За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi 11T 8/128GB Meteorite Gray

код товару: U0587841
Ціна за одиницю:
13082 грн
+189 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.67"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels
Частота оновлення екрану 120 Гц
Матеріал екрану скло (Gorilla Glass Victus)

Процесор

Процесор MediaTek Dimensity 1200
Частота процесора 3.0 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 108 + 8 + 5 Мп
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 16 Mpx
Функції камери спалах ,  геотегінг ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення Infrared portBluetoothWI-FINFC
Навігація GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 67W
Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса скло
Розміри (мм) 164.1 x 76.9 x 8.8 мм
Вага 203 г
Колір сірий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель 11T 8/128GB Meteorite Gray
Артикул 11T 8/128GB Meteorite Gray
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177750649
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

З Xiaomi майбутнє починається вже сьогодні

Xiaomi 11T з професійною камерою 108 Мп виводить майстерність мобільної фотографії на абсолютно новий рівень. 6,67-дюймовий AdaptiveSync AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц забезпечує незабутні враження від використання. Акумулятор ємністю 5000 мАг і турбозарядка 67 Вт гарантують повну свободу протягом цілого дня.

Дивовижні відео в один дотик

З професійною системою камер і AI алгоритмами ви можете створювати справжні кінематографічні роботи для великого екрану. П'ять видів спецефектів дають можливість креативно підійти до створення кліпів. Функція Audio Zoom і три вбудованих мікрофона дозволяють добитися ідеальної синхронізації відео і аудіо ряду: при наближенні об'єкта звук стає голосніше, при його видаленні звук вщухає.

Професійний рівень фотографії

Професійна камера 108 Мп з інтелектуальними алгоритмами знімає фото в чудовій якості, зроблені як на яскравому денному світлі, так і в темряві.

Дивовижні нічні пейзажі

Надширококутна камера 8 Мп 120° з підтримкою режиму нічного пейзажу дозволяє отримати чіткі і яскраві фото нічного життя у всій його величі.

Збережіть непомітну красу мікросвіту

Телемакрокамера 5 Мп з автоматичним фокусуванням і фокусною відстанню 3-7 см перетворює кожен знімок крихітного об'єкта в шедевр фотомистецтва, який не поступається фотографіям, зробленим на професійному обладнанні.

Новий рівень продуктивності

Потужний процесор MediaTek 5G з піковою частотою 3.0 ГГц забезпечує приріст продуктивності і пропускної здатності системи до 28%, а також підвищує енергоефективність до 25%. Для смартфона не існує нездійсненних завдань, він з легкістю справляється з ресурсоємними додатками і будь-якими вимогливими іграми, забезпечуючи чудовий користувальницький досвід.

Ємна батарея. Швидка зарядка

Батарея ємністю 5000 мАг - це можливість багато годин поспіль користуватися Xiaomi 11T без підзарядки. Ультрашвидка зарядка 67 Вт з підтримкою передової технології Multiple Tab Winding допоможе всього за 36 хвилин повністю зарядити батарею.

Один з кращих екранів Xiaomi

FHFHD+ 6,67-дюймовий AMOLED дисплей відтворює більше 1 мільярда відтінків і пропонує безпрецедентну точність передачі кольорів і деталей. Підтримка технологій HDR10+ і TureColor забезпечують зображенню неймовірну чіткість і глибину в найяскравіших і найтемніших сценах.

Плавне зображення. Швидке реагування

Частота оновлення до 120 Гц і частота дискретизації до 480 Гц забезпечують максимальну точність сенсорного управління і плавне відтворення будь-яких динамічних сцен. Інтелектуальні технології автоматично регулюють частоту оновлення в залежності від контенту. Це дозволяє більш економно споживати енергію акумулятора і гарантує чудовий користувальницький досвід.

Максимальний комфорт при перегляді

Вбудований інтелектуальний датчик визначає рівень навколишнього освітлення і коригує налаштування дисплея до отримання оптимального кольору для сприйняття контенту. У режимі читання 3.0 екран стає схожий на паперову сторінку, це знімає напругу з очей і дозволяє читати великі тексти без почуття втоми.

Неймовірний об'ємний звук

У Xiaomi 11T використовуються подвійні динаміки, які транслюють потужне об'ємне звучання на 360 градусів. Провідне апаратне забезпечення і технологія Dolby Atmos гарантують, що на будь-якому рівні гучності звук вразить вас своєю насиченістю і чистотою.

Вишуканий дизайн. Надійний захист

Три розкішних варіанти кольору дають можливість вибрати ваш ідеальний Xiaomi 11T без жодних компромісів. Дисплей смартфона захищений найнадійнішим склом Corning Gorilla Glass Victus, яке стало на 150% стійкішим до падінь і на 200% стійкішим до утворення подряпин.

Нові горизонти для вашої творчості
Створюйте висококласний контент, проводьте свій час ефективно і використовуйте всі можливості, які відкриває перед вами Xiaomi 11T. У цьому телефоні є все необхідне для цього: починаючи від камери професійного рівня з роздільною здатністю 108 Мп і AMOLED дисплея з частотою 120 Гц і технологією AdaptiveSync до потужної турбо-зарядки на 67 Вт і надшвидкого процесора.
Справжня кіномагія
Xiaomi 11T дає вам можливість перетворити моменти вашого повсякденного життя у кінематографічні ролики. Цей смартфон пропонує неперевершені враження від зйомки, починаючи від приголомшливих фотографій і яскравих візуальних ефектів до відеозйомки студійного рівня. А також ідеально підходить для того, щоб ділитися цікавими для вас історіями, дозволяючи глядачам відчути їх в повній мірі.
Професійна камера з роздільною здатністю 108 Мп
Завдяки неймовірно потужній основній камері з технологією 9-в-1 Super Pixel і професійним алгоритмам, таким як Dual native ISO ви без проблем зможете знімати приголомшливо детальні фото як днем, так і в темряві.
Кращий огляд навіть вночі
Розширте композицію кадру і легко знімайте великі сцени в будь-який час доби. Нічний режим і надширококутна камера з кутом огляду 120° дають вам таку можливість.
Дивовижний світ мініатюр
Відкрийте для себе маленькі чудеса, приховані всюди навколо вас. Телемакро об'єктив з автоматичним фокусуванням в діапазоні 3-7 см дозволить побачити цей мініатюрний світ і знімати об'єкти з приголомшливою деталізацією.
Ви – головний персонаж
Помістіть себе в центр кадру і створюйте яскраві, живі, незвичайні портрети за допомогою основної або фронтальної камери.
Ще більш швидкий і продуктивний процесор
Новітній і найпотужніший чіпсет MediaTek Dimensity 1 200 Ultra, що підтримує роботу з двома 5G SIM-картами, і вбудований 5G модем забезпечують швидку, безперебійну роботу в мережах нового покоління. І ефективне енергоспоживання. А максимальна тактова частота в 3,0 ГГц сприяє набагато більш високій продуктивності Xiaomi Mi 11T та комфортній роботі з будь-якими додатками.
Великий AMOLED дисплей з точною передачею кожного відтінку
Пориньте у світ прекрасного контенту за допомогою 6,67-дюймового екрану Xiaomi Mi 11T. Він підтримує широку кольорову гаму DCI-P3 і здатний відображати понад 1 мільярд відтінків, що разом з роздільною здатністю FHD+ робить картинку дуже реалістичною. А технології HDR10+ і TrueColor доводять зображення до досконалості. Дисплей смартфона захищений склом Corning® Gorilla® Glass Victus™. Це скло здатне витримувати падіння з висоти до 2 метрів і в 2 рази більше стійке до подряпин. Тому зможе забезпечити телефону належний рівень захисту.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

04 липня 2022
imgimgimgimgimg

Плюси:
- пристойні характеристики і відповідно продуктивність
- гарна основна камера, досить якісні знімки
- дизайн
Недоліки:
- дуже поганий тач, для геймерів навряд підійде

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
05 січня 2022
imgimgimgimgimg

Чесно скажу доволі таки класний смартфон особливо зацінив створення відео за допомогою вбудованої функції Відеоблог, а також функцій Кіноефектів. Якість фото та відео доволі таки не погана. Якщо виникають запитання - пишіть!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!