За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-N985F (Galaxy Note 20 Ultra) Mystic White (SM-N985FZWGSEK)

код товару: U0454978
Ціна за одиницю:
35765 грн
+357 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея Dynamic AMOLED
Діагональ екрану 6.9"
Роздільна здатність екрану 3200 х 1440

Процесор

Процесор Samsung Exynos 990
Частота процесора 2.73 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 108 + 12 + 12 Мп
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 10 Mpx
Функції камери спалах ,  автофокус ,  геотегінг ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  покадрова зйомка

Програмне забезпечення

Операційна система Android 10
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google
Органайзер календар ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація BeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C 3.2

Акумулятор

Ємність акумулятора 4500mAh

Додатково

Особливості Reverse wireless charging 9W ,  IP68 certified ,  Fast charging 45W ,  Fast Qi/PMA wireless charging 15W
Вбудовані датчики цифровий компас ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал ,  скло
Розміри (мм) 164.8 x 77.2 x 8.1
Колір білий

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-N985F (Galaxy Note 20 Ultra) Mystic White
Артикул SM-N985FZWGSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806090638053
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Смартфон Samsung Galaxy Note20 Ultra

Витончений дизайн | 6.9" Dynamic AMOLED 2X edge Infinity-O дисплей | Частота оновлення 120 Гц | Вдосконалений S Pen | Професійна система камер 108 Мп | Запис відео в форматі 8К | Інтелектуальний акумулятор ємністю 4500 мАг | Надшвидкий зарядний пристрій 25 Вт

Витончена елегантність

Galaxy Note20 Ultra представлений у витонченому металевому корпусі зачаровуючого кольору. М'які лінії і тонкий формфактор підкреслюють преміальний стиль смартфона. Міцне скло Corning Gorilla Glass надійно захищає екран від пошкоджень.

Дисплей, якому немає рівних

6.9" Dynamic AMOLED 2X дисплей з частотою оновлення 120 Гц забезпечує неймовірно швидкий відгук і приголомшливі візуальні враження. Збільшена площа дисплея дозволяє з ще більшим комфортом насолоджуватися переглядом відео, працювати над проектами, займатися творчістю або спілкуватися.

Новий рівень мобільної фотографії

Вдосконалений блок камер зі штучним інтелектом надає в ваше розпорядження набір професійних інструментів і технологій для створення фото і відео шедеврів. Отримати ідеальний кадр вам допоможе ширококутна камера 108 Мп, ультраширококутна камера 12 Мп і телефотокамера 12 Мп. 5-кратний оптичний зум і 50-кратний зум супервисокої роздільної здатності не дозволять вам упустити жодної деталі.

Чудові фото одним натисканням

Камера 108 Мп створює приголомшливо яскраві й деталізовані знімки. Досить наблизити будь-який фрагмент фотографії, щоб роздивитися навіть найдрібніші деталі в кадрі. У режимі «Мультикадр» камера робить серію знімків одної події в різних форматах, щоб потім відредагувати отриманий матеріал і представити вам кращий варіант.

Неперевершені ролики в форматі 8К

Знімайте відео в форматі 8К, який в 4 рази перевершує за якістю формат 4K UHD. Користуйтеся величезними можливостями, які надає вам Galaxy Note20 Ultra, міняйте швидкість масштабування, налаштовуйте глибину фону, знімайте в уповільненому або звичайному режимі, щоб передати всю важливість події. Кожен кадр відео 8К ви зможете перетворити в фото 33 Мп, всього лише натиснувши на кнопку.

Адаптивний дисплей для кращого скролінгу

Частота оновлення 120 Гц забезпечує новий рівень взаємодії: дисплей миттєво реагує на команди і робить скролінг м'яким і плавним. Працюючи з S Pen, ви будете відчувати ті ж відчуття, як і при письмі звичайною ручкою по паперу. Galaxy Note20 Ultra автоматично відстежує вашу активність і змінює частоту дисплея, коли це можна зробити, щоб зберегти заряд.

Найсучасніший процесор

Потужний і швидкий процесор Exynos 990 демонструє неймовірну продуктивність і стабільну роботу навіть при пікових навантаженнях. Оцініть на власному досвіді переваги режиму мультизадачності, онлайн ігри без затримок і відтворення потокового відео без буферизації.

Супершвидка зарядка. Суперавтономна робота

Інтелектуальна батарея 4500 мАч з оптимізованою витратою енергії гарантує, що Galaxy Note20 Ultra підтримає ваш звичайний ритм протягом дня. Поставте смартфон на підзарядку на обідній перерві, і всього за півгодини його заряд підніметься на 50 %, щоб ви і далі могли спілкуватися, творити і відпочивати без обмежень.

Унікальні можливості S Pen

Оснащений Bluetooth, ваш S Pen перетворюється в багатофункціональний бездротовий контролер. Робіть побіжні нотатки від руки, щоб потім одним дотиком перетворити їх в друкований текст, який можна копіювати і редагувати. При синхронізації Galaxy Note20 Ultra з ПК або ноутбуком всі нотатки, зроблені на смартфоні, будуть доступні на будь-якому з ваших пристроїв.

Такий же стильний, як і потужний
Представляємо телефон, який назавжди змінить вашу роботу та дозвілля. З вдосконаленим S Pen, продуктивністю, як у комп'ютера, і камерою професійного рівня з 8K відео. Металевий корпус, підкреслений вишуканими деталями й кольорами, що переливаються, з'єднаний з міцним склом Corning Gorilla Glass Victus у смартфоні. Кожен Galaxy Note20 та Note20 Ultra доповнюється пером S Pen такого ж кольору.
Два розміри: великий і ще більший
Обидві моделі створені з витонченістю, яка буде дивовижно зручною у вашій долоні. Виберіть Galaxy Note20 з дисплеєм 6,7" або Galaxy Note20 Ultra з дисплеєм 6,9". Обидва нададуть широкий простір для роботи та величезний екран для ігор.
Відчуття справжньої ручки. Сила у багатьох рисах
S Pen пропонує революційно низьку затримку, створюючи дивовижно реалістичне відчуття користування ручкою. У поєднанні з гнучкістю Bluetooth, керуванням жестами та багатьом іншим, це найпотужніше перо у родині Galaxy.
Від поспішного листа до охайного тексту один дотик
За дотиком до вашого S Pen написаний текст коригується, якщо ви пишете з нахилом, забезпечуючи розбірливість та організованість запису. Також можливе перетворення прописних літер на текст, придатний для копіювання і вставки. Після чого його можна експортувати як файл PPT або Word для легкого поширення.
Перетворіть свій телефон на досконалу ігрову платформу
Оновлений інтелектуальний процесор, покращена система охолодження, швидкий дисплей 120 Гц – все це переводить гру на Galaxy Note20 і Note20 Ultra на абсолютно новий рівень. А при з'єднанні з мережею Wi-Fi вбудований засіб Wi-Fi Optimizer забезпечує швидкий зв'язок з низькими затримками, щоб гра йшла у режимі реального часу.
Всі кращі інструменти професійного фотографа, відеооператора, редактора
Відео професійного рівня
Відео 8K дає вам чітку картинку з приголомшливою деталізацією, а професійні засоби керування посилять ваші творчі можливості, дозволяючи редагувати прямо у камері. Зніміть суперплавний рух з частотою 120 кадрів/сек, виділяючи голоси за допомогою Bluetooth-мікрофона. Потім додайте фінішні штрихи, відредагувавши відео прямо на телефоні.
Швидке з'єднання та продуктивність
Потужний інтелектуальний процесор всередині Galaxy Note20 та Note20 Ultra забезпечить таку швидкість ваших завантажень і трансляцій, яка можлива тільки з 5G. А при з'єднанні з точкою доступу Wi-Fi 6 для швидкого і безпечного з'єднання, Wi- Fi Optimizer забезпечить низькі затримки для безперервної гри у режимі реального часу. Потужний інтелектуальний процесор всередині Galaxy Note20 і Note20 Ultra гарантує, що ваші завантаження і трансляції будуть швидкими.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

35765 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: