За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон TP-Link Neffos C5 Plus 1/16GB Grey

код товару: U0339290
Ціна за одиницю:
1590 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G

Дисплей

Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 5.34"
Роздільна здатність екрану 960х480

Процесор

Процесор MT6580M
Частота процесора 1.3 GHz
Кількість ядер 4 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 1 Gb
Вбудована пам'ять 16 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 64 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 1
Основна камера 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 2 Mpx
Функції камери спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  ігри
Органайзер будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 2200 mAh

Додатково

Вбудовані датчики датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення

Фізичні характеристики

Вага 159 г
Колір сірий

Інші

Виробник TP-Link
Модель Neffos C5 Plus 1/16GB Grey
Артикул Neffos C5 Plus 1/16GB Grey
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон TP-Link Neffos C5 Plus

Простий і стильний. Класичний дизайн робить використання смартфона простим, а точні пропорції створюють незвичайний зовнішній вигляд для тривалого використання. Великий екран, великий світ. 5.34-дюймовий дисплей з яскравістю 400 ніт дозволить вам відкрити великий і яскравий світ у всіх його проявах.

Зафіксуйте кожен момент вашого життя. 5 МП камера запише всі важливі для вас моменти в найдрібніших подробицях. Автофокус допоможе сфотографувати рушійні об'єкти, чітко фіксуючи кожну секунду вашого життя. Робіть Селфі з Beautify. 2 МП фронтальна камера перенесе вас в захоплюючу гру в режимі Beautify. Підкресліть свої найпривабливіші риси одним дотиком.

Батарея високої ємності. Neffos C5 Plus оснащений акумулятором ємністю 2200 мАг, що дозволить не хвилюватися про рівень заряду, поки ви користуєтеся смартфоном. Дві SIM-карти два режими. Робота з двома SIM-картами дозволяє вільно перемикатися між роботою та особистим життям. Також ви можете насолоджуватися швидким, стабільним і надійним підключенням до Wi-Fi і Bluetooth де завгодно і коли завгодно.

Швидкий і легкий в управлінні. Neffos C5 Plus працює під управлінням ОС Android GO і оснащений 4-ядерним процесором MTK MT6580M, який забезпечує швидку роботу пристрою. Суворі стандарти виробництва для стабільності і безпеки. C5A виготовлений відповідно до найбільш строгими стандартами дизайну Кожен етап - від сировини до масового виробництва - проходить тисячі випробувань, щоб отримати видатне якість, яке ми можемо гарантувати для вашого смартфона.

Надійний смартфон від TP-Link. У чому відмінність Neffos від інших брендів? Перевірена продуктивність, перевагу і дизайн TP-Link гарантують стабільну роботу вашого смартфона - можливо, одного з найважливіших пристроїв у вашому житті. Проектуючи надійні мережеві продукти та аксесуари протягом 21 року, компанія TP-Link стала світовим провайдером WLAN №1 *, надаючи Wi-Fi більш ніж сотням мільйонів людей в 170 країнах. Таким чином смартфони Neffos стали результатом ретельної роботи і настільки ж надійні, як і мережеве обладнання TP-Link.

Що таке смартфон сьогодні і смартфон на початку нульових? - Звичайно, це вже абсолютно різні речі. Вперше, виробник Nokia (який і став першопрохідцем в цьому питанні) розширив мультимедійні функції телефону і позиціонував його як бізнес-модель, яка і справді виглядала як маленький ноутбук. Зараз досить смішно говорити про приголомшливі функції першої моделі смартфона, оскільки він не міг похвалитися і половиною всіх тих фішок, якими в наш час оснащений будь-який сучасний смартфон, але саме з нього все і почалося.

Смартфон - це «розумний» телефон (від двох англійських слів smart - «розумний» і phone - «телефон»), який об'єднав в собі функції звичайного стільникового телефону для зв'язку і персонального комп'ютера, що виконує будь-які функції, від розпізнавання мови людини до сканування його відбитків пальців.

Власне кажучи, саме поява операційних систем спричинило за собою виникнення такого пристрою, як смартфон. Що це таке? - Говорячи простою мовою, операційна система являє собою комплекс всіх тих додатків, завдяки яким звичайний телефон і придбав приставку «смарт». Вона дозволила організувати повноцінну роботу з файлами, введення і виведення даних на зразок того, як це робить комп'ютер.

Операційні системи також постійно вдосконалюються і представлені на світовому ринку трьома компаніями-гігантами: Apple. Знамениті «яблучні» телефони Стіва Джобса оснащені операційною системою під назвою iOs. Google. Не менш відомий всім зелений робот-андроїд - логотип операційної системи, яка зустрічається практично у всіх сучасних смартфонах (Samsung, LG, ASUS, Lenovo і ін.). Так що, відповідаючи на питання, що таке смартфон і Андроїд, відразу можна відзначити їх безпосереднє відношення до компанії Google, яка і займається виробництвом ОС Android. «Дітище» цього виробника - Windows Phone, який дещо відстає від своїх конкурентів, але, тим не менш, як і раніше тримається в трійці кращих.

Як правильно вибрати смартфон при сьогоднішньому розмаїтті моделей? Все залежить від того, які цілі ви переслідуєте і наскільки для вас важливий цінник. Одне можна сказати точно. - Якщо ви шукайте пристрій, відповідне оптимальному співвідношенню ціни і якості, тоді головне, на що потрібно звертати увагу - якість корпусу, продуктивність процесора і автономність телефону.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

06 січня 2020
imgimgimgimgimg

Пристойний телефон. Працює без глюків - viber,telegram,brave. Ігри не вантажив - не моє. Батарея нормальна - 2 дні при середньому навантаженні. Навігація на 5+ - навіть у приміщенні за хвилини 2 знаходить місцезнаходження (для мене важливо). Камера нормальна (але у всіх потреби різні). Великий плюс - чистий андроїд. Не шкодую що взяв! Окрема подяка магазину "Brain".

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 січня 2020

Дякуємо, що обрали нашу мережу магазинів, Олексію! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1590 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!