За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-G991B (Galaxy S21 8/256GB) Phantom Grey (SM-G991BZAGSEK)

код товару: U0491089
Ціна за одиницю:
23462 грн
+234 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти e-sim ,  Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея Dynamic AMOLED
Діагональ екрану 6.2"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор Exynos 2100
Частота процесора 2.9 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 64 + 12 + 12 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 10 Mpx
Функції камери покадрова зйомка ,  геотегінг ,  автофокус ,  спалах ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 10
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі
Органайзер календар ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація BeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C 3.2

Акумулятор

Ємність акумулятора 4000 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 25W
Вбудовані датчики барометр ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 71.2 x 151.7 x 7.9 мм
Вага 171 г
Колір сірий

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-G991B (Galaxy S21 8/256GB) Phantom Grey
Артикул SM-G991BZAGSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806092093928
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бездоганний в усьому

Samsung Galaxy S21 5G створений, щоб бути в центрі подій і уваги. Знімайте приголомшливі фото і відео 8К, а також робіть неймовірно чіткі фотографії в роздільній здатності 33 Мп прямо з відзнятого відео. Революційна камера 64 Мп зі ШІ аналізує будь-який кадр, щоб автоматично зробити його ідеальним. Найшвидший процесор і потужна батарея з зарядом на цілий день дозволять вам відчувати себе вільно в будь-якій ситуації.

Новий рівень занурення

Відчуйте події на екрані так, наче ви вживу знаходитесь в їх епіцентрі. Оцініть всі переваги технології Dynamic AMOLED 2Х на суперплавному 120 Гц 6.2-дюймовому екрані з приголомшливою передачею кольору і чіткістю навіть на яскравому сонці. Оптимізована частота оновлення в залежності від контенту забезпечує максимум емоцій, зниження шкідливого впливу синього світла зменшує напругу очей і дозволяє насолоджуватися переглядом як завгодно довго.

Вишуканий дизайн. Надійний захист

Samsung Galaxy S21 задає нові стандарти дизайну і безпеки: оцініть вишуканий стиль і неймовірний комфорт. Передбачаючи непередбачуване, Gorilla Glass Victus зі всіх сторін захищає смартфон від подряпин і пошкоджень.

Інноваційне відео 8К

Знімайте приголомшливі відео 8К, такі ж яскраві і реальні, як в житті. Записуйте ролики, завантажуйте їх на YouTube і ставайте зіркою відеоблогів - адже ви це можете. З функцією Знімок кадра з 8К перетворюйте будь-який кадр з відео в дивовижно чітке фото в роздільній зданості 33 Мп.

Три камери - втричі більше можливостей

У вашому розпорядженні телефото камера 64 МП, ширококутна камера 12 МП і ультраширококутна камера 12 Мп. Зберігайте на фото все до найдрібніших деталей.

Коли важлива кожна деталь

Не упускайте жодної мікродеталі, створюйте приголомшливі фотошедеври в роздільній здатності 64 Мп, які можна порівняти з професійними роботами.

Ідеальний портрет без редагування

Створюйте чарівно природні портрети, які відразу готові до розміщення в Instagram. ШІ аналізує кадр, освітлення і обличчя, щоб об'єкт зйомки виглядав чудово і був в центрі уваги.

Ще трохи ближче

30-кратний цифровий зум дасть можливість отримати чіткий знімок навіть дуже віддалених об'єктів. Функція Зафіксований зумм не дозволить випадковому тремтінню руки зіпсувати кадр.

Захист на всіх рівнях

Вбудована в процесор Samsung Galaxy S21 технологія Samsung Knox забезпечує надійне шифрування ваших даних і захист від шкідливих програм і зломів на апаратному рівні. Ультразвуковий датчик відбитків зі збільшеною робочою площею миттєво розблокує пристрій. Galaxy не боїться зовнішніх впливів завдяки високому рівню захисту корпусу за стандартом IP68.

Гіпершвидкість 5G

З 5G вам знадобиться всього кілька хвилин, щоб завантажити повністю весь сезон улюбленого серіалу. Адаптований під 5G процесор дозволяє залишатися на зв'язку під час завантаження. Потужний Wi-Fi забезпечує надійне підключення, де б ви не знаходилися.

Створений для нового майбутнього
Ви більше ніколи не пропустите той ідеальний момент для знімка. Зустрічайте Galaxy S21 та S21 Plus. Створений зробити революцію у світі відеозйомки та фотографії, з більш ніж кінематографічною роздільною здатністю 8K, ви можете робити неймовірні фотографії прямо з відео. Це все є в обох моделях: 64 МП, наш найспритніший чип та потужний акумулятор на весь день. Вони просто стали легендарними.
Інноваційний захист
Створене для неприємних несподіванок, скло Gorilla Glass Victus™ надійно захищає від подряпин та пошкоджень. Це найміцніше скло, коли-небудь створене для смартфонів Samsung.
Робіть легендарні знімки у кожному відео 8К
8K Відео це найвища роздільна здатність у смартфоні, щоб ваші кадри виглядали навіть краще, ніж у кінотеатрі. А з 8К і з частотою 24 кадри за секунду кожен відеоблог та спогад – це ваш наступний шанс стати зіркою. Знімайте, завантажуйте і дивіться прямісінько на Youtube. Далі використовуйте ФОТО З ВІДЕО 8К щоб зібрати цілий альбом високоякісних 33 МП фотографій прямо з кожного відео 8К. Це легко: записати зараз, а виділити кадри - пізніше. Знімайте відео зараз, робіть фотографії потім.
Super Steady. Включення
Super Steady буквально викликає до дії. Тепер, коли ми об'єднали стабілізацію штучного інтелекту (ШІ) з захопленням 60 кадрів за секунду, ваші пригоди можуть стати трохи авантюрнішими — оскільки ваш телефон знімає як екшн-камера. Super Smooth 60fps Video дозволяє вам пережити той самий момент знову, не пропускаючи ні секунди. Його динамічна частота кадрів регулюється автоматично, отже ви записуєте супер-плавне відео як при яскравому, так і при слабкому освітленні.
Рішучість революції триває
Знімайте у 64-мегапіксельній роздільній здатності і ви зможете стискати й фіксувати з такою чіткістю, що фотографії виглядатимуть як витвори мистецтва.
Портретний режим
Портрети ніколи не були кращими. Створюйте готові фотографії для соціальних мереж без всілякого редагування (оригінал, розмиття, студія, "високий ключ" моно, "низький ключ" моно, фон). Штучний інтелект (ШІ) аналізує обличчя та природне освітлення, ракурс та орієнтацію — щоб переконатися, що ваш об'єкт знаходиться у фокусі і завжди чудовий.
Розпрощайтеся з поняттям "занадто далеко"
Оновлена камера забезпечує 30х цифровий зум і переносить вас з натовпу у перший ряд. А блокування зуму стабілізує знімок, щоб рука точно не здригнулася.
Підкреслить ваші найкращі риси
Фронтальна 10 МП камера забезпечує безліч деталей, а швидке автофокусування гарантує, що ви легко зробите кращі кадри. Селфі режим поліпшений штучним інтелектом (ШІ), щоб розкрити ваші риси у натуральних, природних кольорах.
Його не зупинити
Більше швидкості, більше потужності і більше інтелекту, 5нм процесор досить спритний, щоб не відставати від того, що відбувається, отже ви можете робити більше ще швидше.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

23462 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!