За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-A725F/128 (Galaxy A72 6/128Gb) Black (SM-A725FZKDSEK)

код товару: U0514927
Ціна за одиницю:
15382 грн
+172 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 6.7"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels
Матеріал екрану Gorilla Glass 5

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 720G
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 1 Тb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 64 + 12 + 8 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Функції камери покадрова зйомка ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  панорама ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер годинник ,  нотатки ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  календар ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GalileoBeiDouGPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості IP67
Вбудовані датчики G-sensor ,  Hall Sensor ,  датчик освітлення ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 165.0 x 77.4 x 8.4 мм
Вага 203 г
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-A725F/128 (Galaxy A72 6/128Gb) Black
Артикул SM-A725FZKDSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806092023963
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Безмежний екран для приголомшливих вражень

На 6.7-дюймовому Super AMOLED Infinity-O екрані з роздільною здатністю FHD+ і яскравістю до 800 ніт зображення виглядає чітким і контрастним навіть при денному освітленні. Функція захисту очей "Eye Comfort Shield" мінімізує шкідливий вплив синього світіння, частота оновлення 90 Гц забезпечує плавний скролінг і точне управління в іграх і додатках.

Яскравий і харизматичний стиль

Тонкий дизайн і лаконічна форма Samsung Galaxy A72 забезпечують високий рівень користувальницького комфорту. Задня панель з матовою текстурою надає смартфону сміливий динамічний вид. Представлені три варіанти кольору (чорний, синій, лавандовий) допоможуть вам зробити правильний вибір.

Ідеальні фото при будь-яких обставинах

Чотири AI-камери впораються з будь-яким завданням, будь то портретна зйомка, панорамне фото або нічна фотосесія. Використовуйте необмежені можливості основної камери 64 Мп, надширококутної камери 12 Мп, камери для макрозйомки 5 Мп або телефотокамери 8 Мп з 3x оптичним і 30X Space зумами.

Чіткі знімки яскравих вражень

Функція оптичної стабілізації зображення OIS дозволяє отримувати відмінні знімки навіть при поганій зовнішньої освітленості. Камера сприймає більше світла і згладжує тремтіння руки, щоб кожен ваш знімок радував чіткими контурами і яскравими фарбами.

Краса мікросвіту

Макрокамера 5 Мп дасть вам можливість роздивитися на фото найдрібніші предмети в високій деталізації. Цифровий ефект боке виділяє головний об'єкт в кадрі і м'яко розмиває фон для отримання художніх знімків.

Селфі у високій роздільній здатності

Фронтальна камера 32 Мп з ефектом боке створює дивовижно яскраві і живі знімки у високій роздільній здатності, акцентуючи увагу на вашій природної привабливості.

Ще більше деталей в кадрі

Ультраширококутна камера 12 Мп з кутом огляду 123 градуси здатна точно передати красу неосяжного пейзажу, помістити на знімок безкрайній морський вид або захоплюючий дух гірський ландшафт.

Волога більше не перешкода

Захист корпуса за стандартом IP67 дозволить вам користуватися смартфоном навіть під дощем. Samsung Galaxy A72 витримує короткочасне занурення в прісну воду на глибину до 1 м без втрати працездатності.

Два дні роботи на одному заряді

Батарея ємністю 5000 мАг дозволить вам завжди залишатися на зв'язку. Грайте і спілкуйтеся, дивіться відео, редагуйте фото, слухайте музику до двох днів без підзарядки. Інтелектуальна система управління живленням оптимізує продуктивність смартфона для збільшення його автономності. Супершвидка зарядка потужність 25 Вт швидко поповнить рівень заряду, щоб ви і далі могли вільно користуватися смартфоном.

Надійний захист. Миттєве розблокування

Вся особиста інформація на Samsung Galaxy A72 знаходиться в повній безпеці. Високотехнологічний підекранний сенсорний сканер відбитків пальців миттєво розблокує пристрій для вас. Функція біометричної ідентифікації доступу Samsung Pass відкриє доступ до захищених додатків.

Ефектний дизайн нового стандарту
Оцініть безшовний дизайн Galaxy A72 з ергономічими, обтічними контурами. Лаконічний блок камер зливається з матовою задньою панеллю, утворюючи практично монолітну, стильну конструкцію. А чотири трендові кольори – фіолетовий, чорний, білий та синій – допоможуть підкреслити особистий стиль.
Неймовірний екран, плавний скролінг
Насолоджуйтеся розкішною якістю FHD+ на 6,7-дюймовому sAMOLED Infinity-O дисплеї, яскравість якого сягає 800 ніт для ясної видимості навіть сонячним днем. Функція захисту зору контролює рівень синього світла, а режим Real Smooth забезпечує плавну анімацію екранного зображення в іграх або під час скролінгу.
Крута квадрокамера: 64 МП, оптична стабілізація, Космічний зум 30x
Знімайте в надвисокій роздільності основною камерою 64 МП з системою OIS, яка дозволяє робити чіткі, яскраві фото в будь-який час доби. Осягайте більше простору за допомогою ультраширококутної камери. Долайте відстані, застосовуючи 3х оптичний зум та 30х Космічний зум.
Чіткі деталі навіть при слабкому освітленні завдяки ОСЗ
Забудьте про змазані фото та відео. Оптична стабілізація зображення (OIS) допомагає стабілізувати кадри протягом експозиції, забезпечуючи більш плавну передачу руху на відео та кращу чіткість об'єктів у русі на фото. Також, камера уловлює більше світла, додаючи яскравості знімкам, зробленим в умовах слабкого освітлення.
Знімки професійної якості в трьох ракурсах
Із ультраширококутною камерою 12 МП ви здатні охопити кадром простір у межах 123 градусів - такий самий, як бачать наші очі. Ширококутна камера 64 МП дозволяє вибирати композиції крупнішого масштабу, зменшуючи поле зору. Або ж ви можете знімати з відстані чіткі стабілізовані великі плани з 3-кратним оптичним збільшенням у режимі телеоб'єктива в розділенні 8 МП.
Об’ємний звук на вашій долоні
Завдяки парі рознесених у різні боки динамікам ви можете насолоджуватися стереозвуком і без навушників. Підніміть на новий рівень враження від вечора кіноперегляду чи улюблених ігор з кінематографічним аудіосупроводом, що переносить вас у центр дійства.
Крута батарея – заряд на дві доби
Акумулятор ємністю 5000 мАгод (типове значення) дає змогу довше займатися улюбленими справами — стрімити, обмінюватися контентом, грати тощо. Розумна система керування живленням визначає та враховує ваші користуваацкі звички, аби заряду вистачило на довше. А завдяки підтримці супершвидкого заряджання, із зарядними пристроями потужністю до 25 Вт Galaxy A72 відновлює запас енергії дуже швидко.
Крута продуктивність: кілька справ одразу
Хоч скільки завдань одночасно ви виконуєте, Galaxy A72 демонструє підвищену продуктивність, забезпечену досконалим восьмиядерним процесором і оперативною пам'яттю об’ємом 6 ГБ/8 ГБ. Зберігайте більше, а видаляйте менше завдяки вбудованому сховищу в 128 ГБ/256 ГБ. А якщо цього замало, ви может додати ще до 1 ТБ за допомогою карти пам’яті microSD.
Функція Game Booster дає вам перевагу
Максимізуйте результат за допомогою Game Booster. Спеціальний інтерфейс і легкодоступне меню допоможуть позбавитись всього, що відволікає від гри, та сягнути нового рівня. Функція Frame Booster забезпечує плавну й реалістичну анімацію графіки. Крім того, ви можете викладатися на повну, оскільки Game Booster враховує вашу манеру гри та відповідно оптимізує енергоспоживання, температурний режим і використання пам’яті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15382 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!