За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-G780G/128 (Galaxy S20 FE 6/128GB) White (SM-G780GZWDSEK)

код товару: U0533613
Ціна за одиницю:
19921 грн
+189 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 6.5"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 865
Частота процесора 2.84 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 1 Тb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 12 + 12 + 8 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Функції камери автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа FM-радіо ,  музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  ігри
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація BeiDouGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 4500mAh

Додатково

Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 159.8 х 74.5 х 8.4 мм
Вага 190 грам
Колір білий

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-G780G/128 (Galaxy S20 FE 6/128GB) White
Артикул SM-G780GZWDSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806092511668
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Флагман без компромісів. Для всього, що ви любите

Цей телефон для максималістів. Йдучи назустріч вашим побажанням, Samsung створили смартфон, який здатний на все! Якщо вам подобається фотографія, геймінг або ви любите часто ділитися своїми думками і враженнями в соціальних мережах, то цей телефон допоможе вам реалізувати все, що ви захочете. Samsung оновили телефон S20, підтримувати всі ваші захоплення. Це Galaxy S20 FE.

Від екрану неможливо відірватися

6.5 - дюймовий Infinity-O екран з трьох сторін обрамлений практично невидимою рамкою, а у верхній частині знаходиться маленький отвір фронтальної камери. На великому екрані комфортно грати, стрім, спілкуватися в режимі відеодзвінків і просто розважатися.

Потрійна камера

Потрійна камера дозволить вам легко отримувати знімки професійної якості. Фотографуйте на ширококутну камеру, розширюйте поле зору використовуючи ультраширококутну камеру або наближайте зображення за допомогою 3-кратного оптичного зуму телефото камери.

Побачити все

30-кратний Space Zoom з надвисоким дозволом дозволить вам легко побачити зображення віддалене від вас, а в поєднанні з 3x оптичного зумом ви зробите знімки крупним планом стоячи на місці.

Яскраві і чіткі знімки навіть вночі

Завдяки збільшеним за розміром пікселям і вбудованому штучного інтелекту, основна камера Galaxy S20 FE оптимізує режим зйомки так, щоб ви могли навіть в темряві отримати відмінні знімки з відмінною передачею кольору. Для цього вона миттєво зробить серію кадрів, обробить їх і представить вам ідеальний нічний знімок.

Одне натискання - безліч знімків

Режим "Мультикадр" одним натисканням перетворює вас в творця контенту професійного рівня. Ви утримуєте кнопку камери, утримуючи до 15 секунд, а все інше за вас зробить смартфон. Після закінчення процесу насолодитеся різними фото і відео матеріалами.

Новий рівень зйомки Селфі

З 32-мегапіксельною фронтальною камерою ваші Селфі і відео-блоги переходять на новий рівень якості. Стати зіркою фото / відео репортажів і насолоджуйтеся винятковою деталізацією ваших фото і відео матеріалів.

Високошвидкісне підключення з Wi-Fi 6 і LTE

Гдe б ви не підключалися до мереж LTE або Wi-Fi, ви зможете грати або спілкуватися в реальному часі і без лагів.

Плавні рухи і швидкий відгук

У Galaxy S20 FE частота оновлення кадрів 120 Гц, що в два рази швидше за швидкість оновлення екранів у інших смартфонів. Будь-які динамічні сцени відрізняються високою чіткістю зображення і плавністю оновлення картинки.

30 хвилин зарядки - цілий день роботи

Не турбуйтеся, про те де зарядити батарею смартфона. Ємність батареї 4500 мА * ч (типове значення) достатня, щоб смартфоном можна було користуватися цілий день, а інтелектуальна система енергозбереження дозволить заощадити енергоспоживання, коли це реально важливо.

Швидке реагування на ваші дії

Інноваційний процесор і 8 ГБ оперативної пам'яті піднімають продуктивність на нову висоту, завдяки чому відбувається швидке переключення між додатками, прискорюється робота під час ігрового сеансу, тим самим забезпечуючи користувачеві перевагу.

Зберігайте тисячі фотографій і відео

Смартфон оснащений 128 ГБ вбудованої пам'яті, а наявність слота для microSD карти дозволить розширити пам'ять ще до 1 TБ. Ви зможете зберігати в смартфоні все, що вам потрібно.

Захист від води і пилу

Пило і вологозахист по стандарту IP68 захищає смартфон від бризок, крапель і води на глибині до 1.5 метрів протягом 30 хвилин.

Флагман без компромісів. Для всього, що ви любите
Цей телефон для максималістів. Якщо вам подобається фотографія, геймінг або ви любите часто ділитися своїми думками та враженнями у соціальних мережах, то цей телефон допоможе вам реалізувати все, що ви захочете.
Різноманітна палітра кольорів
Оскільки ви майже нерозлучні зі своїм смартфоном, він має повністю відповідати вашому стилю. Виберіть будь-який з різних модних відтінків з матовою текстурою, від яскравих і соковитих до приглушених та класичних кольорів.
Від екрана неможливо відірватися
6,5-дюймовий Infinity-O екран з трьох сторін обрамлений практично невидимою рамкою, а у верхній частині знаходиться маленький отвір фронтальної камери. На великому екрані комфортно грати, стрімити, спілкуватися у режимі відеодзвінків і просто розважатися.
Швидкий відгук на ваші дії
Інноваційний процесор та 6/8 Гб оперативної пам'яті підіймають продуктивність на нову висоту, завдяки чому відбувається швидке перемикання між додатками, прискорюється робота під час ігрового сеансу, тим самим забезпечуючи користувачеві перевагу.
Чудові знімки з першого разу
Потрійна камера дозволить вам легко отримувати знімки професійної якості. Фотографуйте на ширококутну камеру, розширюйте поле зору використовуючи ультраширококутну камеру або наближайте зображення за допомогою 3-кратного оптичного зуму телефото камери.
Побачити все
30-кратний Space Zoom з надвисокою роздільною здатністю дозволить вам легко побачити зображення віддалене від вас, а у поєднанні з 3x оптичним зумом ви зробите знімки великим планом стоячи на місці.
Одне натискання - безліч знімків
Режим "Мультикадр" одним натисканням перетворює вас на творця контенту професійного рівня. Ви утримуєте кнопку камери натиснутою до 15 секунд, а все інше за вас зробить смартфон. Після закінчення процесу насолодіться різними фото та відео матеріалами.
Яскраві та чіткі знімки навіть вночі
Завдяки збільшеним за розміром пікселям та вбудованому штучному інтелекту, основна камера Galaxy S20 FE оптимізує режим зйомки так, щоб ви могли навіть у темряві отримати чудові знімки з відмінним передаванням кольорів. Для цього вона миттєво зробить серію кадрів, обробить їх і представить вам ідеальний нічний знімок.
Новий рівень зйомки селфі
З 32-мегапіксельною фронтальною камерою ваші селфі та відео-блоги переходять на новий рівень якості. Станьте зіркою фото/відео репортажів і насолоджуйтеся винятковою деталізацією ваших фото та відео матеріалів.
Захист від води та пилу
Пило та вологозахист за стандартом IP68 захищає смартфон від бризок, крапель та води на глибині до 1,5 метрів протягом 30 хвилин.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19921 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!