За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-A225F/128 (Galaxy A22 4/128GB) Light Green (SM-A225FLGGSEK)

код товару: U0541932
Ціна за одиницю:
8082 грн
+80 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 6.4"
Роздільна здатність екрану 1600 х 720
Частота оновлення екрану 90 Гц
Матеріал екрану скло

Процесор

Процесор MediaTek Helio P80
Частота процесора 2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash)

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 48 + 8 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 13 Mpx
Функції камери геотегінг ,  розпізнавання обличчя ,  панорама ,  автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри
Органайзер нотатки ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 15W
Вбудовані датчики датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 167.2 x 76.4 x 9 мм
Вага 203 г
Колір зелений

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-A225F/128 (Galaxy A22 4/128GB) Light Green
Артикул SM-A225FLGGSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806092286627
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Всі фарби реальності на одному екрані

Galaxy A22 з 6,4-дюймовим Super AMOLED дисплеєм подарує вам по-справжньому захоплюючий візуальний досвід. Завдяки дизайну Infinity-V і мінімальним рамкам цей екран створює відчуття повного занурення в події, а тому він прекрасно підходить для ігор, перегляду відео, веб-сторінок і роботи з декількома додатками одночасно. Тим більше, що роздільна здатність HD+ і соковиті кольори AMOLED-матриці роблять картинку чіткою, яскравою і привабливою.

Зафіксуйте повсякденне життя

Samsung Galaxy A22 оснащений універсальною камерою, яка допомагає знімати світ таким, яким ви його бачите. Вона складається з чотирьох модулів: основної камери з роздільною здатністю 48 Мп, надширококутного об'єктива на 8 Мп і пари датчиків для макрозйомки та створення ефекту глибини по 2 Мп кожен. Функції автофокусу і оптичної стабілізації зображення (OIS) допомагають зробити фото і відео чіткішими, а різні режими зйомки відкривають широке поле для вашої творчості.

Яскраві автопортрети

З фронтальною камерою на 13 Мп ви зможете легко робити красиві селфі і спілкуватися в чатах. А розширені функції редагування допоможуть довести зображення до ідеалу.

Комфортне використання

Цей смартфон розроблений, щоб ви могли працювати продуктивно, творчо і комфортно кожен день. За його швидкодію відповідає 8-ядерний мобільний процесор з максимальною тактовою частотою 1,8 ГГц. Разом з 4 Гб оперативної пам'яті він дозволяє вільно користуватися всіма необхідними додатками, ділитися свіжими фото в соцмережах, дивитися відео або спілкуватися по відеозв'язку без затримок.

Спілкування і розваги без обмежень

Galaxy A22 розширює ваші можливості кожен день завдяки батареї ємністю 5000 мАг, яка розрахована на довгі години активного використання смартфона. Згідно з даними Samsung, одного заряду акумулятора апарату вистачає на 25 годин роботи з веб-браузером (через Wi-Fi), 29 годин відтворення відео або 38 годин розмов в мережі 4G. А підтримка швидкої зарядки 15 Вт дозволить швидко відновити запас енергії і продовжити свій день у звичному ритмі.

Створений для вас

Ваш смартфон – продовження вашого стилю. Саме тому Galaxy A22 представлений в різних модних кольорах, які дозволяють вам виразити себе в його зовнішності. А завдяки гладкому, тонкому корпусу зі зручними округлими краями він легко поміщається в руці. Щоб вам було комфортно їм користуватися.

Відмінно оснащений

Звикли фото, музику та інший контент зберігати в телефоні, щоб все було під рукою? Galaxy A22 забезпечений достатнім запасом флеш-пам'яті, яку можна завжди розширити до 1 Тб за допомогою MicroSD карти. Причому для цього вам не доведеться жертвувати однією з «сімок», оскільки телефон має одразу 3 слоти: 2 для SIM-карт і ще один спеціально під карту пам'яті. Крім того, смартфон обладнаний модулями Wi-Fi і Bluetooth 5.0 для бездротового зв'язку і підключення додаткових аксесуарів, NFC для зручної безконтактної оплати покупок і стандартним аудіороз'ємом 3,5 мм, а значить з підключенням навушників теж проблем не виникне.

Більше простору для ігор і розваг
Насолоджуйтесь переглядом відео та іграми на 6.4-дюймовому HD+ Super AMOLED дисплеї з яскравістю до 600 ніт. Оцініть м'яке прокручування та плавне чітке зображення в будь-яких динамічних сценах завдяки частоті відновлення 90 Гц. Мінімальні рамки і оптимальне співвідношення сторін забезпечують більше місця для творчості і розваг.
Елегантний дизайн
Вибирайте свій Samsung Galaxy A22 з трьох доступних колірних варіантів і оцініть витончений дизайн і ідеальні пропорції корпусу, який комфортно поміщається в руці.
Система AI-камер
Система з чотирьох камер зі штучним інтелектом дозволить вам зберегти всі важливі і яскраві моменти життя в чудовій якості. Основний модуль 48 Мп створює яскраві і чіткі знімки при будь-якій освітленості. Для панорамних фото ідеально підходить надширококутна камера 8 Мп з кутом огляду 123 градусів. Камера глибини 2 Мп отримує ніжні і романтичні фотографії з розмитим фоном. Макрокамера 2 Мп здатна відобразити невловиму красу, недоступну неозброєному оку.
Чіткі знімки при будь-якому освітленні
Функція оптичної стабілізації OIS в основній камері 48 Мп забезпечує отримання плавних відео і чітких фотографій, зроблених при слабкому зовнішньому освітленні.
Захоплюючі дух пейзажі
Надширококутна камера 8 Мп з кутом огляду 123 градусів дозволяє відобразити красу навколишнього світу. У вашій фото-підбірці завжди знайдеться місце для чарівних міських пейзажів, безкрайніх морських видів, приголомшливих панорамних знімків.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!