За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Mi 11 Lite 6/64GB Boba Black

код товару: U0519403
Ціна за одиницю:
8499 грн
+94 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.55"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 732G
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 128 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 64 + 8 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 16 Mpx
Функції камери панорама ,  розпізнавання обличчя ,  HDR ,  геотегінг ,  спалах ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  FM-радіо ,  ігри ,  музичний плеєр ,  відеоплеєр
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetoothInfrared portNFC
Навігація GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 4250 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 33W
Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса скло
Розміри (мм) 160.53 x 75.73 x 6.81 мм
Вага 157 г
Колір чорний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi 11 Lite 6/64GB Boba Black
Артикул Mi 11 Lite 6/64GB Boba Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177732645
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кращий навіть в дрібницях

Mi 11 Lite створений, щоб ви завжди залишалися в центрі подій і уваги. Інтелектуальна система камер 64 Мп знімає чудові фото і деталізовані відео 4К. Швидкий процесор Qualcomm Snapdragon 732G і потужна батарея з зарядом на цілий день дозволять вам відчувати себе вільно в будь-якій ситуації. Тонкий легкий корпус дарує новий рівень комфорту при використанні.

Супертонкий. Суперлегкий

Витончений корпус Mi 11 Lite товщиною всього 6.81 мм настільки комфортно поміщається в долоні, що ви зможете керувати ним навіть однією рукою. Смартфон важить всього 157 г, тому ви зовсім не відчуєте його в кишені або рюкзаку.

Великий дисплей в мінімальних рамках

6.55-дюймовий AMOLED дисплей, укладений в однакові з усіх боків надтонкі рамки товщиною всього 1.88 мм, забезпечує більше місця для спілкування та відпочинку.

Витонченість ліній і форм

Супертонкий дизайн з пласким, майже не виступаючим модулем камер, забезпечує Mi 11 Lite преміальний вид. Вбудований в кнопку розблокування сканер відбитків легко інтегрується в концепцію витонченого мінімалізму і дозволяє розблокувати пристрій одним дотиком.

Завжди ідеальний вигляд

Антиблікове скло із захистом від відбитків пальців гарантує, що ваш Mi 11 Lite завжди буде мати приголомшливий вигляд. Металеве кільце, що обрамляє камеру, надає загальному дизайну сміливі харизматичні нотки.

Приголомшливе зображення

6.55-дюймовий AMOLED дисплей пропонує безпрецедентну точність передачі кольорів і деталей. Збільшена контрастність і підтримка технології HDR10 гарантує неймовірну чіткість і глибину в найяскравіших і найтемніших сценах.

Чітке і плавне зображення

Частота оновлення до 90 Гц і частота дискретизації до 240 Гц забезпечують плавне відтворення будь-яких динамічних сцен і надчутливий зворотний зв'язок при торканні.

Мистецтво мобільної фотографії

Система з 3-х камер дозволить зберегти яскраві враження від особливих моментів. Основна камера 64 Мп захоплює максимум світла і отримує чудові знімки з точним опрацюванням всіх деталей. Телемакрокамера 5 Мп забезпечує отримання чітких і насичених фото навіть крихітних об'єктів. Надширококутна камера 8 Мп призначена для панорамних знімків і групових фото.

Ніч під ультрашироким кутом

Нічні фотографії, зроблені на надширококутну камеру, вражають яскравістю фарб, різкістю і чіткістю. Збережіть красу і диво ночі простим натисканням на спуск.

Чарівні селфі

Отримуйте ідеальні селфі, якими так і хочеться поділитися з друзями. Фронтальна камера 16 Мп робить вас центральним об'єктом будь-якого фото і тонко підкреслює вашу природну чарівність.

Зйомка відео 4К

Mi 11 Lite знімає відео 4К з чудовою передачею всіх деталей. Велика кількість фільтрів і налаштувань дозволяє перетворити кожен знятий сюжет в кінематографічний витвір для великого екрану. Вибирайте один з восьми кольорів для відео для максимально точного вираження емоцій. Режим покадрової зйомки Pro Time-Lapse Video надає додаткові можливості для творчості.

Тонкий. Легкий. Яскравий
Mi 11 Lite, створений з використанням самих передових технологій, запросто відповідатиме вашому способу життя. Цей стильний і тонкий смартфон доступний в декількох модних варіантах забарвлення (Boba Black, Peach Pink і Bubblegum Blue), має практично безрамковий екран з невеликим вирізом для селфі-камери і в цілому виглядає дуже сучасно. А також комфортно лежить в руці, маючи товщину всього 6,81 мм та надлегку вагу у 157 грам. Тому з ним ви будете почувати себе впевнено.
Приголомшливий дисплей з глибиною кольору 10 біт і підтримкою TrueColor
Mi 11 Lite з 6,55-дюймовим AMOLED дисплеєм зробить ваші мобільні розваги ще більш видовищними. Завдяки 10-бітному дисплею з підтримкою технології TrueColor, екран телефону здатний відтворювати більше 1 мільярда кольорів, що в 64 рази більше, ніж у його попередника. Це дозволяє отримати більш плавні переходи між відтінками, демонструючи по-справжньому реалістичні зображення. Він також може похвалитися повноцінним охопленням кольорової гами DCI-P3, що забезпечує яскраву картинку і високу точність передачі кольорів.
Вся справа в деталях
Відкрийте для себе світ з високою чіткістю на екрані Mi 11 Lite. Висока роздільна здатність FHD+ (2400 × 1080) і підтримка HDR10 забезпечують по-справжньому реалістичну картинку. А за рахунок частоти оновлення 90 Гц робота дисплея стає дуже плавною та комфортною.
Кращі камери для ваших кращих кадрів
Новий Mi 11 Lite продовжує традицію використання інноваційних технологій для зйомки в лінійці Mi. Тому телефон отримав потужну потрійну камеру, що складається з головного сенсора на 64 Мп, надширококутного об'єктива на 8 Мп і телемакро датчика на 5 Мп. Вона вміє робити детальні і барвисті знімки, що дозволяють зафіксувати всі важливі для вас моменти в найкращому вигляді. І відкриває перед вами нові горизонти в мобільній фотографії.
AI Cinema в один клік
Підніміть свої відео на новий рівень, додавши спеціальні фільтри. З ними ви зможете легко знімати на професійному рівні без складного та дорогого обладнання. І отримувати фантастичні результати одним натисканням кнопки.
Snapdragon 732G для будь-яких повсякденних завдань
Цей смартфон створений для того, щоб ви змогли встигати більше і зробити кожен свій день продуктивнішим. Оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 732G, Mi 11 Lite забезпечує стабільну роботу в багатозадачному режимі і надійне підключення до мережі 4G. З ним програми та ігри будуть запускатися швидко, а перегляд контенту з високою роздільною здатністю не викличе ніяких труднощів.
Активна робота з ранку до вечора
Незалежно від того, працюєте ви чи граєте акумулятор ємністю 4250 мАг дозволить не переживати про час. Його заряду вистачить на весь день, а підтримка швидкої зарядки потужністю 33 Вт допоможе поповнити запаси енергії в найкоротші терміни, щоб не пропустити нічого важливого.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!