За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Poco M3 Pro 4/64GB Yellow

код товару: U0536845
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея LCD
Діагональ екрану 6.5"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор MediaTek Dimensity 700
Частота процесора 2.2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 48 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери розпізнавання обличчя ,  панорама ,  геотегінг ,  спалах ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  ігри ,  FM-радіо
Органайзер калькулятор ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast charging 18W
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик освітлення ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 161.81 x 75.34 x 8.92 мм
Вага 190 г
Колір жовтий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Poco M3 Pro 4/64GB Yellow
Артикул Poco M3 Pro 4/64GB Yellow
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Більше можливостей з Poco

Poco M3 Pro 5G задає нові стандарти продуктивності і комфорту. Зв’язок 5G забезпечує неперевершену швидкість при завантаженні/вивантаженні і приголомшливу чутливість в грі. 6,5-дюймовий FHD+ дисплей з інтелектуальним регулюванням яскравості і змінною частотою оновлення забезпечує реалістичні відчуття від перегляду. Потрійна камера 48 Мп створює чудові фото в будь-яких умовах.

Флагманська швидкість 5G

Відчуйте на власному досвіді, що значить жити на супершвидкості 5G. Стандарт 5G в рази збільшує швидкість передачі даних, так що тепер завантаження цілого сезону улюбленого серіалу займе всього 5-10 хвилин.

Дві SIM-карти - в два рази більше можливостей

Використовуйте дві SIM-карти для отримання максимальних переваг, що надаються різними операторами. Підключайтеся до різних мереж 5G, щоб вже сьогодні повністю адаптуватися до мережевого середовища майбутнього.

Потужність і швидкодія

Процесор MediaTek Dimensity 700, виготовлений по 7-нм техпроцесу, забезпечує відмінну продуктивність і стабільну роботу навіть при пікових навантаженнях. Використовуйте потенціал Poco M3 Pro 5G, грайте в будь-які вимогливі ігри, користуйтеся режимом багатозадачності, дивіться потокове відео на високих налаштуваннях.

Чітке і плавне зображення

Частота оновлення до 90 Гц забезпечує плавне відтворення будь-яких динамічних сцен в іграх і при перегляді відео. Дисплей Poco M3 Pro автоматично змінює частоту на 90/60/50/30 Гц в залежності від контенту. Це дозволяє максимально ефективно використовувати ресурс батареї і збільшити час автономної роботи.

Великий дисплей в мінімальних рамках

6,5-дюймовий FHD+ дисплей, укладений в надтонкі рамки і покритий захисним склом Corning Gorilla Glass забезпечує більше місця для спілкування та відпочинку. Режим читання 3.0 створює комфортні умови для очей при тривалому читанні.

Датчики освітленості

Встановлені на передній і задній панелі датчики освітленості вивчають навколишнє освітлення і автоматично регулюють яскравість екрану, щоб створити оптимальні умови для сприйняття інформації без шкоди для зору.

Мистецтво мобільної фотографії

Система з 3-х камер дозволяє зберегти яскраві враження від особливих моментів. Основна камера 48 Мп захоплює максимум світла і отримує чудові знімки з точною опрацюванням всіх деталей. Макрокамера 2 Мп забезпечує отримання чітких і контрастних фото невеликих об'єктів. Датчик глибини 2 Мп виділяє об'єкт зйомки, м'яко розмиваючи фон.

Яскраві нічні знімки

Нічні фотографії, зроблені на основну камеру, вражають яскравістю фарб, різкістю і чіткістю. Збережіть красу і диво ночі простим натисканням на пуск.

До двох днів автономної роботи

Потужний акумулятор 5000 мАг гарантує багато годин спілкування, ігор і перегляду відео. Заряд добігає кінця? Швидка зарядка 18 Вт поповнить заряд батареї прямо перед виходом з дому або на обідній перерві.

Супертонкий. Суперяскравий

Витончений корпус Poco M3 Pro 5G настільки комфортно поміщається в долоні, що ви зможете керувати ним навіть однією рукою. Супертонкий дизайн з вигнутою панеллю і глянсовою поверхнею, що м'яко переливається, забезпечує Poco M3 Pro 5G преміальний вид.

Більше швидкості. Більше можливостей
Процесор MediaTek Dimensity 700 / FHD + дисплей з частотою оновлення 90 Гц / Супермісткий акумулятор на 5000 мАг
Неймовірні швидкості 5G
Головною перевагою мереж 5G є неймовірно швидка передача даних, що дозволяє завантажувати навіть великі об’єми файлів за короткий час і дивитися відео у високій роздільній здатності без будь-яких перешкод. І Poco M3 Pro вже готовий до нової ери мобільних швидкостей. Цей телефон може працювати з двома SIM з підтримкою мереж 5G одночасно, що дає вам можливість зробити крок у майбутнє.
Видатна продуктивність. Провідна у своєму класі ефективність
Переходьте на новий рівень швидкості з Poco M3 Pro. Смартфон отримав процесор MediaTek Dimensity 700, створений за 7-нанометровим процесом, а тому відрізняється підвищеною продуктивністю і кращою енергоефективністю в порівнянні зі своїми попередниками. Тому і ігри, і застосунки на телефоні будуть запускатися швидше та працювати краще.
Великий та суперчіткий екран для будь-яких розваг
Смартфон отримав 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD+ (1080 x 2400), захищений Corning Gorilla Glass. І покращений режим читання 3.0. Щоб забезпечити вам кращий візуальний досвід і комфортне повсякденне використання.
Динамічний і плавний
Дисплей Poco M3 Pro адаптируется под ваши потребности. Благодаря частоте обновления 90 Гц и автоматическому переключению к более высокому или низкому числу кадров, игры и просмотр самого разного контента становятся еще комфортнее. А заряд батареи расходуется гораздо экономнее.
Розумне налаштування яскравості
Розташовані спереду і ззаду сенсори точно визначають ступінь освітленості, щоб налаштувати яскравість екрану відповідно до навколишнього оточення. Тому зображення на дисплеї завжди буде виглядати природно і не буде надмірно напружувати ваші очі.
Більше мегапікселів - більше деталей
Потрійна камера Poco M3 Pro з головним сенсором на 48 Мп дозволить вам зняти все дуже чітко і ясно. І барвисті заходи сонця на морі, і яскраве нічне життя міста. А доповнюють її макрокамера та датчик глибини, які дозволять поглянути на звичні речі під новим кутом. Покажіть всім як ви бачите навколишній світ.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!