створювати ігрове середовище виключно для вас завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу і настраиваемости. У ентузіастів LED тепер є можливість продемонструвати свої творчі здібності з можливістю індивідуальної настройки кількох зон.

ДАЄ ВАМ СТАБІЛЬНУ МЕТУ

AORUS Aim Stabilizer зменшує розмитість зображення і дозволяє гравцям зберігати виняткову чіткість в грі для більш плавного сприйняття. Наприклад, в іграх FPS стрілянина призведе до сильної віддачі, яка потрясе екран і зробить зображення розмитим. Стабілізатор мети може протидіяти розмитості під час руху і покращувати візуальну чіткість гри, дозволяючи їм відслідковувати траєкторію кулі і легше контролювати мета.

ІНФОРМАЦІЯ НЕ БУДЕ ЗАБЛОКОВАНА ІГРАМИ

Панель інструментів AORUS в реальному часі відображає важливу інформацію про обладнання, таку як напруга процесора, тактова частота, температура, використання, швидкість обертання вентиляторів і інші ексклюзивні функції AORUS, такі як GameAssist. Незалежно від того, який сценарій, ви не будете заблоковані жодної грою. Ви навіть можете налаштувати інформацію, яку ви хочете відобразити.

Налаштування рівня чорноти

Чорний Еквалайзер може управляти тінню на екрані, щоб підвищити контрастність і поліпшити видимість темної сцени без перетримки яскравою області, тому в грі Чорний Еквалайзер поглиблюватиме деталі темної частини, не зачіпаючи інші області дисплея. Давайте легко знайдемо ворогів, які переховуються в темряві.

Поліпшить ваші ІГРОВІ НАВИЧКИ

GameAssist дає вам можливість створити кілька користувальницьких перехресть і допомогти вам на полі бою. Це дуже корисно, коли ви граєте в стрілялку, а приціл в грі недоступний. Таймер на екрані може відстежувати минуле ігровий час, а ігровий лічильник може допомогти гравцеві розрахувати використання опонентом реквізиту або будь-яку інформацію про рахунок. Функція вирівнювання дисплея може дати користувачам можливість вирівнювання ліній на моніторі, легко налаштувати мульти-дисплей, нехай кожен монітор вибудовується ідеально.

ВСТАНОВИТИ OSD З МИШКОЮ

Ексклюзивний AORUS OSD Sidekick дозволяє налаштовувати параметри дисплею за допомогою клавіатури і миші. Це дає вам можливість швидко налаштовувати параметри без використання кнопок на моніторі. AORUS також надає оновлення прошивки і резервні копії для цього монітора, щоб ви могли користуватися новими функціями і зробити свого помічника розумнішим із захистом.

AORUS UNIQUE IC DESIGN

Інтелектуальна технологія захоплення голосу в режимі розмови з двома мікрофонами прекрасно усуває шуми / звуки навколишнього середовища з найменшим спотворенням голосу, дозволяючи партнеру чітко чути ваш голос. Не тільки традиційні методи комп'ютерного аналізу слуховий сцени (CASA), але також в поєднанні з акустичної фізикою і психоакустикой обробляють ваш голос за допомогою широкосмугового чіпа DSP і забезпечують вам максимальну зручність зв'язку та конфіденційність в будь-якому місці.

ЛЕГКО ОТРИМАТИ ІДЕАЛЬНИЙ КУТ ОГЛЯДУ

Ігровий монітор AORUS CV27F оснащений ексклюзивною підставкою, ергономічною конструкцією, яка пропонує широкий діапазон регулювання висоти, нахилу, повороту, ходу і повороту.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10734 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!