За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Молоковідсмоктувач Neno Bella Twin електричний (5902479672397)

код товару: U0554328
Ціна за одиницю:
3499 грн
+199 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип молоковідсоса електричний
Об'єм контейнера для молока 150 мл
Кількість режимів роботи 2
Кількість режимів стимуляції 6
Ємність аккумулятору 1400 мАг
Час зарядки 120 хв.
Матеріал силікон ,  пластик
Додатково не містить BPA ,  тихий
Комплектація 2 підставки під пляшки ,  2 лійки ,  2 заглушки на пляшечку ,  кабель USB ,  4 клапана ,  мішечок для зберігання ,  2 кришки на соски ,  2 соски ,  2 пляшечки ,  молоковідсмоктувач
Вага 733 г

Інші

Виробник Neno
Модель Bella Twin электрический
Артикул 5902479672397
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5902479672397
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ДВА РЕЖИМА РОБОТИ
Neno Bella Twin
- це бездротовий подвійний електронний молоковідсмоктувач, призначений для матерів, які планують повернутися до роботи або активно проводити час, але не хочуть відмовлятися від грудного вигодовування. Це остання подвійна версія нашого бестселера - молоковідсмоктувача Bella, який уже сподобався тисячам матерів.

ПРИРОДНИЙ РИТМ ДИТИНИ
Технологія, яка використовується в Neno Bella Twin, вірно відображає природний ритм смоктання дитини і є ефективним методом зціжування. Фаза 1 складається з швидких і неглибоких рухів. Це стимуляція, яка стимулює молочні протоки і має 6 рівнів регуляції. Фаза 2 - це глибоке прокачування, тобто глибокі та повільніші рухи з 9 рівнями регулювання потужності.

ПОДВІЙНИЙ МОЛОКОВІДСМОКТУВАЧ
Подвійний молоковідсмоктувач-це зручність і економія часу, а також спосіб збільшити лактацію. Молоковідсмоктувач Neno Bella Twin має регулювання потужності всмоктування - він адаптується до ваших потреб, дозволяючи безцільно зціджувати молоко. Залежно від ваших потреб, ви також можете використовувати Neno Bella Twin як одинарний молоковідсмоктувач.

ЕЛЕГАНТНИЙ ДИЗАЙН
Одиночний молоковідсмоктувач Neno Bella був оцінений мамами за свою функціональність та дизайн. Ось чому ми ще більше прикрасили його подвійну версію. Насосну станцію покрили спеціальною порошковою фарбою, яка надає ефект легкого атласу. Його оздоблювальні елементи та логотип на пляшках зберігаються в золотистому відтінку, який уже сподобався багатьом мамам.

НАДІЙНИЙ АКУМУЛЯТОР
Neno Bella Twin - молоковідсмоктувач, який можна використовувати будь-де. Ви можете зціджувати молоко на роботі, у відпустці або в дорозі. Через 2 хвилини стимуляції він автоматично переходить у режим годування, а через 30 хвилин сам вимикається. Влаштуйтесь у кріслі, і молоковідсмоктувач зробить всю роботу за вас. Літій-іонний акумулятор підтримує до 2 годин роботи пристрою. Щоб живити акумулятор, просто підключіть його до джерела живлення за допомогою кабелю USB.

ЛЕГКА СТЕРИЛІЗАЦІЯ

Neno Bella Twin складається з кількох елементів, які легко розбираються для миття та стерилізації. Пам’ятайте, що для стерилізації використовують окріп або паровий стерилізатор - наприклад, Neno Vita.

БЕЗПЕЧНИЙ
Усі частини пристрою не містять шкідливого бісфенолу, завдяки чому молоковідсмоктувач є абсолютно безпечним у використанні і може безпосередньо контактувати з їжею, включаючи материнське молоко.

ТИХИЙ І ЗДОРОВИЙ
Молоковідсмоктувач Neno Bella Twin безшумний і може бути непомітним у будь-яких умовах. Завдяки цьому вам не доведеться будити сплячу дитину, коли ви відчуваєте потребу зцідити молоко. Зціджене молоко можна використовувати для наступного годування, забезпечуючи здоровий сон дитини та гігієну ваших грудей. Молоковідсмоктувач виготовлений за безпечною технологією, що не містить BPA.

РОЗУМНИЙ ЕКРАН

Дисплей молоковідсмоктувача Neno Bella Twin чіткий і легко читається. Він інформує вас про режим, рівень потужності, час роботи та стан акумулятора на постійній основі. Молоковідсмоктувач Neno Bella Twin також запам'ятає ваші уподобання. Після встановлення він запам'ятає режим роботи та при наступному запуску, включиться у ваших улюблених налаштуваннях.

НІЖНА ЛІЙКА
Лійка виготовлена ​​з делікатного японського силікону, що не містить BPA. Ергономічна форма лійки адаптується до різних форм бюста, та ідеально підходить для сосків від 18,5 мм до 21,5 мм. Лійка забезпечує комфорт і безпечна для шкіри.

БЕЗПЕЧНЕ ЗБЕРІГАННЯ ВАШИХ ПРОДУКТІВ
Якщо у вас занадто багато молока, ви можете легко зцідити своє молоко, заморозити його та використовувати пізніше. Використовуйте мішки для зберігання молока Neno, які завдяки точному роз’єму можна встановити безпосередньо до молоковідсмоктувача Neno замість пляшки.

ПОВНИЙ НАБІР

Набір Neno Bella Twin, на додаток до насосного пристрою, включає:

  • 2 пляшки з сосками проти колік,
  • 2 тримачі для пляшок,
  • 2 пробки для пляшок,
  • 2 мембрани,
  • 4 клапани,
  • 2 воронки для грудей,
  • 2 кришки лійки,
  • подвійна трубка з поперечним з'єднанням,
  • кабель для зарядки через USB.
Neno Bella
Bella
В БУДЬ-ЯКІЙ СИТУАЦІЇ
Neno Bella - це бездротовий молоковідсмоктувач, який молода мама може використовувати де завгодно. Ви можете злити молоко на роботі, у відпустці або в дорозі. У комплект з молоковідсосом входить пляшечка для молока, тому ви можете почати користуватися пристроєм, вийнявши його з коробки.
Bella
ЛЕГКА ЗАРЯДКА
Акумулятор молоковідсмоктувача заряджається через USB-кабель, тому ви можете заряджати його де завгодно.
Bella
ДИСПЛЕЙ ВИСОКОГО КЛАСУ
Дисплей молоковідсмоктувача Neno Bella чіткий і легко читається, він показує, який режим включений, обраний рівень потужності всмоктування, залишок часу роботи і стан батареї. Управляти пристроєм легко і приємно завдяки чотирьом великим кнопкам.
Bella
СТВОРЕНО ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ
Neno Bella управляється за допомогою сенсорної панелі, на якій чітко і ясно видно всю інформацію. Крім того, молоковідсмоктувач запам'ятовує останні налаштування.
Bella
СТИМУЛЯЦІЯ
Перед зливом молока молокоотсос Neno Bella стимулює молочні залози в грудях, забезпечуючи кращий потік молока.
Bella
ЛЕГКА СТЕРИЛІЗАЦІЯ
Компоненти молоковідсмоктувача слід регулярно чистити і дезінфікувати. Ви можете зробити це, використовуючи киплячу воду або паровий стерилізатор, який ви використовуєте для дезинфекції дитячих молочних пляшечок.
Bella
ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ
Наша компанія працює над удосконаленням молоковідсоса Neno Bella.
Bella
ВАШЕ ЗДОРОВ'Я І ВАША ДИТИНА
Завдяки Neno Bella вам не доведеться будити сплячу дитину, коли ви відчуваєте потребу зцідити молоко. Зціджене молоко можна використовувати для наступного годування, забезпечуючи здоровий сон дитини та гігієну ваших грудей.
Bella
УНІВЕРСАЛЬНИЙ
Молоковідсмоктувач Neno Bella можна використовувати з грудьми різного розміру, так що кожна молода мама може з упевненістю вибрати цей пристрій.
Bella
ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ
Досить одного клацання мишки. Молоковідсмоктувач Neno Bella автоматично перемикається з режиму стимуляції в режим грудного вигодовування. Додатково пристрій автоматично відключається через 30 хвилин.
Bella
БЕЗПЕКА ДЛЯ ШКІРИ
Накладка для грудей Neno Bella виготовлена ​​з приємного на дотик японського силікону, який мінімізує відчуття дискомфорту та полегшує виділення молока. Жоден з компоненти пристрою не містять BPA.
Bella
Bella

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3499 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!