За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-G990B/256 (Galaxy S21FE 8/256GB) Light Violet (SM-G990BLVGSEK)

код товару: U0614553
Ціна за одиницю:
23306 грн
+231 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея Dynamic AMOLED
Діагональ екрану 6.4"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2340 pixels
Частота оновлення екрану 120 Гц
Матеріал екрану Corning Gorilla Glass Victus

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 888
Частота процесора 2.84 GHz
Кількість ядер 8 core
Відеоядро Adreno 660

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 12 + 12 + 8 Mpx
Діафрагма основної камери f/1.8 + f/2.2 + f/2.4
Метод стабілізації оптична
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Діафрагма фронтальної камери f/2.2
Функції камери HDR ,  розпізнавання обличчя ,  геотегінг ,  панорама ,  автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  ігри
Органайзер калькулятор ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  будильник

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetoothNFC
Навігація BeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 4500mAh

Додатково

Особливості IP68 certified ,  Fast Charge 25W
Вбудовані датчики датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  барометр ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 155.7 x 74.5 x 7.9 мм
Вага 171 г
Особливості корпусу безрамковий дисплей

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-G990B/256 (Galaxy S21FE 8/256GB) Light Violet
Артикул SM-G990BLVGSEK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Новий представник легендарної серії Galaxy S

Galaxy S21 FE перейняв все найкраще від попередників і отримав деякі оновлення, щоб по праву називатися найкращим. Система камер професійного рівня, надпотужний процесор Galaxy, стандарт 5G та інтелектуальна батарея із супершвидкою підзарядкою забезпечують новий рівень комфорту та свободи.

Чарівність Galaxy

Оцініть витончений дизайн Galaxy та великий вибір модних відтінків. Вибирайте ваш ідеальний Galaxy серед ніжних оливкових і фіолетових тонів або класичних ахроматичних графітового та білого варіантів.

Повне занурення

6,4-дюймовий суперплавний 120 Гц дисплей з технологією Dynamic AMOLED 2Х забезпечує приголомшливу якість зображення з яскравою та точною передачею кольору та покращеною контрастністю. Оптимальні пропорції та надтонкі рамки дарують незрівнянний комфорт від перегляду, а індикація Infinity-O допомагає зменшити інтенсивність «важкого» для очей блакитного світла, не змінюючи кольорів та відтінків на екрані.

Суперплавний, суперкомфортний

Частота оновлення дисплея до 120 Гц забезпечує м'який скролінг та чітке зображення під час перегляду блокбастерів та під час гри. Завдяки оптимізації частоти оновлення будь-який сценарій використання Galaxy S21 FE буде максимально комфортним, а енергоспоживання - оптимальним.

Всебічний захист

Найміцніше з колись використовуваних в смартфонах Galaxy захисне скло Gorilla Glass Victum забезпечує надійний захист від непередбачених ситуацій. Захист за стандартом IP68 дозволяє не боятися дощу, крапель пролитої рідини та навіть занурення смартфона під воду (на глибину до 1.5 м приблизно на 30 хвилин).

Ідеальний кадр у будь-якій ситуації

Користуйтеся професійним набором об'єктивів та отримуйте фотографії неперевершеної якості. Ширококутна камера 12 Мп, ультраширококутна камера 12 Мп, камера з телеоб'єктивом 8 Мп та селфі камера 32 Мп відкривають необмежені можливості для створення шедеврів мобільної фотографії.

Приголомшливі портрети

Студійна якість портретів тепер доступна простим натисканням. Портретний режим на ШІ аналізує сцену, обличчя, освітлення та забезпечує отримання відмінних портретів, одразу готових для розміщення у соціальних мережах. А використання ефектів надає кожній фотографії потрібний настрій.

Є привід усміхнутися

Отримуйте ідеальні селфи без фільтрів та редагування. На кожному селфі-знімку ваша природна краса і привабливість будуть збережені та підкреслені, а дрібні недоліки стануть непомітними.

Професійні відеоблоги з подвійним записом

Використовуючи режим подвійного запису, ви зможете вести одночасний запис на фронтальну та основну камери, а також легко перемикатися між камерами, щоб зафіксувати подію з різних ракурсів та одразу ж поділитися історією з фоловерами.

Такі яскраві нічні селфі

Селфі-камера 32 Мп у нічному режимі зйомки вловлює та посилює яскравість та насиченість кольорів та повністю передає їх на фото. Багатокадрова обробка на ШІ дозволяє отримувати чіткі та контрастні нічні селфі. Не обмежуйте творчість часом доби та робіть чудові фото зі зменшеною кількістю шуму навіть при недостатньому освітленні.

Космічний зум – це щось новеньке

30-кратний Космічний зум, що складається з 3-кратного оптичного зуму та 30-кратного гібридного зуму, зберігає чіткість контурів навіть віддалених об'єктів і дозволяє знімати здалеку (збільшення більш ніж у 3 рази може погіршити якість зображення).

Завжди на крок попереду

Оцініть найпродуктивніший і найшвидший у лінійці Galaxy процесор з енергоефективними технологіями, який гарантує миттєве виконання будь-якого поставленого завдання, будь то вимоглива до графіки гра, перегляд потокового відео, стрімінг або режим багатозадачності.

Заряду вистачить на цілий день

Інтелектуальна батарея ємністю 4500 мАг дозволяє Galaxy S21 FE працювати цілий день без необхідності заряджання. Використовуючи швидку зарядку, можна зарядити батарею на 50% лише за 30 хвилин. Смартфон підтримує зручне бездротове заряджання, а технологія Wireless PowerShare дає можливість поділитися зарядом з навушниками або годинником Galaxy.

Samsung Galaxy S21FE
Cтворений, щоб дивувати
Samsung взяли те, що ви любите найбільше, і створили ідеальний телефон, натхненний фанатами, щоб ви могли сповна випробувати свої щоденні захоплення. Найшвидший чіпсет? Перевірте. Камера професійного рівня? Тримайте.
Кожен відтінок «любові»
Ось кілька класних кольорів, які вам обов'язково варто отримати. Від ніжних, але барвистих оливкових та фіолетових, до класичних та ахроматичних графітових, а також білих — ви можете знайти той, що відповідає вашому стилю.1 Вважайте своє вбрання завершеним.
Фантастичний, дисплей 6,4 дюйма
У Galaxy S21 FE 5G є все, що ви любите, дисплей 6,4 дюйма — ідеальний розмір, створений для спілкування з друзями, нових захоплень, стримів та перегляду улюблених шоу.
Сама плавність
Найплавніший екран Samsung із суперплавним скролінгом 120 Гц — ваші пальці будуть вам вдячні. Він оптимізує частоту оновлення, щоб зробити скролінг плавним, і дозволяє відчути швидкий час відгуку в ігровому режимі.3 Ідеально підходить для перемоги над фінальним босом.
Великий екран, але чудово лягає в руку
Екран з ефектом присутності настільки нереальний, що ви забудете про реальність. Надтонкі рамки і дисплей Dynamic AMOLED 2X забезпечує яскраву передачу кольору за будьяких умов - дають незрівняний комфорт від перегляду.
Кожний кадр фантастичний!
Професійна камера Galaxy S21 FE 5G без зусиль представляє гідний контент, знімаючи неймовірно реалістичні фотографії та відео з чудовим рівнем деталізації.
Портрети студійного рівня
Портретний режим допомагає закцентувати увагу на моделі — а застосування ефектів надасть знімку особливого настрою, і ваш пост для соціальних мереж готовий.
Будьте одночасно актором та режисером
Покращуйте свою гру та ведіть відеоблог як професіонал. Перемикайтеся між камерами під час зйомки або миттєво фіксуйте дію та свою реакцію, що миттєво готові до завантаження.
Виглядайте круто ввечері та щоночі
Зробіть слабке освітлення родзинкою вашої стрічки — з фронтальною камерою 32 МП, яка знімає ваші найкращі селфі навіть уночі. Багатокадрова обробка за допомогою ШІ дозволяє отримати більше кольору та деталей, тому у ваших знімках буде більше вас і менше шумів.
Те що далеко, тепер близько
З 30-кратним Космічним Зумом у Galaxy S21 FE 5G ви можете робити неймовірні знімки. А з функцією «Блокування зуму», ви можете зменшити тремтіння при подальшому збільшенні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

23306 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: