За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/64GB Blue

код товару: U0537931
Ціна за одиницю:
6082 грн
+58 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.5"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор MediaTek Dimensity 700
Частота процесора 2.2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash)

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 48 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери розпізнавання обличчя ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  панорама

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-Caudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості IP53 certified ,  Fast charging 18W
Вбудовані датчики датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 161.8 x 75.3 x 8.9 мм
Вага 190 г
Колір синій

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Redmi Note 10 5G 4/64GB Blue
Артикул Redmi Note 10 5G 4/64GB Blue
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Redmi - супер в усьому

Оцініть суперможливості Redmi Note 10 5G. Потужний 7нм процесор MediaTek Dimensity 700 забезпечує бездоганну роботу і неймовірну швидкодію. Стандарт 5G для двох sim-карт виводить якість зв'язку на абсолютно новий рівень. Великий FHD+ дисплей з частотою до 90 Гц і датчиком освітленості створює комфортні умови для перегляду. Батарея 5000 мАч гарантує багато годин автономної роботи.

Світ надшвидкостей

Стандарт 5G допоможе вам зрозуміти різницю між швидко і супершвидко. З 5G на завантаження фільму у високій якості піде всього пара хвилин, і ви зможете насолоджуватися плавною грою і чітким відеозв'язком без спотворень і затримок.

У два рази більше 5G

Два слота для sim-карт з підтримкою 5G дозволяють скористатися перевагами різних операторів зв'язку і повністю адаптуватися до нових можливостей, що надаються мережевим середовищем.

Потужний процесор MediaTek

Оцініть чудовий користувальницький інтерфейс і стабільну безперебійну роботу Redmi Note 10 5G. 7нм процесор MediaTek Dimensity 700 дає можливість легко користуватися будь-якими ресурсоємними додатками, грати в сучасні ігри, працювати з документами і редагувати фото.

Повне занурення в контент

6,5-дюймовий дисплей з частотою до 90 Гц відтворює живу і яскраву картинку в FHD+ якості. Змінна частота (90/60/50/30 Гц) дає можливість краще адаптуватися до контенту і більш ефективно використовувати ресурс батареї.

Датчики освітленості

Датчики освітленості з високою точністю аналізують навколишнє освітлення і автоматично змінюють яскравість екрану, створюючи максимально комфортні умови для сприйняття.

Режим читання 3.0

Спеціальний режим читання 3.0 захищає ваші очі від перенапруги і дозволяє читати з екрану в будь-який час доби з таким же комфортом, як ніби мова йде про паперовий носій.

Збільшена автономність

Потужна батарея на 5000 мАг забезпечує до 22 годин роботи в режимі перегляду відео і до 16 годин гри. Фірмова технологія оптимізації енергоспоживання гарантує, що вам не доведеться шукати можливість поповнити заряд в середині дня. Швидка зарядка 18 Вт дозволяє підзарядитися прямо перед виходом з дому.

Чіткі і яскраві фото

З вдосконаленою камерою 48 Мп, макрокамерою і датчиком глибини можна сміливо розраховувати на ідеальний результат будь-якої фотосесії. Створюйте чудові портрети з розмитим фоном, панорамні і групові знімки, фотографуйте вночі і з близької відстані - адже в будь-якому випадку вам гарантований успіх.

Витончений дизайн

Redmi Note 10 5G захоплює вашу увагу тонким преміальним дизайном. Його задня 3D панель має гладку поверхню, яка м'яко переливається градієнтними відтінками. Лаконічна форма і плавні лінії забезпечують зручне захоплення і максимальний комфорт при використанні.

У погоні за продуктивністю
Насолоджуйтесь новими швидкостями з новим Redmi Note 10 5G. Він об'єднав в собі кращі в своєму класі елементи, починаючи від новітнього 7-нм процесора до суперплавного дисплея з роздільною здатністю FHD+ і частотою 90 Гц, щоб забезпечити вам максимальну продуктивність і комфорт у всьому.
Любов з першого дотику
Зовнішність Redmi Note 10 також відображає його характер. Простий, сучасний, вишуканий. Злегка вигнута задня панель, згладжені кути і завужені краї забезпечують максимальний комфорт при утриманні смартфону в руці. А м'яке градієнтне забарвлення у природніх тонах підкреслює його елегантність.
6,5-дюймовий FHD+ дисплей
Екран Redmi Note 10 5G має все, щоб зробити ваші розваги ще кращими. Великий 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD+ (2400 х 1080) і тонкими рамками пропонує максимум корисного простору і дуже детальне зображення. Частота оновлення 90 Гц робить роботу набагато більш плавною, а технологія AdaptiveSync адаптує частоту кадрів в залежності від контенту, який ви переглядаєте. Тому і ігри, і перегляд відео будуть відтворюватися гранично комфортно.
Пристосовується до вашого оточення
Використання двох датчиків освітленості з охопленням в 360° дозволяє смартфону інтелектуально визначати і регулювати яскравість екрану. Вибираючи з 4096 різних рівнів той, який найкраще відповідає поточному освітленню.
Відмінна швидкодія
Відчуйте всі переваги, які дає сучасний процесор, створений на основі флагманського 7-нанометрового процесу. Redmi Note 10 5G оснащений 8-ядерним чіпом MediaTek Dimensity 700 з тактовою частотою до 2,2 ГГц і потужним графічним процесором ARM Mali G57. Це забезпечує смартфону швидку роботу і комфортне використання кожен день.
Завжди на крок попереду
Використання флеш-пам'яті стандарту UFS 2.2 зі значно збільшеною швидкістю послідовного запису робить смартфон більш чуйним і збільшує його швидкодію. Тому ігри та програми будуть завантажуватися ще швидше.
Насолоджуйтесь перевагами 5G
5G – це не просто швидко, це дуже швидко. І Redmi Note 10 5G готовий надати вам цю швидкість. При підключенні до мереж п'ятого покоління телефон дозволить вам насолоджуватися плавними іграми в реальному часі та відеодзвінки без затримок. Крім того, він підтримує передову технологію 5G+5G Dual Sim Dual Standby, яка забезпечить оптимальну взаємодію з мережею 5G для обох SIM-карт.
Три камери, 48 мегапікселів, маса можливостей
Завдяки основній камері з головним датчиком на 48 Мп, макрокамері, що фіксує найменші деталі, та датчику глибини для створення захоплюючих портретів ви можете отримувати приголомшливі фотографії незалежно від того, що саме ви знімаєте.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!