За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 10 4/128GB Blue

код товару: U0587827
Ціна за одиницю:
6929 грн
+75 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.5"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels
Матеріал екрану скло

Процесор

Процесор Helio G88
Частота процесора 2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 512 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 50 + 8 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери спалах ,  автофокус ,  геотегінг ,  панорама ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер калькулятор ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FIInfrared portNFC
Навігація BeiDouGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 22.5 W
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик освітлення ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 161.95 x 75.53 x 8.92 мм
Вага 181 г
Колір блакитний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Redmi 10 4/128GB Blue
Артикул Redmi 10 4/128GB Blue
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177751899
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Досконалість на ім’я Redmi

Xiaomi Redmi 10 створений дарувати задоволення від використання. Насолоджуйтесь супер-чіткою картинкою на 6.5-дюймовому FHD+ дисплеї з частотою оновлення до 90 Гц. Сучасна мобільна платформа на базі MediaTek Helio G88 демонструє стабільність і неймовірну швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. Система камер 50 Мп дарує приголомшливі можливості для фото і відео зйомки. Батарея на 5000 мАг забезпечує цілий день автономної роботи без обмежень.

Унікальні можливості для створення фотошедеврів

З Xiaomi Redmi 10 ви готові до будь-якого фотосценарію. Основна камера з надвисокою роздільною здатністю 50 Мп отримує чудові знімки з неймовірним ступенем деталізації, на яких навіть віддалені об'єкти виглядають чітко і контрастно. Ширококутний об'єктив 8 Мп знімає чудові пейзажі та панорами фото. Датчик глибини 2 Мп з підтримкою портретного режиму допоможе зробити фото з розмитим фоном, що не відрізнити від професійних знімків. Макрооб'єктив 2 Мп дозволяє знімати якісні фото невеликих об'єктів крупним планом.

Відеошедевр - це просто

Знімайте плавні і чіткі невеликі відео і робіть їх ще яскравішими за допомогою вбудованих фільтрів і спецефектів.

Селфі вашої мрії

Фронтальна камера 8 Мп з AI алгоритмами обробки зображення отримує яскраві селфі, на яких ви завжди виглядаєте чудово. Знімайте звичайні або панорамні селфі і вибирайте краще фото, щоб поділитися ним з друзями.

М'яка прокрутка. Плавна гра

Завдяки частоті оновлення до 90 Гц вам забезпечене чітке і плавне зображення в будь-якій грі і при перегляді динамічного контенту, а також комфортний скролінг. Спеціальний режим AdaptiveSync адаптує частоту оновлення в залежності від сценарію використання смартфона (45/60/90 Гц), щоб збільшити час автономної роботи вашого Redmi.

Яскраве звучання

Вдосконалені подвійні динаміки відтворюють чистий потужний стереозвук і дозволяють з комфортом спілкуватися або слухати улюблені хіти.

Видатна продуктивність

8-ядерний процесор MediaTek Helio G88 забезпечує відмінну продуктивність і дозволяє миттєво справлятися з будь-якими трудомісткими завданнями, будь то перегляд потокового відео у високій роздільній здатності, гра або онлайн-спілкування.

Ємна батарея. Швидка зарядка

Батарея ємністю 5000 мАг дає можливість багато годин поспіль користуватися Xiaomi Redmi 10 без підзарядки. Вам гарантовано до 14 годин відтворення відео або до 30 годин розмов. Швидка підзарядка 18 Вт допоможе поповнити заряд на кілька годин роботи прямо перед виходом з дому. Скористайтеся режимом зворотної зарядки потужністю 9 Вт, щоб поділитися енергією, коли це потрібно.

Елегантний стиль Redmi

Вибирайте один з трьох приголомшливих кольорів Carbon Grey, Pebble White або насичений синій, щоб знайти свій ідеальний Redmi. Смартфон став ще тонше і легше і тепер важить всього 181 г, і має товщину корпуса 8.92 мм.

Новий Redmi. Ще крутіше, ніж раніше
Підніміться на рівень вище з Xiaomi Redmi 10. Оснащений розумною 50 Мп квадрокамерою, великим FHD+ дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц і потужним процесором Helio G88, цей смартфон дозволить вам отримувати ще більше задоволення від того, що ви робите. А сучасний дизайн робить його стильною деталлю будь-якого образу.
Новий рівень фотографії
Квадрокамера Redmi 10 зі штучним інтелектом відмінно пристосована для будь-яких сценаріїв зйомки, будь то апетитне блюдо в ресторані або вражаючі гірські пейзажі. Головний модуль з надвисокою роздільною здатністю 50 Мп дозволить розглянути все в деталях, а три додаткових об'єктиви допоможуть зосередитися на різних нюансах. Просто наведіть камеру на те, що вам сподобалося і фотографуйте в своє задоволення.
Покажіть більше
З Xiaomi Redmi 10 ваші селфі стануть ще різноманітнішими. Знімайте себе в будь-який час доби або робіть панорамні групові селфі з друзями, в яких ніхто не залишиться за кадром.
Новий рівень досвіду. Більш плавна прокрутка
Дисплей з діагоналлю 6,5 дюйма і роздільною здатністю FHD+ (2400 x 1080 пікселів) дозволить вам з комфортом дивитися відео, грати або читати. А завдяки високій частоті оновлення 90 Гц ви можете насолоджуватися більш плавним переглядом сторінок в соцмережах і швидкою прокруткою під час ігор.
Енергозберігаючий режим AdaptiveSync
Redmi 10 також отримав функцію AdaptiveSync, зазвичай доступну лише на флагманських телефонах. Вона автоматично зіставляє частоту оновлення з частотою кадрів контенту, підлаштовуючи швидкість оновлення екрану під поточні завдання. Тим самим забезпечується баланс між плавністю відтворення відео або прокрутки сторінок і терміном автономної роботи телефону.
Новий рівень потужності
Redmi 10 став першим телефоном, який отримав новий 8-ядерний процесор MediaTek Helio G88. Цей сучасний чіп розганяється до максимальної тактової частоти 2 ГГц, дозволяє отримувати більш чіткі фотографії та помітно поліпшити ігровий процес. Тому смартфон відмінно пристосований до будь-яких завдань.
Підтримка NFC
Вам більше не потрібно постійно носити з собою всі свої карти. Здійснювати безпечні покупки і легко користуватися громадським транспортом ви зможете прямо за допомогою телефона. Для цього у Redmi 10 передбачений вбудований модуль NFC.
Динаміки, які вражають
Завдяки потужним стереодинамікам, розташованим на верхній та нижній гранях, ви зможете слухати музику прямо зі свого телефону і насолоджуватися чітким, гучним звуком кожен раз.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6929 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!