За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор ASUS VP229HE

код товару: U0477085
Ціна за одиницю:
4357 грн
+104 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 21.5"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 5мс (GtG)
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна 100 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 476.1 мм
Висота видимої області 267.8 мм
Крок між пікселами, мм 0.248
Технології поліпшення зображення Low Blue Light ,  Flicker Free ,  Trace Free Technology
Технології синхронізації AMD FreeSync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х VGA1 х HDMI

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі 12 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
Вбудовані колонки немає

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 490 x 363 x 199 мм
Розміри без підставки 490 x 298 x 53 мм
Вага без упаковки 2.9 кг
Вага з упаковкою 4.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель VP229HE
Артикул VP229HE
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017838504
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ASUS VP229 — це 21,5-дюймовий монітор Full HD, який оснащений безрамковою IPS-панеллю для ширококутного перегляду, що забезпечує неймовірно чіткі зображення та приголомшливе відтворення відео. Частота оновлення до 75 Гц за допомогою технології Adaptive-Sync / FreeSync ™ для усунення трасування та забезпечення чіткого та чіткого відтворення відео. Сертифікований TÜV Rheinland без мерехтіння та низького рівня синього світла забезпечує комфортний перегляд.

Реальні види з кутом огляду 178°

IPS-панель із роздільною здатністю Full HD та безкадровою панеллю забезпечує кути огляду 178°, як по горизонталі, так і по вертикалі, так що ви можете насолоджуватися її чудовими зображеннями практично з будь-якого напрямку.

Надзвичайно плавні зображення з AMD FreeSync

Технологія Adaptive-Sync/FreeSync™ для усунення розривів екрану та нестабільної частоти кадрів, щоб отримати бездоганну візуальність та плавний ігровий процес. Це дає вам перевагу в шутерах від першої особи, перегонах, стратегіях у реальному часі та спортивних титулах. (Adaptive-Sync/FreeSync™ працює на нових частотах від 48 Гц до 75 Гц)

Ексклюзивна технологія ASUS GamePlus

Що стосується дизайну, ASUS завжди має на увазі клієнтів - ексклюзивна гаряча клавіша ASUS GamePlus з функціями Crosshair, Timer, лічильником кадрів у секунду та функцією вирівнювання дисплея, що дає вам вдосконалення в грі, які допоможуть вам отримати більше від гри. Ця функція спільно розроблена за участю професійних геймерів, що дозволяє їм практикуватися та вдосконалювати свої ігрові навички.

Фільтр синього світла ASUS

Сертифікований TÜV Рейнланд фільтр синього світла ASUS захищає вас від шкідливого синього світла. До нього легко отримати доступ, інтуїтивно зрозумілий та гнучкий за допомогою плавного регулювання (від 0 до максимуму) за допомогою екранного меню.

Технологія без мерехтіння

Пора прощатися з втомленими, напруженими очима. Сертифікована TÜV Rheinland технологія ASUS Flicker-Free для зменшення мерехтіння для комфортного перегляду. Ця технологія допомагає мінімізувати випадки перенапруження очей та інших пошкоджуючих захворювань, особливо коли ви проводите довгі незліченні години перед дисплеєм, переглядаючи улюблені відео.

VP229HE: безрамковий монітор із технологією Eye Care
ASUS VP229HE – це сучасний монітор із діагоналлю 21,5" і роздільною здатністю Full HD. Його IPS-панель, виконана в безрамковому корпусі, забезпечує широкі кути огляду, а підтримка адаптивної синхронізації Adaptive-Sync / FreeSync за частоти оновлення екрана до 75 Гц підвищує якість зображення при показі динамічних сцен у фільмах та іграх. Ця модель також має чудову ергономіку, оскільки в ній реалізовані технології фільтрації синього світла й мінімізації мерехтіння, сертифіковані незалежною лабораторією TÜV Rheinland.
Широкі кути огляду – 178°
Завдяки роздільній здатності Full HD монітор VP229HE видає деталізоване, чітке зображення, а широкі кути огляду (178° і по горизонталі, і по вертикалі) гарантують мінімальні спотворення передачі кольору при погляді на екран під кутом.
Технологія AMD FreeSync
Технологія адаптивної вертикальної синхронізації Adaptive-Sync/FreeSync™ усуває неприємний ефект розриву кадру та зменшує затримку відображення, що забезпечує більш високу якість картинки. Завдяки цьому зменшується затримка відображення, що припаде до смаку всім шанувальникам динамічних ігор, від шутерів до гоночних симуляторів. (FreeSync™ працює за частоти кадрів від 48 Гц до 75 Гц)
Технологія ASUS GamePlus
У моніторі реалізовані додаткові функції, призначені для шанувальників комп’ютерних ігор і розроблені за їх участі: відображення перехрестя прицілу і таймера. Також є можливість виведення на екран лічильника швидкості відображення гри (у кадрах на секунду) і ліній вирівнювання (для зручності налаштування мультимоніторних конфігурацій). Усі ці функції позначаються загальним ім’ям GamePlus та активуються натисканням відповідної клавіші.
Фільтрація синього світла
У моніторах ASUS доступна функція фільтрації синього світла, який може мати шкідливий вплив на зір. Рівень фільтрації задається користувачем в екранному меню.
Мінімізація мерехтіння екрана
Для усунення мерехтіння екрана в моніторі застосовується технологія Flicker-free. Вона значно знижує стомлюваність очей під час тривалого перебування за комп’ютером. Бездоганна реалізація цієї технології підтверджена сертифікатом лабораторії TÜV Rheinland.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4357 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!